Και ... κλάμα ο γαβροβάζελος!

Τους είδαμε να συμπλέουν σε πολλά το τελευταίο διάστημα και πλέον ο χαρακτηρισμός "αιώνιοι αντίπαλοι", μάλλον θα πρέπει να πιάσει μια καλή θέση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!
Daimon4 Daimon4
Και ... κλάμα ο γαβροβάζελος!

Έχοντας φτάσει το πρωτάθλημα στην 3η αγωνιστική του, αμφότεροι μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα, βγαίνουν μέσω των φερέφωνων τους και διαμαρτύρονται ως αδικημένοι από διαιτησίες, σε παιχνίδια που πήραν αυτό που δικαιούνταν, έχοντας βαθμολογικές απώλειες, καθώς αγωνιστικά σερνόταν! 

Για μένα προσωπικά η φετινή ως τώρα διαιτησία δείχνει μια δυναμική πρόθεση να τους παίξει όλους 50-50. Αυτό το τελευταίο όμως δε βολεύει αυτούς που καλόμαθαν επί δεκαετίες να παίρνουν παιχνίδια μέσω της σφυρίχτρας, ακόμη και με εμφανίσεις που ήταν απαράδεκτες, χωρίς να το αξίζουν.

Άπειρες οι ιστορίες που είδαμε να εξελίσσονται στα ελληνικά γήπεδα και ο γαβροβάζελος συχνά - πυκνά έφτανε στα τρόπαια, μέσω της γνωστής πλάγιας οδού! Στα γήπεδα ήμασταν, μάτια και μυαλό έχουμε, καταλαβαίναμε κάθε Κυριακή τι παιζόταν, ποια συμφέροντα εξυπηρετούνταν! Κάτι που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα και μέσω του υπερκοριού της ΕΥΠ, οπότε ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει...

Αν κάποιος είχε πέσει σε κώμα τους τελευταίους 12 μήνες και ξαφνικά ξυπνώντας διάβαζε όλα αυτά που γράφτηκαν σε ουκ ολίγες αθλητικές φυλλάδες της Δευτέρας, θα νόμιζε ότι βλέπει κάποιο όνειρο και ότι συνεχίζει να κοιμάται! Φωνάζουν για το 50-50 αυτοί που έμαθαν στο 90-10 όταν έκαναν πάρτι στα γραφεία της ΕΠΟ και έλεγχαν την ΚΕΔ με ποικίλους τρόπους!

Όσον αφορά τον ... χαλίφη Σαββίδη, όσοι το πιστεύουν ας αλλάξουν πλευρά! Ο ΠΑΟΚ -όπως άλλωστε και άλλες ομάδες- δεν αδικεί αλλά πλέον δεν αδικείται από κανέναν. Εξάλλου ο τίτλος του ... χαλίφη δεν συνάδει με την ιστορία και το DNA της ομάδας, δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο για τους αιώνιους δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μας έχουν δείξει άλλα πράγματα όταν τους δινόταν η ευκαιρία.

Το μόνο που πετυχαίνουν, είναι να πέφτουν χαμηλά και στα μάτια των δικών τους οπαδών, που μόνο ευχαριστημένοι δεν είναι από τη σύμπραξη του γαβροβάζελου και το συνεχές πιπίλισμα της καραμέλας ότι αδικούνται!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...