Έβγαλαν με τη μία τα ... "μαχαίρια"!

Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία βγήκαν από το καβούκι τους πολλά από τα φερέφωνα αντίπαλων ομάδων, μετά τη χτεσινή (25/10) στραβή του ΠΑΟΚ με τη Βίντι!
Daimon4 Daimon4
Έβγαλαν με τη μία τα ... "μαχαίρια"!

Ιδιαίτερα κάποιοι από αυτούς που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της χάρτινης ψευτοπρωταθλήτριας, αυτοί που τόσους μήνες μετά ακόμη κανείς τους δεν παραδέχτηκε το ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε κατάφωρα από τον κάποιον Κομίνη στο περσινό ματς της Τούμπας, αυτοί που μετά από εκείνο το ματς προσκύνησαν δύο φορές τον μεγάλο ΠΑΟΚ, τη μία πανηγυρικά μες στο σπίτι τους!

Βγήκαν και κάνανε συγκρίσεις, αγνοώντας πως ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ τρέχει ένα 7Χ7 και το βράδυ της Δευτέρας μπορεί αυτό το καταπληκτικό σερί νικών να το ανεβάσει ακόμη περισσότερο! Βγήκαν και απέδωσαν οι γραφικοί το 7Χ7 στην ... τύχη και στην ... ευθυγράμμιση των πλανητών, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως ο ΠΑΟΚ τους πονάει!  

Φυντάνια της δημοσιογραφίας, ανύπαρκτοι χειριστές πληκτρολογίου, πετάνε ασταμάτητα λάσπη στα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται, προσφέροντας ατέλειωτο σανό σε αυτούς που τους διαβάζουν! Δεν καταλαβαίνουν πως το μόνο που μας προκαλούν, είναι ατέλειωτο γέλιο με τις αστείες αναρτήσεις τους!

Ο ΠΑΟΚ έχασε χτες από τη Βίντι, αλλά μπορεί να πάει στην Ουγγαρία και να πάρει το διπλό,  να είναι η ομάδα που θα περάσει από τον όμιλο στην επόμενη φάση και τότε όλοι αυτοί θα τρέχουν να κρυφτούν στις φωλιές τους! 

Η περίοδος ντεφορμαρίσματος δε θα κρατήσει αιώνια, σύντομα ο καλοκαιρινός ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί και πάλι και όλοι εσείς που τον λοιδορείτε θα φάτε τη σκόνη του!

Κοιτάξτε να το συνηθίσετε αυτό, γιατί τα χρόνια που ακολουθούν θα είναι η καθημερινότητά σας ... 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...