Αυτά περιμέναμε, αυτά είδαμε!

Έχοντας ολοκληρωθεί ο πρώτο γύρος του πρωταθλήματος της Super League, έχουμε πλέον μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις μεταγραφές του καλοκαιριού...
Daimon4 Daimon4
Αυτά περιμέναμε, αυτά είδαμε!

Παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ με πολύ ψηλά συμβόλαια και κάποιοι από αυτούς έδειξαν καλά στοιχεία, κάποιοι άλλοι όμως ... απογοήτευσαν, στις 15 στροφές του πρώτου γύρου!

Ο Δημήτρης Λημνιός, έπαιξε σε 9 παιχνίδια (472 λεπτά συμμετοχής), σίγουρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ασφαλώς δικαίωσε αυτούς που τον έφεραν στην Τούμπα... Το μέλλον του ανήκει, αν συνεχίσει να δουλεύει, όπως τώρα.

Ο Ντοριάν Λεβέκ, ήταν από τις πρώτες μεταγραφικές επιλογές του καλοκαιριού, όμως ...μην τον είδατε τον Παναγή! Αγωνίστηκε σε ένα μόλις παιχνίδι πρωταθλήματος για 65 λεπτά και έκτοτε είναι μόνιμα τραυματίας, Ασφαλώς η επιλογή του προβληματίζει, καθώς άλλα περίμεναν αυτοί που τον έφεραν στην Τούμπα και άλλα είδαν!

Ο Ροντρίγκο Ρέι, ξεκίνησε το πρωτάθλημα σαν βασικός, θέση που κατείχε στα 12 πρώτα ματς του πρωταθλήματος, όμως μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Αθήνα, έχασε τη φανέλα του βασικού την οποία πήρε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία πιάνοντας την ευκαιρία από τα μαλλιά στα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε, δικαιώνοντας την επιλογή του για τη θέση 1!

Ο Κάρλος Ζαμπράνο, ήρθε στον ΠΑΟΚ μετά Βαΐων και κλάδων, όλοι περιμέναμε να δούμε στο πρόσωπό του έναν κεντρικό αμυντικό μεγάλης ποιότητας, κάτι τέτοιο όμως δεν το είδαμε και ήδη ο Περουβιανός είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στην ομάδα. Έπαιξε σε έξι ματς (507 λεπτά) και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ βρίσκεται στην ... κερκίδα!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μια μεταγραφή που επίσης ήταν ηχηρή, δε δικαίωσε απόλυτα τους εμπνευστές της. Ο Μαροκινός μέχρι τον τραυματισμό του στο ματς της Ξάνθης ήταν από τις πρώτες επιλογές της ενδεκάδας από τον Λουτσέσκου, χωρίς όμως να δείξει αυτά που περιμέναμε! Έπαιξε σε 11 ματς καταγράφοντας 936 λεπτά συμμετοχής, μηδέν γκολ σε 14 τελικές προσπάθειες και μηδέν ασίστ. Όλοι έχουν πειστεί πλέον πως δεν είναι το κλασικό δεκάρι ...

O Mαουρίτσιο αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια (638 λεπτά), αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς σίγουρα πρόκειται για ένα εξαιρετικό αμυντικό χαφ, που έχει να δώσει πολλά στην ομάδα! Ο τραυματισμός του τον πήγε σίγουρα πίσω, καθώς ήταν στο αγωνιστικό ανέβασμα, όμως δεν είναι μακριά ο καιρός που θα δείξει πάλι πολύ καλά στοιχεία!

Ο Ρόμπερτ Μακ, με 13 συμμετοχές και 2 γκολ σε 658 λεπτά, εμφανίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια "βαρύς" σε σχέση με τον Μακ που θυμόμαστε, όμως στις τελευταίες αγωνιστικές έδειξε να συνέρχεται. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Μακ, καθώς ο Σλοβάκος σίγουρα μπορεί να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα   

Τέλος ο Βιεϊρίνια, έπαιξε σε 10 αγώνες (1 γκολ 824 λεπτά συμμετοχής) και μετά το "βαρύ" ξεκίνημά του, σταδιακά βρήκε τα πατήματά του και πρόσφερε! Και γι' αυτόν ήταν πλήγμα η αναγκαστική απουσία του από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω τραυματισμού...

Όπως φαίνεται, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε από τα βαριά συμβόλαια αυτά που περίμενε, όταν αυτοί οι παίκτες ερχόταν το καλοκαίρι στην Τούμπα! Για κάποιους ήταν τροχοπέδη οι τραυματισμοί, κάποιοι αποδείχθηκαν "λίγοι" και οι αμοιβές τους δυσανάλογα μεγάλες για την αξία τους!

Επειδή έρχεται μεταγραφική περίοδος και σίγουρα θα γίνουν κινήσεις, ελπίζω αυτή τη φορά, όσοι γίνουν κάτοικοι Τούμπας να είναι επιλογές περισσότερο προσεκτικές, καθώς η ομάδα πάει για τίτλο και περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν!             

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...