Φτύστε τους!!!

Για μια ακόμη φορά αναγκάζομαι να αναφερθώ στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και στους ΠΑΟΚτσήδες που πέφτουν στο τρυπάκι και τους ακούνε!
Daimon4 Daimon4
Φτύστε τους!!!

Ειδικότερα θα σταθώ σε εκπομπή απογευματινή σταθμού (19:00 με 21:00) αθλητικού ραδιοφώνου που στάζει χολή για τον ΠΑΟΚ! Δεν έφτανε ο οπαδός της γριάς που τα έβλεπε όλα στραβά για τον ΠΑΟΚ και όταν μπορούσε καταφερόταν κατά της ομάδας μας, προστέθηκε δίπλα του ένας παπαναστασιακός και η χολή πολλαπλασιάστηκε! Αν τους ακούσεις νομίζεις ότι το σκουλήκι και η γριά είναι οι μεγάλες ομάδες της πόλης και ο ΠΑΟΚ ο φτωχός συγγενής!

Όποιοι κάνουν το λάθος και παίρνουν τηλέφωνο για να εκφράσουν άποψη, πέφτουν πάνω σε ΟΠΑΔΟΥΣ που τα βλέπουν όλα όπως θα τα έβλεπε ένα δεκάχρονο παιδάκι 10 χρονών! Και αναρωτιέμαι: Οι συνοπαδοί που παίρνουν τηλέφωνο είναι μαζοχιστές; Γιατί στηρίζουν μια εκπομπή ΟΠΑΔΙΚΗ; Ρε αδέρφια έλεος! Φτύστε τους, μην ασχολήστε μαζί τους! Μην τους δίνετε πόντους από τα τηλέφωνο! Αυτό τους κρατάει ζωντανούς! Έτσι μετράνε την επιτυχία της δουλειάς τους! Αφήστε τους να ψήνονται μέσα στην ανυπαρξία τους! 

Όσο ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει αυτοί θα τρελαίνονται, μιας και δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν! Έχουν αφηνιάσει οι ομάδες ασανσέρ της Θεσσαλονίκης! Αυτοί οι πουθενάδες που βρήκαν μέσα από εκπομπές να σκαλίζουν τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του!

* Ιβάν, μαζί με την τηλεοπτική άδεια, βάλε στο πρόγραμμα και ένα ραδιόφωνο πανελλαδικής εμβέλειας που να παίζει μόνο ΠΑΟΚ και συσπείρωσε τον κόσμο, απαλλάσσοντάς μας από αυτά τα σκουπίδια των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης που τρέφονται από τη σάρκα του Δικέφαλου!!!         

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...