Μας κατατρόμαξες ρε μεγάλε!

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ... ακούγονται πάρα πολύ βαθιά! Λες και βρίσκονται στην εντατική και δεν έχουν πνοή!
Daimon4 Daimon4
Μας κατατρόμαξες ρε μεγάλε!

Προσπαθούν όμως κατά καιρούς να δώσουν σημάδια ζωής, ασχολούμενοι (με τι άλλο;) με τον μεγαλύτερο σύλλογο της Β. Ελλάδας, επιδιώκοντας να κλέψουν λίγη από την αύρα του! Κοιμούνται και ξυπνούν με τον Δικέφαλο αετό να είναι ο εφιάλτης τους!

Ζουν για τη μέρα που θα βρεθούν στον δρόμο μας για να προσκυνήσουν και πάλι! Κάποιος νεοφερμένος όμως στη Θεσσαλονίκη παραμένει ανιστόρητος και σε πρόσφατες δηλώσεις του έπιασε στο στόμα του τον ΠΑΟΚ, ζητώντας να κληρωθεί μαζί μας στο Κύπελλο! Δηλώσεις που μόνο γέλιο προκάλεσαν, καθώς όσες φορές τους ανταμώσαμε (εκτός του τελικού τους 70), τους στείλαμε αδιάβαστους! Τώρα δε που η διαφορά μας έχει πιάσει νταβάνι, θέλει θράσος για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις, εκτός και αν έγιναν για ... εγχώρια κατανάλωση! 

Μάλιστα το προχώρησε κιόλας ο τύπος και δήλωσε πως θέλει να σκοράρει σε αυτά τα ματς... Όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά που μας βρίσκει απέναντί του με τις προηγούμενες ουκ ολίγες ομάδες του, καθώς έχει πραγματικά σκοράρει κατά ριπάς! Σε τέτοιο βαθμό που όποτε τον συναντάμε μάς πιάνει κρίση πανικού...

 

 

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...