Πολύ κατώτερος των προσδοκιών!

Πήγες να παίξεις ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα για την οποία γνώριζες εκ των προτέρων πως ... παραπατάει!
Daimon4 Daimon4
Πολύ κατώτερος των προσδοκιών!

Μια ομάδα κουρασμένη από ευρωπαϊκό παιχνίδι, μια ομάδα που σε υπολογίζει σαν κυριότερο διεκδικητή του τίτλου! Και τι έκανες; Έφυγες από το γήπεδο χωρίς να καταλάβεις πώς έχασες! Χωρίς οι αντίπαλοι να σου βγάλουν ούτε μία ολόκληρη τελική προσπάθεια της προκοπής!!!

Είναι δυνατόν να υπάρχει ΠΑΟΚτσής στον πλανήτη που να είναι ικανοποιημένος από αυτό που είδε στο γήπεδο της Μουνιχίας;;; Και πώς να γινόταν αλλιώς σήμερα, όταν όλοι μας βλέπουμε παίκτες από τους οποίους περιμέναμε πολλά να είναι κυριολεκτικά άφαντοι στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες περιπατητές, που έχουν πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι τους χωρίς να έχουν δείξει και πολλά ως τώρα, κάποιοι μάλιστα και απολύτως τίποτε!!!

Το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο γάβρος, εμείς το χάσαμε! Απέναντι σε έναν αντίπαλο του κώλου, είχαμε ακόμη μια μετριότατη εμφάνιση, όπως και οι περισσότερες στο φετινό πρωτάθλημα! Είναι φανερό πώς κάτι δεν πάει καλά αλλά κανείς δε μιλάει! Το γιατί είναι άλλη ιστορία... Ας ψάξουν να το βρουν αυτοί που πρέπει, αυτοί που είναι η δουλειά τους και πληρώνονται αδρά για αυτό!

Αντί να συνεχίσει η ομάδα το καλό πρώτο 20λεπτο, ξαφνικά άρχισε να παίζει μαζεμένα, έδωσε γήπεδο στο ... πτώμα και ήρθε το γκολ με τον τρόπο που τελικά ήρθε! Όσο για τις αλλαγές; Ότι να 'ναι κυριολεκτικά! Έβγαλε τον Μαουρίτσιο, τον μόνο παίκτη που μπορούσε να βγάλει μια κάθετη και πέρασε τον Σάκχοφ, αφήνοντας στο ματς τα ... φτερά που κατέγραψαν άλλο ένα κακό παιχνίδι, σκιές του παλιού καλού εαυτού τους! 

Τόσες εβδομάδες ακούγαμε πως ο ΠΑΟΚ θα είναι απόλυτα έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι! Είδατε εσείς καμιά έτοιμη ομάδα, με το μάτι να γυαλίζει και να κατεβαίνει για το διπλό; Γιατί εγώ είδα μόνο κάτι φοβισμένους τύπους στον αγωνιστικό χώρο και έναν ακόμη πιο φοβισμένο στον πάγκο, που μετά το ματς δήλωσε:  «​Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα δεν αξίζαμε αυτή την ήττα». Και όποιος κατάλαβε... κατάλαβε!

Σίγουρα χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, αλλά αν συνεχιστεί αυτό το αλαλούμ στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας... και στην προσέγγιση των αγώνων από τον πάγκο μας,  δεν ξέρω!  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...