Πολύ νωρίς για πρόωρα συμπεράσματα!

Η χτεσινή φιλική ήττα του ΠΑΟΚ απο τη Γάνδη, ήταν το πάτημα που όπως φαίνεται κάποιοι έψαχναν για να αρχίσουν το ... "κράξιμο"!
Daimon4 Daimon4
Πολύ νωρίς για πρόωρα συμπεράσματα!

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα, μια ομάδα που ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία και έχει δώσει περισσότερα φιλικά παιχνίδια και με τα πόδια ιδιαίτερα βαριά από την επίπονη προετοιμασία (διπλές προπονήσεις καθημερινά), είναι τουλάχιστον "περίεργο" να διαβάζουμε σχόλια που βάλλουν εναντίον παικτών και τεχνικής ηγεσίας από τόσο νωρίς! Βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα κάνει συνεχείς δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, οι μεταγραφές είναι σε εξέλιξη και είναι τουλάχιστον αδόκιμο να περιμένουν κάποιοι τον ΠΑΟΚ (αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα) να κεντάει τέτοια εποχή!

Το γράψαμε πολλές φορές στη σελίδα, τα πρώτα φιλικά παιχνίδια είναι καθαρά μια ευκαιρία δοκιμών και τίποτε περισσότερο. Οι ομάδες κρίνονται προς το τέλος της προετοιμασίας τους και πολύ περισσότερο στα επίσημα παιχνίδια που έπονται. Οτιδήποτε λιγότερο ή περισσότερο είναι τουλάχιστον κακοπροαίρετο ... 

Ειλικρινά χαίρομαι σε αυτή τη φάση να βλέπω τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζει σχήματα που ποτέ δεν έπαιξε, παίκτες που δεν αποτελούν λύσεις πρώτης γραμμής να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και φυσικά αδιαφορώ τελείως για το αποτέλεσμα! Χαίρομαι που την άποψη αυτή την ασπάζονται οι περισσότεροι συνοπαδοί και είμαι απόλυτα βέβαιος πως η δουλειά που γίνεται στο Χορστ, σύντομα θα αρχίσει να φαίνεται και εντός των τεσσάρων γραμμών. Μέχρι τότε ας αφήσουμε κατά μέρος την γκρίνια και ας κάνουμε λίγη υπομονή, άλλωστε σε αυτό έχουμε πάρει διδακτορικό τα τελευταία χρόνια και έχουμε βιώσει τη λέξη στο πετσί μας!

* Η επιστροφή του Ρόμπερτ Μακ σίγουρα θα αλλάξει ταχύτητα και ποιότητα στην επίθεσή μας και αν τελικά ο Στανόγεβιτς καταλήξει στο 4-4-2, περιμένω τον Σλοβάκο με τον Πρίγιοβιτς παρτενέρ να κάνει παπάδες!

Διαβάστε ακόμη...