Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια!

Διάβασα σήμερα σε γνωστή ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα του Volley, την ανάδειξη του φετινού mvp του πρωταθλήματος της Volley League, που παίρνει το βραβείο το οποίο έχει καθιερώσει γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας...
Daimon4 Daimon4
Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια!

Ασφαλώς ο ΠΑΟΚ δεν είχε από την αρχή πορεία ανάλογη με αυτήν που έκανε στα play offs, o Σεπέδα όμως ήταν αυτός που κατά κύριο λόγο κρατούσε την ομάδα στα πάνω ράφια της βαθμολογίας και από τη μέρα που η ομάδα ενισχύθηκε τον Γενάρη, ο Κουβανός βελτιώθηκε εκόμη περισσότερο!

Με βάση τη συνολική παρουσία των παικτών από την αρχή ως το τέλος του πρωταθλήματος, ανακυρύχτηκε σαν καλύτερος διαγώνιος, στη συνέχεια πρώτος στη γενική βαθμολογία και πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της φετινής Volley League, ο Ντόκιτς.

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε ένα πρωτάθλημα - πραγματική μαγκιά, πατώντας όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, έχοντας σαν αιχμή του δόρατος τον Ρολάντο Σεπέδα! Για μένα ΑΥΤΟΣ είναι ο πραγματικός MVP της σεζόν και μάλιστα με διαφορά! Στα παιχνίδια του πρωταθλήματος στα οποία η μπάλα "έκαιγε", ο Σεπέδα σήκωσε τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του! Είναι αυτός που μάς έκανε να ξεχάσουμε για φέτος τον τεράστιο Ερνάντο Γκόμεζ, είναι ο παίκτης που πήρε περίοπτη θέση για πάντα στις καρδιές μας. Αυτό το τελευταίο είναι ο μεγαλύτερος τίτλος που μπορεί να δοθεί σε αθλητή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα σε οποιοδήποτε σπορ!

Δείτε τους πόντους που σημείωσαν Σεπέδα και Ντόκιτς όσες φορές συναντήθηκαν φέτος...

Αγώνας Πόντοι ΣεπέδαΠόντοι Ντόκιτς6/12/2015 πρωτάθλημα, Φοίνικας - ΠΑΟΚ 3-1192529/2/2015 πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ - Φοίνικας 0-31119Ημιτελικός Volley League, Σύρος, ΠΑΟΚ - Φοίνικας 3-025111oς αγώνας play offs, Σύρος, Φοίνικας - ΠΑΟΚ 1-320132oς αγώνας play offs, Παλατάκι, ΠΑΟΚ - Φοίνικας 3-122163ος αγώνας play offs, Σύρος, Φοίνικας - ΠΑΟΚ 3-131284oς αγώνας play offs, Παλατάκι, ΠΑΟΚ - Φοίνικας 3-22816

Διαβάστε ακόμη...