«Παναγιά και ψέμα ... δεν πάνε μαζί»

Τον τίτλο αυτού του κειμένου, τον ... δανείστηκα από μια ανάρτηση που είχε κάνει πριν κάποιους μήνες ο Γ.Τζαβέλλας, όταν μετά τη φυγή του Αναστασιάδη είχε αναλάβει ο γ.χ και ο ίδιος επέστρεψε στην πρώτη ομάδα!
Daimon4 Daimon4
«Παναγιά και ψέμα ... δεν πάνε μαζί»

Όπως φαίνεται, μετά το χτεσινό πρωτοφανές ξέσπασμα του Ίβιτς ΚΑΙ εναντίον του (αυτό αποδείχτηκε σήμερα τελικά), ο Αναστασιάδης φαίνεται να δικαιώνεται όταν τον θεώρησε για παρόμοιο λόγο υπεύθυνο και τον έστειλε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στην Κ20, μετά το ματς στην Τρίπολη.

Γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά πως το όνομα του τέως προπονητή του ΠΑΟΚ, ΔΙΧΑΖΕΙ, θέλω να γράψω και να τονίσω πως ποτέ δεν ήμουν "Αγγελόσκυλο", αντίθετα δεν με ενθουσίαζε ιδιαίτερα η ομάδα τις εποχές  που αυτός ήταν στο τιμόνι της! Όμως αυτό που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση είναι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ΠΑΟΚ, έχει ματώσει για τον ΠΑΟΚ (σαν παίκτης) και έχει προσφέρει σαν τεχνικός, όσες φορές κλήθηκε να βοηθήσει!

Ο ένας έφυγε από την ομάδα κακήν κακώς, ο άλλος παρέμεινε και η ιστορία επανήλθε στο προσκήνιο και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο! Τόσο εκκωφαντικό που δύσκολα μπορεί πλέον να τον αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ!!! 

Ούτε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι κάποιος χτεσινός στον ΠΑΟΚ!  Η χτεσινή του έκρηξη δεν πιστεύω πως έγινε για το θεαθήναι! Έγινε επί της ουσίας! Από χτες (28/11) όλοι υποπτευτήκαμε ποιον/ποιους φωτογράφισε για όσα έγιναν στα αποδυτήρια τις τελευταίες μέρες!  Η σημερινή (29/11) εξέλιξη της υπόθεσης, φώτισε και την τελευταία αμφιβολία για το ποιος έβγαλε τον Σέρβο τεχνικό από τα ρούχα του!

Αυτή είναι η 2η φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στα χρόνια της παρουσίας του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ! Με την ίδια αρχική "τιμωρία" από τη διοίκηση... Μένει να δούμε την εξέλιξη της ιστορίας! Γιατί αν θες να λέγεσαι ΣΟΒΑΡΗ ομάδα, δεν στέλνεις έναν παίκτη που (σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ίβιτς) έχει κάνει όλα αυτά που ισχυρίστηκε ο ίδιος, να προπονείται με την Κ20!!! Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι και εκεί δεν θα έχει ο Γκαρσία τα ίδια θέματα;

Υ.Γ Τελικά η ατάκα που πέταξε ο Τζαβέλλας για τον Αναστασιάδη ήταν απόλυτη σωστή! Παναγιά και ψέμα δεν πάνε μαζί! Ήταν μια ομολογία που σήμερα την καταλάβαμε, γιατί ο Άγγελος μπορεί να είχε τα κουσούρια του, αλλά ψεύτης δεν ήταν ποτέ! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...