Οι μάσκες έπεσαν για μια ακόμη φορά!

Πόσα ακόμη απίθανα πράγματα έχουμε να δούμε στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου;
Daimon4 Daimon4
Οι μάσκες έπεσαν για μια ακόμη φορά!

Μάλλον είναι ρητορική η ερώτηση, καθώς κάποιοι φροντίζουν να μας εκπλήσσουν και με κάτι καινούριο κάθε φορά! Πρόσφατα είδαμε σε εφημερίδα που ανήκει στην κόκκινη (ποδοσφαιρικά) πλευρά, να πλέκει το εγκώμιο του Μπεργκ (!!!), διατυμπανίζοντας πως έδειξε αχαριστία απέναντι στον ιδιοκτήτη της ομάδας που ανήκει (δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη), εντυπωσιάζοντας με αυτήν την τοποθέτησή της και τον πλέον πιστό αναγνώστη της!

Οι άσπονδοι εχθροί του παρελθόντος (όπως τουλάχιστον εμφανιζόταν προς τα έξω), έχουν δώσει τα χέρια και αλληλοϋποστηρίζονται. Χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ των άλλων:  "Ανεξάρτητα από το αν συμπαθεί κανείς τον Παναθηναϊκό, αυτό που έκανε ο Μάρκους Μπεργκ ήταν απολύτως καταδικαστέο. Και άνανδρο. Ο Σουηδός που μόλις πέρυσι υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟ, χωρίς να ενημερώσει κανένα σηκώθηκε και έφυγε και πήγε στα Εμιράτα για να διαπραγματευτεί με μια αραβική ομάδα, που, όπως αποδείχτηκε, του δίνει 3 εκατ. τον χρόνο... Ο Μπεργκ υπέγραψε κάποτε στον ΠΑΟ, όταν δεν τον ήθελε κανείς. Τον βοήθησαν όλοι να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει στην Εθνική, τον έκαναν αρχηγό, τον πρόσεχαν και τον αγαπούσαν όσο κανέναν άλλο. Του έδωσαν ένα νέο συμβόλαιο, τον θεωρούσαν ηγέτη της ομάδας. Όλα αυτά τα διέγραψε μονοκονδυλιά. Λένε πως στους χωρισμούς ο άνθρωπος βγάζει τον χειρότερο εαυτό του. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Σουηδός θα αποδεικνυόταν τόσο κακός και τόσο σκληρός"

Και φυσικά αυτή η "επίθεση φιλίας", έχει ονοματεπώνυμο! Ιβάν Σαββίδης ... Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι ο κοινός αντίπαλός τους και αυτόν έχουν στόχο, ξεκάθαρα πλέον. Γι' αυτό παραμέρισαν "αιώνιες έχθρες" και μπροστά στον ... κίνδυνο ξαφνικά μόνιασαν και έγιναν ένα και το αυτό, φτάνοντας στο σημείο ο ένας να επεμβαίνει, με θετική αύρα, στα εσωτερικά του άλλου.

Πλέον οι μάσκες για πολλοστή φορά έπεσαν! Γάβρος και βάζελος, έγιναν με τον πλέον επίσημο τρόπο γαβροβάζελος! Και φυσικά αυτή η "επίθεση φιλίας", αναμένεται να έχει και συνέχεια. Το πότε είναι κάτι που ο χρόνος θα το δείξει...

Υ.Γ. Η υπόθεση της αδειοδότησης της πάλε ποτέ ισχυρής αθηναϊκής ομάδας, είναι κάτι που πραγματικά εγείρει πολλές απορίες, με οφειλές σε παίκτες (πριν τις 31/3) να βλέπουν συχνά το φως της δημοσιότητας! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...