Πουλάει τρέλα ή είναι υπεραισιόδοξος;

Κάθισα και άκουσα το απόγευμα της Τετάρτης τις δηλώσεις του Γιουράι Γιάραμπεκ...
Daimon4 Daimon4
Πουλάει τρέλα ή είναι υπεραισιόδοξος;

Και επειδή στους περισσότερους δεν λέει κάτι το όνομα, ο Γιουράι Γιάραμπεκ, είναι ο προπονητής της σημερινής μας αντιπάλου, της Ντιναμό Τιφλίδας.  

Μεταξύ των άλλων που δήλωσε, κράτησα το εξής: "Ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα το δείξουμε αύριο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο στόχος μας είναι να βάλουμε τρία γκολ για να πάει το ματς στην παράταση, αλλά πρέπει να παίξουμε και έξυπνα στην άμυνα γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με έξυπνους παίκτες και μπορεί να βγαίνει πολύ επικίνδυνα στην επίθεση"

Ο νυν τεχνικός της Ντιναμό Τιφλίδας και πρώην της Σπάρτακ Τρνάβα (μάλλον πόνεσε πολύ ο περσινός αποκλεισμός!) ή πουλάει τρέλα ή είναι υπεραισιόδοξος από τη φύση του! Όποιο από τα δύο και αν συμβαίνει, ο ΠΑΟΚ οφείλει στο ματς της Τούμπας να είναι σοβαρότατος και να παίξει σαν να είναι η υπόθεση πρόκριση ανοικτή και στο 50-50. Όλοι μας θεωρούμε τον Δικέφαλο αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά τα φαβορί αποδεικνύονται στο γήπεδο και όχι στα λόγια! Με δεδομένο ότι η ομάδα φτιάχνεται ακόμη, η νίκη αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Το παιχνίδι είναι για τα play offs του Europa League και δεν είναι κάποιο φιλικό σε περίοδο προετοιμασίας. Ο κόσμος (εμείς όλοι δηλαδή) οφείλουμε να σταθούμε στην ομάδα και να μη γεμίζουμε το γήπεδο μόνον στα θεωρούμενα πολύ δυνατά ματς! Η παρουσία μας έχει μεγαλύτερη σημασία σε αγώνες σαν τον σημερινό, καθώς δίνει στους παίκτες μήνυμα ώστε να καταλάβουν πού ήρθαν και ποια φανέλα φοράνε...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...