Η γκρίνια σας δεν αντέχεται πλέον!

Όπως είχα γράψει και πέρσι τέτοιες μέρες, αυτό το διάστημα του καλοκαιριού είναι το μόνο που ανοίγω το ραδιόφωνο λόγω ... διακοπών!
Daimon4 Daimon4
Η γκρίνια σας δεν αντέχεται πλέον!

Αυτά που ακούγονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ο κόσμος είναι καλά ή έχει χαζέψει; Το κράξιμο στην ομάδα που για μια φορά ακόμη χτυπάει με αξιώσεις την πόρτα του Champions League πάει σύννεφο! Το πρώτο που σκέφτομαι είναι αν όλοι αυτοί που βγαίνουν και έχουν άποψη για τα πάντα γύρω από τον ΠΑΟΚ είναι συνοπαδοί ή κάτι άλλο! Αν πατάνε στο γήπεδο ή αρκούνται στην τηλεόραση και στα όσα γράφονται στα διάφορα sites δεξιά και αριστερά...

Απίστευτη κριτική με πλούσιο "ρεπερτόριο" για τους πάντες! Δεν κάνει ο ένας, δεν κάνει άλλος, κακός ο δείνα, λίγος για τον ΠΑΟΚ ο τάδε... Κανείς δεν βλέπει πως η ομάδα σε σχέση με πέρσι έκανε ποιοτικές προσθήκες και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού από τη Στεάουα, ο Δικέφαλος θα εμφανίζει πληρότητα που όμοιά της δεν είχε ποτέ! Μεταγραφές που ολοκληρώθηκαν πιο νωρίς από ποτέ, στελεχώνουν ένα αξιόπιστο ρόστερ, με την ομάδα να έχει καλή εικόνα στα φιλικά της (με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο του α' ημιχρόνου με τη Στεάουα).

Κάναμε υπομονή τόσα χρόνια, είναι λάθος να κράζουμε αυτόν τον ΠΑΟΚ, που εγώ τον πιστεύω πάρα πολύ και είμαι σίγουρος πως δεν θα με διαψεύσει. 

Όσον αφορά την κλήρωση του Champions League, για μένα είναι απλά βατή, ούτε εύκολη δηλαδή ούτε βουνό! Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στα play offs. Είναι λάθος όμως να υποτιμάς μια ομάδα του μεγέθους του Άγιαξ, ακόμη και αν είναι σε μεταβατικό στάδιο με πολλούς νεαρούς στο ρόστερ του, γιατί απλά δεν παύει να είναι ... ο Άγιαξ!

Στήριξη στην ομάδα χρειάζεται και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο... 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...