To..φάουλ!

Το χθεσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ήταν πολύ διδακτικό και πηγή εξαγωγής χρησίμων συμπερασμάτων, αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
To..φάουλ!

Φωνάζω εδώ και χρόνια, ότι ο κρισιμότερος παράγοντας που κρατά αιχμάλωτο και παγιδευμένο το ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα και στην Αθήνα, είναι ο «άρχοντας του αγώνα».

Έχει αναδειχθεί σε υπάλληλο του Κόμμοδου και ελέγχει τα παιχνίδια, στο βαθμό που βολεύει τον άπληστο και άρρωστο διανοητικά εργοδότη, του Πανώλη Γαβαθιώτη.

Χθες στην ΤΟΥΜΠΑ ο διεθνής Σιδηρόπουλος, προσπαθώντας να φυλάξει το διεθνές image του (γιατί αποφέρει πολύτιμα φραγκάκια στις δύσκολες ημέρες που ζούμε) αλλά και να εξυπηρετήσει τα σχέδια του Κόμμοδου, σφύριξε το παιχνίδι «ευρωπαϊκά», χωρίς εμφανή σκοπιμότητα σε βάρος του παιχνιδιού και του ΠΑΟΚ.

Αποτέλεσμα; Ο ΠΑΟΚ πήρε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φάουλ, έπαιξε στον ρυθμό που τον εξυπηρετούσε, και ΟΡΘΑ δεν σφυρίχθηκε πέναλτυ την επαφή γονάτων, που στο μπάσκετ, συμβαίνει, ατιμώρητη, καμμιά εκατοστή φορές σ' ένα παιχνίδι.

Είναι στατιστικά ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ, ότι ο ΠΑΟΚ σε όσα παιχνίδια έχει πάρει περισσότερα φάουλ, ειδικά σε κρίσιμα παιχνίδια, σημειώνει περιφανείς ΝΙΚΕΣ.

Τώρα μην περιμένετε ίδια διαιτησία στο Περιστέρι. Είναι δεδομένο ότι θα σφυριχθούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 φάουλ περισσότερα σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Το ... φάουλ λοιπόν στον αγωνιστικό τομέα ήταν ΘΕΤΙΚΟ στοιχείο για τον ΠΑΟΚ!

Το ... φάουλ όμως από τον συγκεκριμένο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ καραγκιόζη στην κερκίδα , ΕΒΛΑΨΕ τον ΠΑΟΚ.

Αυτός που πέταξε την κροτίδα, είναι ΒΕΒΑΙΟ, πως το έκανε επίτηδες και με ΣΚΟΠΟ την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Δεν είναι προϊόν αφέλειας, ή ανεγκέφαλου/ανώριμου νεανικού ενθουσιασμού. Το τυπάκι, κάποιος το πλησίασε, του έταξε χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα και το διέταξε να πετάξει κροτίδα/κροτίδες. Ο σκοπός προφανής: ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ

Δεν γενικεύω, δεν εμπλέκω συνδέσμους ή συνδεσμίτες ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, αλλά εξατομικεύω στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αργυρώνητο τσουτσέκι που πληρώθηκε να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ.

Εννοείται πως αν ήμουν ΣΑΒΒΙΔΗΣ, θα έλεγα στον ΓΕΡΟΝΤΙΔΗ ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι θέλω τα στοιχεία αυτού που πέταξε την κροτίδα.

Τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά!

Μικρότερης εμβέλειας αλλά εξ' ίσου σημαντικής σημασίας το γεγονός ότι , όπως ανέφεραν ΠΑΟΚτσήδες, υπήρχε άτομο στην 4Α που έβριζε επί 90 λεπτά παίκτη/παίκτες του ΠΑΟΚ.

Άλλο πληρωμένο τσουτσέκι αυτό, που περνάει «κλίμα» γεμάτο μιζέρια, εσωστρέφεια, μηδενισμό, αμφισβήτηση και αρνητισμό, σε χρόνο που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται θετική ενέργεια και συσπείρωση.

Αυτό το φάουλ ... έβλαψε και βλάπτει ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει βέβαια και το φάουλ της πρόσκαιρης, περιστασιακής αλλά και εθελοτυφλούσης «κριτικής» των πρωταγωνιστών του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ!

Για κάποιο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ, για μένα, λόγο το παιχνίδι στο Αζερμπαϊτζάν, δικαίως πέρασε ως άσχημο από πλευράς αποτελέσματος, αλλά εντελώς ΑΔΙΚΩΣ ως ανεπιτυχές από πλευράς εμφανίσεως, με αποκορύφωμα την ανακήρυξη του ΟΛΣΕΝ ως πολυτιμότερου παίκτη.

Αν ο ΟΛΣΕΝ ήταν πολυτιμότερος που έπιασε ό,τι πήγε πάνω του, ο τερματοφύλακας των Αζέρων που «έπιασε τ' άπιαστα», ειδικά το σούτ του ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, τι έπρεπε ν' ανακηρυχθεί;

Και αμφισβητήθηκε η εμφάνιση του ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ που έπαιξε όπως και χθες με την ΑΕΚ.

Προσωπική μου γνώμη ότι με εμφανίσεις ανάλογες με την ΑΕΚ και την ΓΚΑΜΠΑΛΑ, η ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ, θα έχει ΑΣΧΗΜΟ βράδυ στην ΤΟΥΜΠΑ.

Για το παιχνίδι αυτό λιγότερη δουλειά έχει ο ΤΟΥΝΤΟΡ και περισσότερη ο ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ που πρέπει ΝΑ ΜΑΘΕΙ και ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, αν οι Γερμανοί φίλαθλοι θα είναι μόνοι τους στην Θύρα 8 ή θα έχουν και παρέα από οπαδούς του Ουλιμπιάγκους Χαριλάου

Υ.Γ.(1) Το λαμόγιο αθηναίος μάνατζeρ του ΚΑΤΣΕ, πάει ν' ανοίξει, την «γνωστή» και «καθιερωμένη» κάθε χρόνο, ιστορία, για εσωτερική αναστάτωση. Προσοχή!!!

Υ.Γ.(2) Τελικά στην Αθηναϊκή δημοκρατία, όποιος πει κάτι για τους ομοφυλόφιλους και τον Ουλιμπιάγκους, είναι. καμμένος.

Διαβάστε ακόμη...