Χαιρετισμούς στα ... γίδια!

Όπως συνήθως, μας σπάσανε τ' @@ με το πολυαναμενόμενο ντέρμπυ των «αιωνίων», των αιωνίων βιαστών, των αιωνίων βρυκολάκων, των αιωνίων αιμοδιψών παρασίτων, των αιωνίων σαρκοβόρων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και του Ελληνικού Αθλητισμού.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Χαιρετισμούς στα ... γίδια!

Διαβάζεις τις έγκυρες στοιχηματικές «προβλέψεις» και βλέπεις από το εξώφυλλο να βάζει στην ίδια μοίρα το ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΑ με το παιχνίδι ανάμεσα στον Τριανταφυλλόπουλο και τον Μαζουακού, ανάμεσα στην ύπουλη και αργυρώνητη νομενκλατούρα της «ενημέρωσης» και της πλατείας Κολωνακίου, με την καλά σφιχτοδεμένη εγκληματική οργάνωση.

Παρακολουθείς τους ΑΡΔ των «α(θ)λητικών» sites και σε μιλάνε για το ντέρμπυ, λες και πρόκειται για κάποιο σοβαρό αθλητικό γεγονός. Και βέβαια όλο αυτό το σκηνικό έχει τους λόγους του. Ποιοι είναι αυτοί;

Πρέπει να έχουμε στην τσίτα, στο ενδιαφέρον και στην αγωνία τα ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ.

Ακόμη και σήμερα θυμάμαι την φράση του Λαλιώτη στις εκλογές του 2000 όταν παρότι προηγείτο η Νέα Μαλακία είπε βαρύγδουπα: «Περιμένετε να μπεί στ' αποτελέσματα και η Β' Αθηνών» Και πράγματι μπήκε η Β' Αθηνών και άλλαξε το μέχρι τότε αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα; Η Β' Αθηνών εκλέγει κυβερνήσεις. Άρα; οι «εκλέκτορες» πρέπει να είναι ικανοποιημένοι για να «εκλέγουν» σωστά. Πώς είναι ικανοποιημένοι; όταν δεν τους γ@μιέται η ψυχολογία τις Κυριακές, όπως συμβαίνει σε κάτι ατυχείς ονειροπόλους της Βορείου ΕΛΛΑΔΟΣ.

Και έτσι φθάνουμε στο έσχατο σημείο παρακμής, στην ΕΛΛΑΔΑ της άμιλλας , των Ολυμπιακών αγώνων και του «ευ αγωνίζεσθαι», δύο ομάδες να έχουν «κατακτήσει» τω 90% των πρω(κ)ταθλημάτων από καταβολής διεξαγωγής τους.

Και τα ζώα είναι ικανοποιημένα και το θεωρούν φυσιολογικό και μάλιστα τα ζώα στεναχωριούνται που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και δύο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Και μη νομίσει κανείς ότι έχω τίποτα με τα ζώα, απ' εναντίας τα συμπαθώ και ιδίως τους γάτους. Έχω όμως αδυναμία στα γίδια, κυρίως στα ΔΙΠΟΔΑ ΓΙΔΙΑ.

Τα γίδια αυτά χρειάζονται σε πολλές καταστάσεις, είναι πολυεργαλεία. Πέραν της ψηφοφορίας στις ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ εκλογές που στοχεύουν στην, με κάθε τρόπο, διατήρηση του εξωνημένου εξουσιαστικού συρφετού στον κυβερνητικό θώκο, πρέπει να χρησιμοποιηθούν και για τις ανάγκες και τις δυσκολίες των αφεντικών.

Έτσι λοιπόν, στην παρούσα φάση, εν όψει της βεβαίας ειδωλοποιήσεως του Κόμμοδου, πρέπει τα γίδια να μπούν εμπροσθοφυλακή για να χρησιμέψουν στην ανάπτυξη των επιχειρημάτων για τον «άδικο κατατρεγμό» του «αθώου επενδυτή».

