O πανηλίθιος να μείνει ... σπίτι του!

Ένα κείμενο του Daimon4 με αφορμή το πρόστιμο που επέβαλε η ΟΥΕΦΑ στον ΠΑΟΚ, αλλά και την αναμέτρηση με την Μπριζ
Daimon4 Daimon4
O πανηλίθιος να μείνει ... σπίτι του!
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα ο "Δικέφαλος". Αντίπαλός του η βελγική Μπριζ και στόχος η νίκη που θα μας φέρει  ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση  στους "32" του θεσμού.
 

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξει η ομάδα για να κατακτήσει τη σπουδαία νίκη, μεγάλη προσοχή όμως πρέπει να δείξουμε και εμείς στις εξέδρες του Ναού, μιας και όπως έγινε αντιληπτό τις τελευταίες ώρες, είμαστε ήδη  "για τα καλά" στο μάτι της ΟΥΕΦΑ. Αναφέρομαι φυσικά στο βαρύ πρόστιμο των 40.000 € που κλήθηκε σήμερα να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

 

Το  πρόστιμο είναι σαφέστατο μήνυμα προς όλους και αν συμβεί το παραμικρό στο ματς με την Μπριζ, η επόμενη μορφή τιμωρίας πιθανότατα θα έχει να κάνει με αποκλεισμό της έδρας μας, κάτι που κανείς  λογικός ΠΑΟΚτσής που αγαπάει την ομάδα και τη στηρίζει με όλο του το "είναι", δε θα επιθυμούσε να συμβεί..

 

Για αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τον "πανηλίθιο" -επιεικής ο χαρακτηρισμός- που πέταξε την ισχυρή κροτίδα στο βοηθό στη διάρκεια του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ και ήταν κατά μεγάλο ποσοστό η αιτία επιβολής του προστίμου, αυτή τη φορά να κάτσει σπίτι του και να δει το παιχνίδι από την τηλεόραση. Θα είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, αν βέβαια είναι συνοπαδός!!!

 

Κλείνοντας να διευκρινίσω πως η λέξη πανηλίθιος έχει περιληπτική σημασία και περιλαμβάνει όλους εκείνους που έχουν κατά νου να βλάψουν τον ΠΑΟΚ προκαλώντας σκηνικά στην αναμέτρηση της Πέμπτης. Ας το καταλάβουν επιτέλους όλοι ότι η ΟΥΕΦΑ δε χαρίζει τίποτε και φυσικά ο μόνος χαμένος από τέτοια παρατράγουδα είναι ο ΠΑΟΚ μας!

Διαβάστε ακόμη...