Ο διαστρεβλωτής...

Ξεκινάει και εφέτος η πορεία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ομάδων στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στους ομίλους του Europa league.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ο διαστρεβλωτής...

Aτυχώς δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στο champions league, αφού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να τερματίσει στην προνομιούχο δεύτερη θέση του αθηναϊκού πρωκταθλήματος, την οποία κατέλαβε, με διάταγμα, το πράσινο χρώμα της εγκληματικής οργανώσεως και η αρμάδα του πρωτομάστορα των πάγκων Αναστασίου και ο δε ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε άδοξα την τελευταία στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν στην gabala, αναμένεται ν' αποδείξει στον απλήρωτο υπάλληλο του Αφραγκούζου, πως, με συνετή τακτική μπορείς, με ποδοσφαιρική απλότητα, να υπερκεράσεις ένα τσούρμο άτεχνων, αγωνιζομένων με αυταπάρνηση, παικτών

Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει δύσκολη αποστολή, πολύ δύσκολα θα ηττηθεί, αν ηττηθεί, και προσωπικά αναμένω με προσμονή την στιγμή που θα πολτοποιήσει τα απομεινάρια του Κεχαγιάμπεη στην Τρίπολη που διατηρούν ονομαστό στην Ευρώπη φαρμακείο/πλυντήριο, με την ανοχή και τις ευλογίες της εγκληματικής οργανώσεως και του Μιχάλη.

Αυτές τις ημέρες ωστόσο πήραμε ένα σαφές μάθημα τις σημαίνει ΑΡΔ, τι σημαίνει, δημοσιογραφική ενύπνωση, τι σημαίνει πληρωμένος διαστρεβλωτής της πραγματικότητος.

Πριν λίγες ημέρες το "γνωστό" για την "εγκυρότητα" contra, με την ευκαιρία του διτέρματος του έδωσε η ΜΠΑΓΕΡΝ στο λιμάνι της Μουνιχίας, έκανε «αφιέρωμα» στις ελληνογερμανικές συγκρούσεις στο ποδόσφαιρο.

Θαυμάστε ..πρόλογο:

«Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '80 η κλήρωση με γερμανική ομάδα ήταν συνώνυμο αποκλεισμού, πολλές φορές μάλιστα και με πολύ άσχημο τρόπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε 22 παιχνίδια είχαμε μόλις 3 νίκες και καμία πρόκριση με ορισμένες ταπεινωτικές και πολύ βαριές ήττες, μέχρι που το ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίχθηκε, επενδύθηκαν κάποια χρήματα και άφησε πίσω του τις ρομαντικές, αλλά και παθογενείς εποχές του ημιεπαγγελματισμού. Η καλή παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα έπαψε να είναι φετίχ, το κοινό πλέον είχε απαιτήσεις και μέσω της τηλεόρασης είχε αποκτήσει και επαφή με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχοντας πλήρη εικόνα των δυνατοτήτων των δευτεροκλασάτων κυρίως ομάδων. Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση ήταν η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 1989/90, η Δυναμό Δρέσδης.»

Προσέξτε και ιδιαίτερα ΕΣΥ νεαρέ και ανυποψίαστε φίλαθλε και ειδικότερα οπαδέ του ΠΑΟΚ: ο υστερόβουλος και πανάθλιος συντάκτης αυτού του ρυπαρογραφήματος, ΣΚΟΠΙΜΑ και ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, παραβλέπει αλλά και υποβαθμίζει τα γεγονότα για τα οποία πληρώθηκε να το κάνει.

Αγαπητέ φίλαθλε και οπαδέ του ΠΑΟΚ μέσα στη δεκαετία του' 80 είχαμε τις πιο ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ αναμετρήσεις μεταξύ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ και γερμανικών ομάδων.

Στις 30-9-1981 ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην ΤΟΥΜΠΑ την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την οποία νίκησε, αφού αγωνιστικά την ισοπέδωσε, με 2-0, ισοφαρίζοντας το σκόρ του πρώτου αγώνα, αποκλειόμενος, στη συνέχεια, στα πέναλτυ.

Ποια ήταν η Αίντραχτ; Ένα χρόνο πριν είχε κατακτήσει το κύπελλο ΟΥΕΦΑ!!!

Στις 2-11-1983 ο ΠΑΟΚ έγραψε την πιο ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ σελίδα στην ιστορία του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αποκλείστηκε στα πέναλτυ από την Μπάγερν, ΜΕΣΑ στο Μόναχο, χωρίς να ηττηθεί σε δύο παιχνίδια, και με τέτοιο τρόπο που οι γερμανοί έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι , παρότι «νίκησαν» και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο αεροδρόμιο , σαν ο ΠΑΟΚ να προκρίθηκε και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, του πέταξαν λουλούδια στον αμέσως επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ την ποδοσφαιρική του ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗ

Κοίτα στο 1:52 το σκυμμένο κεφάλι του Αουγκεντάλερ μετά την «επιτυχία» ύστερα από τρείς εκτελέσεις του ιδίου πέναλτυ

Δηλαδή σε 4 αγώνες με γερμανικά μεγαθήρια ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, 2-2 τα γκόλ, έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει, έχει κάνει την Ελλάδα να υποκλίνεται , έχει κατορθώσει οι αποκλεισμοί του να αποτελούν ποδοσφαιρικές «θερμοπύλες», αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε με τον «νικητή» αλλά με τον «ηττημένο», και όλο αυτό το σύνολο για τον πληρωμένο μαλάκα του contra, σημαίνει ότι « η κλήρωση με γερμανική ομάδα ήταν συνώνυμο αποκλεισμού, πολλές φορές μάλιστα και με πολύ άσχημο τρόπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Και ο αργυρώνητος μαλάκας ΓΝΩΡΙΖΕΙ γιατί γράφει αυτά. Γιατί την ίδια περίοδο ο Ουλιμμπιάγκους έχει παίξει με Μπάγερν και Αμβούργο έχει 4 ήττες, τρείς διασυρμούς 2-4 και 3-0 από την Μπάγερν και 0-4 από το Αμβούργο τα τέρματα είναι 2-11, αλλά όλα αυτά δεν είναι άξια αναφοράς , δεν είναι αξιομνημόνευτα.

Και συνεχίζει ο μαλάκας. Οι επιτυχίες κατά των Γερμανών ξεκινάνε με την ΑΕΚ επί της Δυναμό Δρέσδης της Ανατολικής Γερμανίας, παραβλέποντας ΣΚΟΠΙΜΩΣ ο μαλάκας ότι τότε γερμανικό ποδόσφαιρο σήμαινε ΜΟΝΟ Δυτική Γερμανία

Έτσι θέλει ο διαστρεβλωτής της Ιστορίας, ο αναμφίβολα ραγιάς, ο αναμφισβήτητα, κομπλεξικός αθηναίος ΑΡΔ.

Έτσι αγαπητέ φίλαθλε, αγαπητέ οπαδέ του ΠΑΟΚ, καταλαβαίνεις πως αν υπάρχει τέτοια διαστρέβλωση και ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, σ' ένα απλό αφιέρωμα , θα πρέπει ν' αναλογισθείς τι συμβαίνει σε άλλα ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ,ΣΗΜΕΡΙΝΑ και πιο ΑΜΕΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ζητήματα.

Υ.Γ Διαβάζουμε στον «πουστόγαυρο» :

'" ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ μέχρι το 88..."Άλλη μία πρωτιά για τον Ουλιμπιάγκους.. Κανείς δεν το "έχει παίξει" 88 λεπτά συνέχεια και μάλιστα χωρίς να ολοκληρώσει!

Διαβάστε ακόμη...