Η αποτυχία σας είναι... παταγώδης!

Η μία μετά την άλλη ΠΑΕ, ζητάει την παρουσία ξένων διαιτητών στα παιχνίδια της στο ελληνικό πρωτάθλημα!
Daimon4 Daimon4
Η αποτυχία σας είναι... παταγώδης!

Πρόσφατα διαβάσαμε ότι κάτι τέτοιο ζήτησαν επίσημα ο συμπολίτης, η ΑΕΛ, αλλά και ο Παναθηναϊκός, κάτι που σημαίνει πως ήδη έξι από τις 16 ομάδες ζητούν ουσιαστικά "προστασία" από αυτούς που η ΚΕΔ των γνωστών πρώην διαιτητών, στέλνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα και μας σπάνε τα νεύρα με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις τους! 

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι των αγωνιστικών, είναι απίθανο να μην προστεθούν σε αυτές τις ομάδες και άλλες, καθώς τα δείγματα γραφής πολλών διαιτητών ΔΕΝ πείθουν κανέναν. Μέσα σε ένα κλίμα τέτοιας αμφισβήτησης, πρωτάθλημα δε γίνεται. Τόση γκρίνια δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη!

Οι 15 από τις 16 ομάδες διαμαρτύρονται σε τακτική βάση εκτός από μία! Το ποια είναι σας αφήνω να το βρείτε!!!  Δε χρειάζεται και πολύ ψάξιμο. Είναι η ομάδα που παίρνει από την πρώτη αγωνιστική μόνο υπέρ της σφυρίγματα, όπως άλλωστε συμβαίνει όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια! 

Οι άνθρωποι με τα μαύρα, είναι φανερό πως παίζουν κάθε αγωνιστική με μεγάλη πίεση, η προέλευση της οποίας σε αρκετές περιπτώσεις προκαλεί έντονα ερωτηματικά. Τι λόγους είχε την Κυριακή ο Τάσης και ο βοηθός του να κοντεύουν να τινάξουν στον αέρα ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι; Κι όμως κατάφεραν να το πετύχουν, με κάποιες αποφάσεις τους οι οποίες αποτελούν λόγους παραπομπής! Ο ίδιος διαιτητής στο ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανιώνιο - ΑΕΛ στις 3/10, τα έκανε μαντάρα, απίστευτα λάθη κι όμως τέσσερις μέρες μετά σφύριξε στην Τούμπα! 

Οι απίθανες διαιτητικές αποφάσεις που έχουν καταγραφεί ως τώρα στο πρωτάθλημα -είμαστε μόλις στην 6η αγωνιστική- θολώνουν ακόμη περισσότερο το τοπίο στις επιλογές της ΚΕΔ, που δεν πείθει πια κανέναν για τις επιλογές της. Τεράστια πρόκληση οι συνεχείς ορισμοί του Κομίνη, του ανθρώπου ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της προηγούμενης γενιάς διαιτητών με τους νυν-  που όχι μόνο δεν πλήρωσε τα περσινά καραγκιοζλίκια του, αλλά ορίζεται πολύ συχνά είτε σαν πρώτος είτε σαν 4ος, προκαλώντας όσο δεν πάει! 

Τώρα όμως που οι φωνές πληθαίνουν και οι ομάδες ζητάνε ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους, η ΚΕΔ γιατί δεν κάθεται να κάνει την αυτοκριτική της και να αναλογιστεί ποιος είναι ο ρόλος της στην επιλογή των διαιτητών της Super League; 

Είμαι βέβαιος πως αν οι ομάδες είχαν επιλογή, θα διάλεγαν να έχουν στα παιχνίδια τους αποκλειστικά ξένους διαιτητές, στέλνοντας στα σπίτια τους αυτούς που κάθε Κυριακή παίζουν με τα νεύρα μας!         

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...