Σταθείτε δίπλα στους συλληφθέντες!

Το λιγότερο που οφείλει να κάνει ο επίσημος ΠΑΟΚ είνα να σταθεί δίπλα στα άτομα που συνελλήφθησαν στην Τούμπα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον γάβρο!!!
Daimon4 Daimon4
Σταθείτε δίπλα στους συλληφθέντες!

Την ώρα που η αδικία και η απάτη σε βάρος της ομάδας μας από έναν ότι να 'ναι ρέφερι είχε χτυπήσει κόκκινο, την ώρα που η ομάδα της μουνιχίας έβρισκε τον τρόπο να πάρει για μια ακόμη φορά αυτό που ήθελε, την ώρα που όλη η Τούμπα ζητούσε επιτακτικά από τους παίκτες να ΦΥΓΟΥΝ από τον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι εκδήλωσαν σε πιο έντονο βαθμό αυτήν τους αγανάκτηση!

Δεν είναι θύτες, αλλά θύματα ενός ανθρώπου πραγματική ΝΤΡΟΠΗ για το ποδόσφαιρο, ενός ανθρώπου που ήρθε σε διατεταγμένη υπηρεσία με σκοπό να διαλύσει τον ΠΑΟΚ προκαλώντας με τη στάση του αντιδράσεις! Ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο αυτό που έγινε στην Τούμπα, όπως και γενικότερα αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κακό είναι πως κάποια άτομα και μαζί τους οι οικογένειές τους θα ανέβουν και πάλι έναν Γολγοθά, πέφτοντας στην παγίδα που τους έστησε μια "οργάνωση"...

Η άποψη πως το χτεσινό κοράκι ήρθε στη Θεσσαλονίκη με κακό σκοπό, αποτυπώνεται ανάγλυφα στο σύνολο του τύπου (πλην των γαβροσελίδων φυσικά που τα είδαν όλα οκ συν το ότι αδικήθηκε η ομάδα τους!), καθώς τον ξεμπροστιάζουν αποκαλώντας τον κακούργο, και συνεπώς ηθικό αυτουργό των όσων έγιναν στην Τούμπα. Αυτή λοιπόν τη διαιτησία είναι πέρα για πέρα άδικο να την πληρώσουν τα άτομα που ξεπέρασαν τα όρια, νιώθοντας την αδικία να τους πνίγει...

ΥΓ Μην ασχολήστε με το παιδοβούβαλο, κάνει αυτό για το οποίο πληρώνεται...

Υ.Γ2 Όσκαρ ηθοποιίας από τον τεχνικό του γάβρου, δεν υπάρχει η αντίδρασή του στη φάση που δέχεται στην ΠΛΑΤΗ το πλαστικό μπουκάλι με το νερό! Εγκλιματίστηκε και αυτός άμεσα!   

Διαβάστε ακόμη...