Tην μ@λ@κία πολλοί την αγάπησαν...

Μετά το νικηφόρο 1-0 επί του Ουλιμπιάγκους Χανίων , άρχισε ο αγώνας στον οποίο ο οργανισμός του ΠΑΟΚ χάνει με κατεβασμένα χέρια δηλαδή ο επικοινωνιακός.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Tην μ@λ@κία πολλοί την αγάπησαν...

Υποτίθεται ότι οι δημοσιοκάφροι , για να μην οξύνουν τα πνεύματα, δεν παίρνουν θέση για τις φάσεις πέναλτυ και οφ-σάιτ. Ωστόσο το gaycontra στην ζωντανή περιγραφή του παιχνιδιού και ενώ αυτό βρισκόταν σε εξέλιξη , έγραψε το επικό «έντονα παράπονα του Πλατανιά για το πέναλτυ του ΠΑΟΚ»

Δεν με λέτε ρε λιγούρια; Πώς διαπιστώσατε τα «έντονα παράπονα» ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη;

Απλά τα λιγούρια έφτιαξαν κλίμα για να ασχοληθούμε όλοι μαζί με «το πέναλτι του ΠΑΟΚ» και να δημιουργηθούν και «καλλιεργηθούν» εντυπώσεις και μιζέρια και εσωστρέφεια στον ΠΑΟΚτσή και στον ΠΑΟΚ.

Και πριν περάσει λίγη ώρα ακούς στα ραδιόφωνα πούστικες και εξώφθαλμα αντιΠΑΟΚτσήδικες θέσεις και φωνές, οι οποίες ξεκινώντας από το πέναλτι φτάνουν μέχρι του σημείου να υπενθυμίσουν σε μας τους «αδαείς τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ».

Έχω να πω σ' αυτά τα ιζήματα ότι μας είναι γνωστές και οι θέσεις τους και τα κίνητρά τους. Απλά τους επισημαίνω ότι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί καρφώνονται μόνοι τους και γίνονται εύκολα κατανοητά τα αντι ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα και κίνητρα.

Η αρλουμπολογία και η ανακρίβεια σε όλο της το μεγαλείο και ο συναγωνισμός μεγάλος στην διατύπωση της μεγαλύτερης μαλακίας ώστε ν' αναδειχθεί και μεγαλύτερος μ@λ@κας.

Σ' ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τρίποντο μ' ένα πέναλτι που θα μπορούσε να ζητήσει ο οποιοσδήποτε αλλά και να δώσει ο οποιοσδήποτε διαιτητής, ένας νουνεχής ΠΑΟΚτσής θα μπορούσε να είναι δυσαρεστημένος με το θέαμα και την απόδοση (αν και για μένα η απουσία του ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ και η παρουσία του ΠΕΛΚΑ, δεν προδιέθεταν για κάτι καλύτερο, σε σχέση μάλιστα με την αχαρακτήριστη ώρα του παιχνιδιού) και όχι για το ότι «δεν πέταξε έξω το πέναλτι»

Και όμως ο μ@λ@κας ο αντιΠΑΟΚτσής βρήκε την ευκαιρία στο ανοιχτό γήπεδο που έχει αφήσει ο ανύπαρκτος επικοινωνιακά ΠΑΟΚ, και «έκανε παιχνίδι»

Αποτέλεσμα;

ΠΡΩΤΟΝ: Σήμερα η θύρα 7 της ΤΟΥΜΠΑΣ πρέπει να ήταν γεμάτη, αφού ΟΛΟΙ ήταν εκεί και είδαν το «μούφα» πέναλτι

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Σήμερα η γεμάτη θύρα 7 φώναξε με «υπερηφάνεια» να πετάξει έξω το πέναλτυ ο ανάξιος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

ΤΡΙΤΟΝ: Κάποιος που πρέπει να έχει έντονα αντιΠΑΟΚτσήδικα αισθήματα έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει ζωντανά, στα ερτζιανά, τους παίκτες του ΠΑΟΚ ανάξιους γιατί δεν νιώθουν από ΠΑΟΚ και υποτίμησε τον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ γιατί δεν έβγαλε άουτ το πέναλτι

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Κάποιος άλλος έφτασε σ' ένα ανεπανάληπτο αντιΠΑΟΚτήδικο παραλήρημα, μέχρι του σημείου να μας εκθέσει το θέσφατο ότι ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ξενέρωσε γιατί δεν υπάρχουν άνθρωποι στον ΠΑΟΚ που να νιώθουν από ΠΑΟΚ και να συμπεριφέρονται σαν ΠΑΟΚ και έτσι ο γεννημένος ΠΑΟΚτσής ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ ξενέρωσε. Ασύνορη και απύθμενη μ@λ@κία...

ΠΕΜΠΤΟΝ: Άλλος έθεσε και θέμα ηθικών αξιών!

Ο στόχος προφανής: γκρίνια, μιζέρια, εσωστρέφεια, απαξίωση, καταφρόνησης, σκυθρωπά κεφάλια, ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, φόβος, αμφισβήτηση, πλήρης απουσία ΘΕΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Να σε πω εγώ μ@λ@κα μου γιατί ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ έχει ξενερώσει: γιατί ο ΠΑΟΚ δεν του παρέχει την ΠΛΗΡΗ, σε όλα τα επίπεδα, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ που παρέχουν στους μεγάλους παίκτες τα μεγάλα κλάμπ, για να έχουν ΣΥΝΕΧΗ και ΣΕ ΥΨΗΛΑ στάνταρ απόδοση.

Να σε πώ εγώ μ@λ@κα μου γιατί ο ΠΑΟΚτσής δεν γεμίζει την ΤΟΥΜΠΑ: γιατί έχει πεισθεί από εσένα, τον «δίκαιο και ηθικό και απαιτητικό» δήθεν ΠΑΟΚτσή πως ό,τι βλέπει στο πρωκτάθλημα «είναι δίκαιο», ότι ο ΠΑΟΚ είναι τριτοτέταρτος. Γι' αυτό και πέρυσι που ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος στα 2/3 του πρωκταθλήματος, πάλι ο ΠΑΟΚτσής δεν πήγαινε στο γήπεδο.

Και αφού βγαίνεις ρε μαλάκα στα ραδιόφωνα γιατί δεν ρωτάς το εξής απλό: για ποιο λόγο οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα πλέι-ώχ δεν είχαν ικμάδα ενέργειας και ο Ουλιμπιάγκους Τριπόλεως και ο αλαφουζιακός «έτρωγαν σίδερα»;

Και αφού είσαι υποψιασμένος μ@λ@κας γιατί δεν ρωτάς να μάθεις ποια είναι η ζημιά στο μανιατόσκυλο που δεν του έχει επιτρέψει μέχρι τώρα να επανέλθει, αλλά προορίζεται για δανεικός όπως και ο άτυχής Ολαιτάν;

Τι να σε κάνω όμως. Βρίσκεις και κάνεις μ@λ@κα μου Γιατί ; Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ στην επικοινωνία...

Διαβάστε ακόμη...