Ενωμένοι σαν μια γροθιά!

Μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στον αγώνα με την αεκ, όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΟΚ διάγει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας του...
Daimon4 Daimon4
Ενωμένοι σαν μια γροθιά!

Είναι απίστευτο το παραλήρημα των ανθρώπων που εργάζονται στα μμε της πρωτεύουσας, που ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν σε αυτούς που τους διαβάζουν τον Ιβάν σαν Κολομβιανό εγκληματία (λέχθηκε και αυτό)!!! Χωρίς να κρατούν ούτε τα προσχήματα, ακόμη και άνθρωποι που ουδέποτε παρακολούθησαν αγώνα ποδοσφαίρου, βγαίνουν μπροστά και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς βάλλουν κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, με όποιον τρόπο μπορούν!

Ο στόχος προφανέστατος: Να δημιουργήσουν στην κοινή γνώμη την εντύπωση πως πρόκειται για ... κακοποιό, για έναν παρακρατικό τύπο, σαν αυτούς που απείλησαν τον Ουάρντα, που έκαψαν το σπίτι του Μπίκα, την καφετέρια του Τζαβέλλα, το πέσιμο στον Μπάκα, τον φούρνο του Κωνσταντινέα κτλ κτλ κτλ, σε έναν μακρύ κατάλογο "περίεργων" ενεργειών, οι οποίες όμως πήγαν στο αρχείο ανεπιστρεπτί! 

Βάλτε το καλά στο μικρό μυαλό σας τιποτένιοι! Αν ο Ιβάν ήταν τέτοιος άνθρωπος, οι πρώτοι που θα τον είχαμε στείλει θα ήμασταν εμείς οι ίδιοι και δεν θα περιμέναμε τις δικές σας υποδείξεις! Αυτές να τις βάλετε εκεί που ξέρετε ξεφτίλες! Εμάς δε μας αγγίζουν! Γραμμένους σας έχουμε (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) εκεί που δεν πιάνει η μελάνη! Υπηρετήστε τα συμφέροντα των αφεντικών σας όπως κάνετε τόσα χρόνια και μη μας ζαλίζετε! Η νοημοσύνη μας είναι πολύ περισσότερη από όσο φαντάζεστε...

Μόνο τη δολοφονία του Κένεντι δεν του φορτώσατε! Ο άνθρωπος είχε τα @@ σήμερα και ζήτησε συγγνώμη, κάτι που δε διαβάσαμε ΠΟΥΘΕΝΑ να κάνει ο ηθικός αυτουργός του σκηνικού, ούτε το ποντίκι ούτε το στιλιάρι, ούτε οποιοσδήποτε άλλος συντέλεσε στο να τιναχτεί το ματς στον αέρα! 

Όσο για την αεκ! Τρομοκρατήθηκαν λένε! Και πώς να μην τρομοκρατηθούν; Όταν κατάλαβαν πως χάνουν το ματς και το πρωτάθλημα, είναι απόλυτο φυσιολογικό να τα "παίξουν"! Η κραυγή του ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ που ακούστηκε στην Τούμπα -και μόνο αυτή- ξυπνούσε και πεθαμένους! Χ@στηκαν πάνω τους οι τύποι! Και βρήκαν πάτημα μια εικόνα που σίγουρα οι περισσότεροι την είδαν από κάποια φωτο που κάποιοι τους την έστειλαν, να διατρανώσουν ... πως απειλούνται! 

Απειλήθηκαν σε ένα γήπεδο εκκλησία! Σε ένα γήπεδο στο οποίο κάποιοι από αυτούς (οικοδόμος στο ημίχρονο) προσπάθησαν να το βάλουν φωτιά με τις κινήσεις τους προς την πλευρά της 4. Ο κόσμος δε μάσησε και ήταν εκπληκτικός... Οι προσπάθειές τους έπεσαν στο απόλυτο κενό! 

Και κάτι τελευταίο: Χάρηκα πάρα πολύ την ανακοίνωση της Νεάπολης! Πραγματικά με άγγιξε! Τα είπατε όλα μάγκες! 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...