Μόνο οι επικές νίκες, μόνο οι εκπληκτικές ανατροπές, μόνο η αθλητική προπαίδεια 3χ10, καθιστά τα γίδια ευχαριστημένα. Και όταν τα γίδια είναι ευχαριστημένα και δεν τους γ@μιέται η αθλητική ψυχολογία, αντέχουν και μία μείωση στη σύνταξη, αντέχουν και μία αύξηση στον ΦΠΑ, αντέχουν και μια απολυσούλα.

Γιατί τα γίδια βομβαρδίζονται καθημερινά ότι με όλα αυτά λαμβάνουν «λίγη χαρά» στην δοκιμασία που έχει επιβληθεί στον Ελληνικό λαό. Και είναι τόσο γίδια που αφ' ενός θεωρούν πως η «χαρά» τους αμβλύνει την δοκιμασία και αφ' ετέρου ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ πως θα κληθούν να πολεμήσουν «ενάντια σ' αυτούς» που θα επιχειρήσουν να αμφισβητήσουν την μεθοδολογία δια της οποίας λαμβάνουν τη ... χαρά!

Και η αντοχή και η χαρά αυτών των δίποδων γιδιών αυξάνεται όταν ακούνε και διαβάζουν και για παιχταράδες με μεγάλη αξία που θα πουληθούν, όλως τυχαίως βέβαια στο Λονδίνο, όπου και πάλι, όλως τυχαίως, ενδιαφέρεται ο γνωστός βουτηχτής να ...επενδύσει. Γιατί όμως εκεί;

Γιατί οι δουλειές έχουν αυξηθεί, τα έσοδα πολλά, μερικά είναι στον πάτο και έχουν βρωμίσει και πρέπει να ξεπλυθούν.

Στοιχηματίζω για την επόμενη «μεγάλη μεταγραφή» του άτυχου Τρικαλινού βαποριού, που έχει τις ίδιες παραστάσεις με τον προσφάτως εκλιπόντα πρώην τερματοφύλακα...

Και όταν τα πολλά δίποδα γίδια είναι ευχαριστημένα, ποιος ασχολείται με τους σκεπτόμενους ανθρώπους, με του υγιείς φιλάθλους ή με τους φανατικούς οπαδούς

Αυτοί είναι τα «παράσιτα της βίας» είναι οι «κομπλεξικοί μακεδονομάχοι» είναι οι «φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλάτε»

Και το ΤΡΑΓΙΚΟ της καταστάσεως είναι ότι έρχεται ένας «προοδευτικός» ένας «ιδεολόγος» ένας «ψαγμένος» πολιτικός ο Κοντονής και αποφαίνεται: η λύση για την βία είναι η ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ, ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ και ΠΑΡΑΛΟΓΗ, εφαρμογή ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ μέτρων.

Καλά ρε τεράστιε: Δεν αναρωτήθηκες ως άνθρωπος «ψαγμένος» τι παράγει την βία; Δεν σε απασχόλησε να βρεις τα αίτια που την προκαλούν; Δηλαδή εσύ ο «δημοκρατικός» πολιτικός θεωρείς ότι δύο ομάδες ΠΑΝΤΑ κατακτούν τίτλους και όλες οι υπόλοιπες είναι ανάξιες για ο,τιδήποτε θετικό παρά μόνο για να προκαλούν βία;

Δεν σου περνάει ρε ασύγκριτε από το μυαλό ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει τους τίτλους που δικαιούτο, αν η ΑΕΚ είχε κατακτήσει τους τίτλους που δικαιούτο, αν ο Ηρακλής του ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ και ο Αρης του μπαράζ του Βόλου είχαν κατακτήσει τους τίτλους που δικαιούντο, αν ο ΠΑΟΚ είχε τις οικονομικές απολαβές μιας έστω συμμετοχής στο τς.λου, θεωρείς λοιπόν ότι θα υπήρχε ζήτημα γενικευμένης βίας;

