Όποιος δεν μπορεί, ας πάει σπίτι του!

Τι να πει κανείς και τι να γράψει για αυτόν τον ΠΑΟΚ, που με πολύ μεγάλη συνέπεια φέτος συνεχίζει να μας γ@μ@ει τις Κυριακές μας!
Daimon4 Daimon4
Όποιος δεν μπορεί, ας πάει σπίτι του!

Και δεν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Γούμενου και του ... προηγούμενου, αλλά τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που δεν χρωστάει ούτε μισό € σε αυτούς τους μισθοφόρους που φοράνε την πιο βαριά φανέλα του ελληνικού πρωταθλήματος! Αυτούς που προσωπικά θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνους για τους διασυρμούς που έχει γνωρίσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, σε διάφορα χωριά της επικράτειας...

Χωρίς ίχνος τσίπας, καταφέρνουν (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χάνουν με κάτω τα χέρια από μικρομεσαίες ομάδες, μια τέτοια είναι και ο Πανιώνιος, και να μην ιδρώνει το αυτί τους την ώρα που εμείς θα αφήσουμε τη ζωή μας σε κανένα γήπεδο γεμάτοι πίκρα! Παίκτες που αν φύγουν από τον ΠΑΟΚ οι περισσότεροι (αν όχι ΟΛΟΙ) θα αρκεστούν σε ένα πολύ μικρότερο συμβόλαιο!

Όποιος δεν μπορεί να την αντέξει τη φανέλα που φοράει ας βγει να το πει στα ίσα, δεν είναι ντροπή! Ντροπή είναι να φεύγουν από τα γήπεδα έχοντας υποστεί τέτοιες ήττες... Η αγανάκτηση ξεχείλισε, δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για αυτούς που μας εμπαίζουν, για αυτούς που παίζουν με τα νεύρα μας και την τρέλα μας!   

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...