Τα δανεικά ... απλά ξεπληρώνονται!

Για 10η φορά από καθιερώσεως της Α' Εθνικής, ο ΠΑΟΚ έφυγε από τον Πειραιά με το διπλό στις αποσκευές του, κάνοντας το 5Χ5 στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Daimon4 Daimon4
Τα δανεικά ... απλά ξεπληρώνονται!

Ένα διπλό στη γαβροφωλιά, ήταν πάντα κάτι που όλες οι γενιές ΠΑΟΚτσήδων το χαίρονταν ιδιαίτερα. Από την πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο (8/5/1932, 2-3 στο Ποδηλατοδρόμιο) ως σήμερα, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που τους πληγώνει περισσότερο από καθεμία άλλη στα παιχνίδια που δώσαμε συνολικά σαν γηπεδούχοι και σαν φιλοξενούμενοι!

Ειδικότερα από καθιερώσεως της Α' Εθνικής μετράμε 40 νίκες σε σύνολο 121 αγώνων (61 εκτός - 60 εντός) μέχρι σήμερα, νούμερα που αποδεικνύουν πως ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να ραμφίζει την ομάδα τoυ θρήνου, συχνά πυκνά. Πρόσφατο παράδειγμα το χτεσινό (30/9) διπλό, με τον Δικέφαλο να φτάνει στη νίκη χωρίς να πιάσει κάποια ζηλευτή απόδοση, κάτι που βέβαια έχει διττή ανάγνωση:  

Από τη μια το ντεφορμάρισμα της ομάδας σίγουρα προβληματίζει, από την άλλη όμως όταν μια ομάδα παίρνει νίκες επί των διεκδικητών έχοντας τεράστια περιθώρια βελτίωσης, σίγουρα είναι κάτι που μόνο σαν θετικό μπορεί να χαρακτηρισθεί!

Τι να το κάνω εγώ που τη σεζόν 2017-2018 παίξαμε μπαλάρα στο "τηγάνι" και στο τέλος φύγαμε με το κεφάλι κάτω, δεχόμενοι ένα χαζό γκολ, από μια εντελώς απίθανη φάση, που η τύχη χαμογέλασε στους γηπεδούχους! Φέτος ήταν η σειρά τους να γευτούν την πίκρα της ήττας και προσωπικά πιστεύω ότι τα χρόνια που έπονται τα διπλά εκεί κάτω θα πληθύνουν, γιατί η εποχή ΠΑΟΚ έχει ήδη ανατείλει!

Χαίρομαι που η ομάδα έπιασε τους βασικούς στίχους που είχε βάλει για την τετράδα των αγώνων με Τσέλσι - ΑΕΚ - Άρη - Ολυμπιακό, παίρνοντας τα δύο ντέρμπι, δείχνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, και ελπίζω τώρα που έφυγε ένα διάστημα με βαριές υποχρεώσεις, να πάρουμε και το διπλό από την Μπάτε Μπορίσοφ, ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.   

Εννοείται πως την Κυριακή γεμίζουμε την Τούμπα και στηρίζουμε την ομάδα για να φτάσει σε μια ακόμη νίκη, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε έναν ακόμη τελικό, καθώς κανένα μα κανένα ματς δεν είναι εύκολο!  

Υ.Γ. Όσο θα κάθεστε και θα παίζετε μαζί μας αυτή θα είναι η κατάληξη. Πού θα πάει! Θα το συνηθίσετε!       

    

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...