Και δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτόν τρόπο, με αυτήν την ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ αθλητική ισορροπία, ΟΛΟΙ θα ήταν ευχαριστημένοι και θα έδινες την ευκαιρία στον καθένα από τον ΑΞΙΩΣ ηττημένο, ν' αναγνωρίσει την ΑΞΙΑ του δικαίου νικητού και να τον χειροκροτήσει;

Και τι πολιτικός είσαι όταν δεν έχεις αντιληφθεί ότι στον χώρο του ποδοσφαίρου έχεις μπλέξει με ανισόρροπες και εγκληματικές προσωπικότητες, με νοοτροπίες ραγιαδισμού και δουλικότητος, με εκβιασμούς και πλυντήρια, με φάρμακα και φαρμακαποθήκες, με κάθε είδους σκόνη, χόρτο και χάπια. Ειλικρινά που ζεις;

Και θα σώσεις το ποδόσφαιρο με «κατασταλτικές διατάξεις» που η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ εφαρμογή τους δίνει το δικαίωμα στους αιμοσταγείς εγκληματίες να διαμορφώνουν, με πρόφαση έναν πυρσό, βαθμολογίες και διακρίσεις ή να ξεκουράζεται όποια ομάδα επιθυμεί ή θα σώσεις το ποδόσφαιρο με το ανέκδοτο «κάρτα φιλάθλου»; (αν και η προκλητικά ανούσια σημασία της έχει ρίξει στην παγίδα και έχει αποπροσανατολίσει τον κόσμο που θα έπρεπε να στρέψει ΑΛΛΟΥ την ενεργητικότητά του και την μαχητικότητά του)

Και στην καλλιέργεια αυτής της μαλακίας φυσικά έχουν το μερίδιό της, σημαντικό μάλιστα και οι ΑΡΔ.

«Ταξιδεύοντας» στο διαδίκτυο να διαβάσω τις περισπούδαστες μαλακίες «άρθρων» κατά του ΠΑΟΚ του κ. ΣΑΒΒΙΔΗ του ΑΡΝΕΣΕΝ και του ΤΟΥΝΤΟΡ, (ομολογώ ότι με καθηλώνουν τα φληναφήματα του Αντώνη Tσακαλέα), κατέγραψα μία «είδηση» από το contra: «τις έπνιξαν στην πισίνα». Αναρωτιέμαι τι ακριβώς να συνέβη; Νίκησε η δαφνοστεφανωμένη γυναικεία ομάδα στο πόλο την αντίστοιχη της Ηλιουπόλεως με 22-1! Αυτό το αποτέλεσμα ανάμεσα στον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ και στον ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟ οι ΑΡΔ το κατέγραψαν ως «θρίαμβο» Γιατί; Γιατί νομίζουν ότι απευθύνονται σε γίδια και σύμφωνα με τις εντολές που έχουν, τα γίδια πρέπει να είναι ευχαριστημένα ακόμη και όταν αγωνίζονται εναντίον κώνων.

Χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο; Απλώς περιμένω την άποψη του Αντώνη Τσακαλέα επί του θέματος.

Σας έχω μία φωτογραφία πιο κάτω που για μένα πέρασε στα ψιλά, αλλά έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Κλείνει ο Ουλιμπιάγκους Τριπόλεως μία συμφωνία με (στοιχηματική) μπομπολοεταιρία παρουσία του μητροπολίτου. Πως γένικεν αυτό;

Και να σας πληροφορήσω ότι ο παραινών σε 'χαστούκια' και 'σκαμπίλια' ιδιοκτήτης του ιδίου παραρτήματος, έχοντας πλήρη οικονομική αυτάρκεια από τα απίστευτα έσοδα της πληρότητος του γηπέδου σε εισιτήρια (θυμάται κανείς το γήπεδο να έχει έστω και μια κενή θέση;) επεκτείνει τις «επενδύσεις του» στην Τρίπολη.

