Μυϊκοί πόνοι..

Τελείωσε και το παιχνίδι με την εγκληματική οργάνωση και ο ΠΑΟΚ παίζοντας με 8,5 παίκτες απέναντι στους πάσχοντες από ιογενή μυοκαρδίτιδα, τελικά ΔΕΝ μπόρεσε να επικρατήσει.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Μυϊκοί πόνοι..

Πολύς λόγος έγινε για το fair-play με τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ , δεν καταλογίζω βέβαια ευθύνη στους παίκτες της εγκληματικής οργανώσεως αλλά κανείς δεν είπε ότι αυτό το μ@υνόσκυλο από την Χίο ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ εκ του κανονισμού , όταν βλέπει έναν παίκτη να σφαδάζει ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ το παιχνίδι, ασχέτως τι κάνουν η δεν κάνουν οι παίκτες.

Γι' αυτό έχουν αναγορευθεί τα μ@υνόσκυλα της αθηναϊκής μεροληψίας σε «άρχοντες του αγώνα» , όχι μόνο για το διχίλιαρο , το φανερό, αλλά γιατί φέρουν ΕΥΘΥΝΗ και για την σωματική υγεία των παικτών. Και που ήξερες ρε μ@υνόσκυλο ότι το παιδί δεν είχε κάτι ΑΚΟΜΗ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ;

Τώρα λοιπόν θα προχωρήσουμε σε τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού και ήδη αρκετοί που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό πλέξιμο συμπέραναν ότι ο ουλιμπιάγκους είναι μια κλάση πάνω.

Μάλιστα, απέναντι στον ΚΑΤΣΕ και τον ΠΕΛΚΑ , για μένα κακώς παίζουν βασικοί, η .κλάση είχε καλύτερο παίκτη τον ΡΟΜΠΕΡΤΟ. Δηλαδή η κλάση τους φάνηκε εναντίον 8,5 παικτών και με καλύτερο τον τερματα ..Ενδιαφέρον

Και εν τάξει και ο τερματάς παίκτης είναι αλλά όταν αναδεικνύεται η κλάση του τερματά , η κλάση των πιο μπροστά , υποβαθμίζεται αρκετά. Έτσι δεν είναι;

Και αν όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος ο ΠΑΟΚ πέρυσι ήταν «μια κλάση πάνω» αφού με νίκη και ισοπαλία , δεν έχασε από την εγκληματική οργάνωση.
Όσο για την κούραση να ενημερώσω τους άσχετους ότι αυτή φαίνεται, αν υπάρχει, στην ΑΡΧΗ και όχι στο τέλος του παιχνιδιού. Μοιάζει με την περίπτωση που όταν είσαι «πιασμένος» και πάς να ξαναπαίξεις ξεκινάς νωχελικά . Μπαίνοντας στον ρυθμό λύνεσαι

Πρίν συνεχίσουμε την τεχνική ανάλυση να παραθέσουμε ορισμένα τεχνικά στοιχεία:

« Έκπληξη προκαλεί σε δικαστικούς και νομικούς κύκλους η αιφνιδιαστική απόφαση της προέδρου του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά που θα εκδίκαζε την περιβόητη υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1» να δηλώσει «κώλυμα» και να...
αποσυρθεί λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης στις 6 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έμπειρη δικαστής που πριν από μερικούς μήνες προήδρευε στο δικαστήριο που εξέτασε την υπόθεση δράσης των «νονών της νύχτας» επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και κυρίως «μυϊκούς πόνους». Ωστόσο η ξαφνική εξέλιξη της προκαλεί ερωτηματικά στον χώρο της Δικαιοσύνης λόγω του γεγονότος ότι θεωρείτο αυστηρή δικαστική λειτουργός αλλά και ότι στην εν λόγω υπόθεση εκτιμάται ότι εξελίσσεται «πόλεμος συμφερόντων» και ασκούνται πιέσεις μεταξύ επιχειρηματιών και άλλων ιδιωτών που κατηγορούνται ή μνημονεύονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Η μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι και τον Περσικό Κόλπο, φορτίο το οποίο κατέληξε σε βίλα στη Φιλοθέη και σε αποθήκη στο Κορωπί, είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2014 και η αξία των ναρκωτικών είχε εκτιμηθεί άνω των 50 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση της εισαγωγής της ηρωίνης απέκτησε νέα τροπή τους τελευταίους μήνες με την άσκηση ποινικών διώξεων σε επιχειρηματίες από τον ναυτιλιακό και αθλητικό τομέα και με την ανακάλυψη νέων στοιχείων και συναλλαγών.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν 35 κατηγορούμενοι ενώ έχουν ορισθεί 12 μάρτυρες κατηγορίας. Οι δικαστικοί λειτουργοί επιζητούν τη γρήγορη εξέταση της υπόθεσης αφού τίθεται ζήτημα αποφυλάκισης πολλών από τους κατηγορουμένους -αυτοί που είχαν συλληφθεί τις πρώτες μέρες αποκάλυψης του φορτίου- στις αρχές Δεκεμβρίου.
Το ΒΗΜΑ
ixnos. blogspot. gr..»

Να πούμε ότι δύο βασικοί μάρτυρες στην υπόθεση , έπαθαν «ατύχημα», ενώ οι λιμενικοί που ανακάλυψαν την υπόθεση έχουν ήδη μετατεθεί από τις θέσεις τους.

ΟΙ «μυικοί πόνοι» της κυρίας προέδρου, με θύμισαν τον διαιτητή ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο μπάσκετ που όταν ο πολυήττας «ξανθός» τον είχε φωτογραφίσει ως εδράκια, αυτός δήλωσε κώλυμμα γιατί «έπαθε επιπεφυκίτιδα» και ο αντάξιος λούζερ του Αιτο ΡΕΝΕΣΕΣ , έσπασε την έδρα με τον ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗ διαιτητή και πήρε το πρώτο πρωκτάθλημα του Σωκράτη στο μπάσκετ. Προηγουμένως βέβαια είχε φροντίσει ώστε ο Δήμαρχος να έχει το μυαλό του στον «έρωτα» της ζωής του που έτυχε να είναι από τον Πειραιά και ο ατυχής ΙΒΚΟΒΙΤΣ δήλωνε : «ο αντίπαλος είχε ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ σε κάθε σύστημά μας»

Σαν να μην πέρασε μια μέρα δηλαδή

Κι έτσι αυτή η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δίκη για τον πειραιά και τους πολίτες του θα γίνει μέσα σε κλίμα ευφορίας που προκαλεί η ηρωίνη , μετά τα διπλά σε ΛΟΝΔΙΝΟ και ΤΟΥΜΠΑ. Οπότε, ποιος νοιάζεται για την πραγματική ηρωίνη και τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ενόχους

Α ξέχασα δεν τελείωσα την .τεχνική ανάλυση

Υ.Γ (1) Απευθύνω τον απεριόριστο οίκτο μου στους μαλάκες που μπαίνουν σε ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ και παρακινούν σε σφαλιάρες και παπαριές. Να προσέχουν λίγο γιατί μπορεί να τις φάνε οι ίδιοι.

(2) Όταν τα «200 17χρονα» έχουν αυτήν την ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά , ιδίως όταν πλησίασαν οι ερυθρόλευκες μυοκαρδίτιδες , ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι μπούκες ήταν ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ. Γιατί ;;γιατί έδειξαν να γνωρίζουν και να ξεχωρίζουν ΠΟΤΕ επιβάλλεται ώριμη συμπεριφορά.

Διαβάστε ακόμη...