Έχω μια τίγρη μέσα μου…

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, σε συλλογικό επίπεδο, στην Ευρώπη, για την περίοδο 2015-2016, αφού σήμερα Πέμπτη, την μόνη ημέρα της εβδομάδος με ελληνικό
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Έχω μια τίγρη μέσα μου…

ενδιαφέρον, οι δύο μοναδικές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ομάδες που συμμετέχουν στο Europa league, ο Π.Α.Ο.Κ και ο Α.Π.Ο.Ε.Λ, δίνουν τα τελευταία παιχνίδια τους στον θεσμό.

Ο ΑΠΟΕΛ θα παίξει ένα πραγματικά βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ευελπιστώντας σε μια νίκη γοήτρου, ο δε ΠΑΟΚ θα δώσει ένα παιχνίδι που θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για την Ντορνμουντ, η οποία ήταν αδιάφορη στο προτελευταίο μάτς αλλά όχι στο τελευταίο. Πώς γίνεται αυτό;

Μόνο για τον ΠΑΟΚ ισχύουν αυτά, για να μην λένε, οι διάφοροι μ@λ@κες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, ότι το θετικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ, στο σημερινό παιχνίδι, οφείλεται στην αδιαφορία της Ντόρντμουντ.

Σήμερα λοιπόν ο ΠΑΟΚ, βγαλμένος από τις ιστορικές αναμετρήσεις με την Μπάγερν και την Αιντραχτ, (που το contra και ο κορυβαντιών θυρσοφόρος Αντώνης Τσακαλέας, που έχει πάρει εργολαβία, προφανώς αμισθί, την, δια εγκύρου αναρθρογραφίας, «κριτική» του ΠΑΟΚ, θεώρησαν ανάξιες αναφοράς στην αναδρομή αναμετρήσεων μεταξύ Ελληνικών και Γερμανικών ομάδων), και μπροστά στους έκθαμβους Γερμανούς και στους παραληρούντες ΕΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους, θα προσθέσει άλλη μια ΧΡΥΣΗ σελίδα στην ιστορία του και θα κάνει ασπρόμαυρη την ημέρα για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι το ποδόσφαιρο της εγκληματικής οργανώσεως.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα γράφει ιστορία και επειδή οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες θέτω ένα ερώτημα στους ...γνώστες του ποδοσφαίρου:

* Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την ΜΠΑΓΕΡΝ, θα δεχόταν τρία γκόλ στο εικοσάλεπτο;

* Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε στην κατάμεστη ΤΟΥΜΠΑ οιαδήποτε πρόκριση με την ΑΡΣΕΝΑΛ με το πλεονέκτημα τριών αποτελεσμάτων, θα δεχόταν τρία γκολ , «επιτυγχάνοντας» το τέταρτο αποτέλεσμα;

Παρακαλούνται οι κ.κ Ραπτόπουλος, Μύρτσος, Καμοροπαρέα, Τσακαλέας, Νικολάκης, και εσχάτως το νέο φρούτο Νοικοκύρης, να καταθέσουν την βαρύνουσα άποψή τους.

Αλήθεια κ. Νοικοκύρη θα ήθελα να μας απαντήσεις στο εξής: ο Φορτούνης, θα έχει ή δεν θα έχει την «τύχη» του Μανιάτη ή του Ολαιτάν;

Για το άλλο το αλακισμένο από την μεγαλόνησο, δεν είναι σωστό να το δίνουμε σημασία γιατί ή ένα πουστογαυράκι είναι η πάει να ξυπνήσει τα ΠΑΟΚτσήδικα ένστικτα για να προωθήσει τη μεταγραφή.

Με την ευκαιρία να επισημάνω στο παλληκάρι με το κόκκινο μπουφάν από την «ελληνοφρένεια» ότι εντάξει τα προσέξαμε τα πλάνα με φόντο το τριφύλλι και τη Θ13. Θ' αρκούσαν μια- δύο αναφορές του φακού. Αυτοί εκεί ξεπέρασαν και το φόντο από την ταινία «μαριχουάνα STOP"

Τέλος πάντων σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα δείξουν, όχι τα νύχια του Αετού, αλλά την τίγρη πού έχουν μέσα τους και θα επιτεθούν στους υποψιασμένους Γερμανούς με στόχο την ΝΙΚΗ

Και όταν αυτή έλθει, έστω και με την πίκρα μιας ισοπαλίας, θ' αναρωτιόμαστε όλοι, πως ο ΠΑΟΚ με μία ήττα βρέθηκε εκτός επόμενης φάσεως, ενώ η Ντόντμουντ και η Ρώσικη , με τουλάχιστον μία ήττα, προκρίθηκαν.

Και η απορία θα γίνει μεγαλύτερη αν αναλογισθούμε ότι ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ομολόγησε ότι περίμενε κάποιες νίκες στον θεσμό, και ο ΠΑΟΚ έκανε ... αλλαγές με τους Ρώσσους στην ΤΟΥΜΠΑ, περιμένοντας να νικήσει τον αλαφούζο.

Δεν έχει γίνει κατανοητό ακόμη, ότι όταν αποκτάς τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, πρέπει να στοχεύεις ΚΥΡΙΩΣ σε Ευρωπαϊκές/διεθνείς διακρίσεις;

Διαβάστε ακόμη...