Σκούξτε ... ελεύθερα!

Απίθανα πράγματα και καταστάσεις βιώνουμε τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Daimon4 Daimon4
Σκούξτε ... ελεύθερα!

Ο πάλε ποτέ πανίσχυρος -στα κέντρα των αποφάσεων- γάβρος, μη αντέχοντας το 50-50, κάθε φορά που δεν του δίνουν 3-4 πέναλτι ή δεν τον αφήνουν να σημειώσει 2-3 γκολ από θέση οφ σάιντ, φροντίζει οι ... παράγοντές του να γεμίζουν (κυριολεκτικά και ... μεταφορικά) τις οθόνες των τηλεοράσεών μας, διαμαρτυρόμενοι κατά πάντων!

Σκηνικά άγνωστα ακόμη και σε μας τους παλιότερους που ζήσαμε -από μακριά βέβαια- τα πέτρινα χρόνια της ομάδας του Πειραιά, τότε που και πάλι χαλούσαν τον κόσμο διατυμπανίζοντας δεξιά και αριστερά πως αδικούνται, από παράγκες, συστήματα κτλ! Πράγματα βέβαια που οι ίδιοι "καλλιέργησαν" με μοναδική μαεστρία στα χρόνια που ακολούθησαν...

Απίθανες καταστάσεις, που πραγματικά έχουν τη δική τους γραφικότητα και γοητεία, για όλους εμάς που έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάζουμε αντιδράσεις του στυλ: μπούκες στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο από ανθρώπους του, εντάσεις επιπέδου ερασιτεχνικής ομάδα σε συνεντεύξεις τύπου, ξεσάλωμα από τα φερέφωνα στα ΜΜΕ και πολλά άλλα που νοστιμίζουν όσο δεν πάει τις Κυριακές μας!

Η πλέον ευνοημένη διαιτητικά ομάδα ΚΑΙ τη φετινή χρονιά, καθώς τα πήρε τα σφυριγματάκια της σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ... σκούζει, ωρύεται, επιτίθεται κατά πάντων μη αντέχοντας το 50-50 και προκαλεί ατέλειωτη θυμηδία, όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, ακόμη και στους δικούς της οπαδούς.

Με -8 από την κορυφή, με δύσκολο πρόγραμμα για τη συνέχεια  και με έναν ΠΑΟΚ που εμπνέει φλόγα πρωταθλητή, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες σπασμωδικές τους αντιδράσεις. Συμβουλές δε δίνουμε (που λέει κι ο λόγος), αλλά νομίζω ότι ένα «σκούξτε ελεύθερα» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...