Πρώτα η "γριά", μετά η Δυναμό

Ένα τετραήμερο με δύο δύσκολα παιχνίδια περιμένουν το "Δικέφαλο", αρχής γενομένης στην Τούμπα το Σάββατο με αντίπαλο το συμπολίτη Ηρακλή...
Daimon4 Daimon4
Πρώτα η "γριά", μετά η Δυναμό
Ένα τετραήμερο με δύο δύσκολα παιχνίδια περιμένουν το "Δικέφαλο", αρχής γενομένης στην Τούμπα το Σάββατο με αντίπαλο το συμπολίτη Ηρακλή, ενώ για τη συνέχεια υπάρχει η καθοριστική  αναμέτρηση της επόμενης Τετάρτης (15/12) στο Μάξιμιρ όπου θα παιχτεί η πρόκριση της ομάδας μας στους "32" του Εurope League...
 

Για μένα το παιχνίδι που προηγείται χρονικά -και αναφέρομαι σε αυτό κόντρα στον συμπολίτη Ηρακλή- αξίζει εξ ίσου της προσοχής μας, μιας και το όφελος που θα προκύψει από μια πιθανή νίκη θα είναι διττό.

 

Πρώτα από όλα η ομάδα θα εδραιωθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League αυξάνοντας πιθανότατα τη διαφορά από τους αντιπάλους που βρίσκονται κοντά της και κατά δεύτερο θα πάει στο Ζάγκρεμπ με ανεβασμένη ψυχολογία για να δώσει το παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι βέβαια το επόμενο).

 

Δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο Ηρακλής και δεν πρέπει το μυαλό όλων να ταξιδεύει από τώρα στο Ζάγκρεμπ, γιατί χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση μπορεί να γίνει καμιά στραβή (κάτι απευκταίο ασφαλώς) και να ψαχνόμαστε. Οι δυσκολίες του Σαββατιάτικου αγώνα πολλαπλασιάστηκαν και λόγω των σημαντικών απουσιών που μετράει ο Μάκης Χάβος τελευταία. Τραυματίες είναι κάποια σημαντικά γρανάζια της ασπρόμαυρης μηχανής που πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να καλυφθεί το κενό τους.

Εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη μια νίκη επί του συμπολίτη θα τονώσει το ηθικό όλης της ομάδας και θα της ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης  συνέχειας.

Όλοι λένε συχνά πυκνά πως τα παιχνίδια τα βλέπουμε ένα ένα, ελπίζω το ίδιο να ισχύσει και σε αυτό το τετραήμερο και να μην κάνουμε το λάθος να πάμε στην Κροατία σε δύο...δόσεις: Πρώτα νοερά αυτές τις μέρες σκεπτόμενοι οι παίκτες από τώρα το παιχνίδι με τη Δυναμό  και στη συνέχεια σωματικά από την Τρίτη το απόγευμα... Θα είναι λάθος να συμβεί κάτι τέτοιο και θα πρέπει να προσεχτεί!

Διαβάστε ακόμη...