ΑντιΠΑΟΚτσήδικο παραλήρημα ...

Διάβασα όπως οι περισσότεροι πιστεύω το αντιΠΑΟΚτσήδικο παραλήρημα γνωστού ρεπόρτερ (;) του γάβρου για τον Π.Α.Ο.Κ. και το πρόσφατο ματς με τη Φιορεντίνα!
Daimon4 Daimon4
ΑντιΠΑΟΚτσήδικο παραλήρημα ...

Πραγματικά δεν θα μπω στο τρυπάκι να ασχοληθώ με το άτομο, έδειξε το επίπεδό του για πολλοστή φορά και θα το κάνει και στο μέλλον, είμαι βέβαιος για αυτό. Όσο ο Π.Α.Ο.Κ. δυναμώνει τόσο αυτοί θα τρελαίνονται, καθώς σύντομα θα βρουν μπροστά τους τα πέτρινα χρόνια που βίωσαν στο παρελθόν! 

Συζητώντας με τα παιδιά της admin team, ζητάω από την ΠΑΕ να μη διστάσουν να βάλουν τον "κύριο" οπωσδήποτε στη θέση του, άμεσα, υπενθυμίζοντάς τους ότι η σελίδα μας έχει δεχτεί προ μηνών εξώδικο από το αφεντικό της ομάδας του, κυριολεκτικά για το τίποτε ...

Δεν μπορεί ο κάθε τυχαίος να γράφει τις μπούρδες του και να προσβάλλει σύμβολα, ιδέες και τα τέσσερα ιερά για εμάς γράμματα και το θέμα να περνάει στο ντούκου! 

Όσο για τον χαρακτηρισμό περί ΑΜΕΑ που αναφέρεται στο κείμενο, θα μπορούσε άνετα κάποια από τις δεκάδες οργανώσεις που υπάρχουν να τον βάλει στη θέση του ή ακόμη και κάποιος ευαίσθητος εισαγγελέας ...  

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...