Βραβεύσεις από τον "Γαλανόλευκο Φάρο"

Πριν 15 μέρες είχα την τύχη να βρεθώ στα Χανιά και να επισκεφτώ τον χώρο στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία του "Γαλανόλευκου Φάρου"...
Daimon4 Daimon4
Βραβεύσεις από τον "Γαλανόλευκο Φάρο"

Ενός συνδέσμου, ιδιαίτερου θα έλεγα, καθώς έχει να κάνει αποκλειστικά με την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, δίπλα στην οποία τα μέλη του βρίσκονται πάντοτε, όπου και αν αυτή αγωνίζεται!

Ο χώρος είναι γεμάτος από φανέλες (περισσότερες από 1.100) τις οποίες φόρεσαν μεγάλοι άσοι του παρελθόντος (Έλληνες αλλά και ξένοι), μεταξύ αυτών και πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ! Το μάτι μου φυσικά "κόλλησε" και σε ιστορικές φωτογραφίες της Εθνικής (γεμάτες ΠΑΟΚ!), ενώ σε περίοπτη θέση συναντάς το πιστό αντίγραφο της κούπας που σήκωσε ο Ζαγοράκης στο Euro του 2004.

Ο υπεύθυνος του μουσείου, ευγενέστατος χωρίς ίχνος υπερβολής ο χαρακτηρισμός, με ξενάγησε στον χώρο σπιθαμή προς σπιθαμή και μου εκμυστηρεύτηκε πως τη σημερινή βράβευση είχε σκοπό να την κάνει πριν το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά, όμως λόγω ... Τούντορ, αυτή δεν πραγματοποιήθηκε. Για τους δικούς του λόγους ο Κροάτης, πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, δεν το ήθελε.

Σήμερα όμως, μετά την άφιξη της αποστολής στα Χανιά, αυτό θα συμβεί! Τζιόλης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Βελλίδης, Γλύκος θα παραβρεθούν στον χώρο (που πραγματικά αξίζει αν βρεθείτε ποτέ εκεί να επισκεφτείτε) και θα τιμηθούν από τον "Γαλανόλευκο Φάρο" για την προσφορά τους στην Εθνική ομάδα...

 

Διαβάστε ακόμη...