Και μέσα σε όλη αυτή την «ωραία ατμόσφαιρα» προσπαθούν κάποιοι να βρούν τι φταίει στον ΠΑΟΚ.

Και κανείς δεν αναλογίζεται ότι με αυτές τις εμφανίσεις, με αυτά τα άτυχα αποτελέσματα, σ' ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο πρωκτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θα ήταν ακόμη στην διεκδίκησή του.

Και κανείς δεν αναλογίζεται ότι ΜΟΝΟ διαταραγμένες προσωπικότητες θέλουν την μαθηματική προπαίδεια συγκομιδής βαθμών για να ικανοποιήσουν την ψυχική τους αρρώστια, γιατί νοιώθουν τέτοια ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ που δεν αντέχουν τον συναγωνισμό και είναι τόσο αντικοινωνικοί που δεν τους αρέσει να τους χειροκροτήσει ο αντίπαλος, για την επικράτησής τους, αν αυτή είναι δίκαιη. Για τέτοια homus anomalous μιλάμε!

«Γυρίζω λοιπόν τις πλάτες μου στο μέλλον» που διαμορφώνουν στη αθλητική Ελλάδα οι ψυχασθενείς και οι πωλητικοί και «μένω στο παρόν μου» και θυμίζω στους νέους τι σημαίνει πραγματικά ΕΛΛΑΔΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ πρίν αυτά τα ΠΑΓΚΟΣΙΩΣ πολύτιμα διαμάντια προσβληθούν/μολυνθούν από τις δύο σύγχρονες καταστροφικές μάστιγες νοοτροπίας του νεοέλληνος: τον πασοκισμό και την γαυροσύνη.

Κοινό σημείο και των δύο: ή ,ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ και ΙΔΡΩΤΑ, απολαβή και η ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ επικράτηση.

ΌΧΙ φίλε μου, δεν είναι αυτό η ΕΛΛΑΔΑ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της, δεν εκφράζουν τον ΕΛΛΗΝΑ αυτές οι χαμερπείς και ρυπαρές νοοτροπίες.

Την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ της εκφράζουν οι στίχοι του προσφάτως εκλιπόντος Γιάννη ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ενός δημογέροντα της πραγματικής Αριστεράς, όχι αυτής του Κοντονή και του Φίλη (που, το λιγότερο, εντελώς ηλίθια, έδειξε ότι τον ικανοποιεί ο υποδεέστερος όρος «εθνοκάθαρση», ταυτιζόμενος μ' αυτούς οι οποίοι ΔΕΝ θέλουν τον ΥΠΕΡΤΕΡΟ όρο Γενοκτονία, που «δεν αξίζουν» 353.000 δολοφονηθέντες άνθρωποι).

"......Θαρρείς και κίνησαν τα όρη της Σκυθίας
εξήντα άνεμοι από την Μπαρμπαριά
κι έναν χρησμό καλό ζητήσαν της Πυθίας
ποια γη θα βρούνε για ν΄ ανάψουνε φωτιά
Εκεί που σμίγουνε του κόσμου τα ποτάμια
και τα φαράγγια γεννοβόλαγαν καρπούς
εκεί που ο θάνατος γιορτάζεται σαν γέννα
κι ήρωες μάρτυρες γυρίζουν τους τροχούς
Ξέρεις τη γη που ζούν η Ήρα και η Ρέα
και περιβρέχεται από θάλασσα ωραία
κι αυτοφυής ανθεί πανέμορφος ελαία
ξέρεις τη γη όπου ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα ..."

Υ.Γ (1) Καλό θα είναι για το φερόμενο από τους ΑΡΔ «θαύμα» της προκρίσεως στην επόμενη φάση του Europa League, να περιμένουμε μέχρι το βράδυ της 10/12/2015 .

(2) Εν τάξει τα πιστέψαμε τα «αυθόρμητα επεισόδια» στην Λεωφόρο...

Διαβάστε ακόμη...