«Να σταθώ στα πόδια μου»

Να με συγχωρείς φίλε συνοπαδέ ΠΑΟΚτσή, αλλά ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ την απολύτως δικαιολογημένη ευφορία σου για την μεταγραφή του παικταρά ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
«Να σταθώ στα πόδια μου»

Και δεν την συμμερίζομαι, όχι βέβαια από αντίδραση ή ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ που ανέδειξαν οι γαμιόλες των Αθηνών και τα πληρωμένα φερέφωνά τους στην Θεσσαλονίκη, που κατά ένα ανεξήγητο τρόπο, τ' ακούς η τα βλέπεις νυχθημερόν, αλλά γιατί μέσα από τις αντιδράσεις των σλαβοσπερμάτων/αλβανοσπερμάτων του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κέντρου του νεοελληνικού κράτους, βγαίνουν και εκπέμπονται ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ μηνύματα η και απειλές, που προσωπικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ν' αγνοήσω.

Στο έχω ξαναγράψει ότι η ημερομηνία ορόσημο για την πορεία και τύχη του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου είναι η 16-4-2014, τότε που ΕΣΥ, με μοναδική ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και ΕΥΦΥΙΑ, έστειλες στον αγύριστο τον κόμμοδο και το σύστημά του, χωρίς να πέσεις στην παγίδα που ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ, για την πλήρη καταστροφή του ΠΑΟΚ.

Η ημερομηνία αυτή ήταν και το τέλος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, μιας ομάδος που είχε διακριθεί επειδή ακριβώς ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ, στις ανώμαλες και διανοητικά καθυστερημένες ορέξεις, διαθέσεις και επιλογές του Κόμμοδου και των δίποδων συνεργατών στην, χωρίς «» , εγκληματική οργάνωση.

Θυμίζω ότι η πρωταθλήτρια ομάδα του 2004 είχε μόνο έναν παίκτη από την ομάδα του Ουλυμμπιάγκους (δεν είναι λάθος)!

Γράφω έτσι γιατί ορισμένα από τα σλαβοαλβανοσπέρματα του κέντρου, προφανώς δεν είναι επιδεκτικά στην αποδοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ και διατηρούν μια ιδιότυπη διάλεκτο γραφής, σύμφωνα με την οποία το «π» προφέρεται και γράφεται ως «μπ» , το «ο» ως «ου» και το «κ» ως «γκ».

Έτσι λοιπόν ο κάλως (δεν είναι λάθος) της δημοσιογραφίας που συνδέει την «αντικειμενική ενημέρωση» με τον ερυθρόλευκο οπαδικό σκοταδισμό, Πανώλης Γαβαθιώτης, ασχολήθηκε με την μεταγραφή του ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, χωρίς κατ' αρχήν να υπάρχει προφανής λόγος.

Διαβάζοντας όμως το κείμενό του και διαπιστώνοντας έντονα τα γραμματολογικά στοιχεία της διαλέκτου των απομειναριών των σλαβικών και αλβανικών εποικισμών, στο ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, λιμάνι του Πειραιά, καταλαβαίνεις πολλά και κυρίως γιατί οι δημοσιογράφοι του Ουλυμμπιάγκους ασχολήθηκαν με μεταγραφή άλλης ομάδος, Γράφει λοιπόν ο Πανώλης Γαβαθιώτης:

« ΔΕΝ πρόκειται βεβαίως να προσπαθήσω να μειώσω, ή να απαξιώσω την αξία του Μπερμπάτοφ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙ, είναι (ή ΥΠΗΡΞΕ; θα το δούμε) {ήδη δεν κρατήθηκε ούτε μία σειρά, αυτοαναιρέθηκε και τον ΜΕΙΩΣΕ και τον ΑΠΑΞΙΩΣΕ, αμφισβητώντας την αξία του} ένας πολύ σπουδαίος σκόρερ και καλά έκανε ο Μπάουγκ, εκεί πού είχε φτάσει η κατάσταση και τον πήρε... ΑΛΛΟ όμως αυτό, άλλο η κατάσταση της υπερβολής, πού καταλήγει στην αυτογελοιοποίηση των ασχέτων μπουγατσοειδών ή απλά αντιολυμπιακών πού έχουν κατακλύσει τα διάφορα πρασινοκίτρινα μέσα... (εδώ ο Πανώλης δεν εξηγεί, πώς θα μπορούσε άλλωστε με τα λίγα ελληνικά που γνωρίζει, με ποιο τρόπο υπάρχουν «μπουγατσοειδή» σε πρασινοκίτρινα μέσα. Τέλος πάντων Πανώλης είναι αυτός. Όμως προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι ο Πανώλης ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ σ' αυτά τα μέσα τον τύπο της Θεσσαλονίκης που σε άλλες εποχές θα τον κοσμούσε με τα επίθετα «μακεδονομάχοι» και άλλα συναφή. Τώρα ο Πανώλης εκφράζεται ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ΔΙΚΟΣ του και ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ) ... ΑΝΤΙ να τα βάλουν με τους ... επενδυτές των ομάδων τους πού δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη παρά μόνο για να πιάσουν το μυξομάντηλό τους, βρήκανε άλλο θέμα, πού πιστεύουν ότι θα ... «βοηθήσει» για την απαξίωση των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ μεταγραφών του Ολυμπιακού (εδώ ο Πανώλης αφήνει να καταλάβουμε γιατί τον έπιασε ο πόνος για τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ αλλά και πώς λειτουργεί το σύστημα. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να μην εκραγεί το πλήθος των προβάτων του Ουλυμμπιάγκους και να μην αισθανθεί ότι έμεινε πίσω στις μεταγραφές. Πρέπει το πλήθος των αιγοπροβάτων να έχει την αίσθηση ότι υπερτερεί σε όλα, ακόμη και στις μεταγραφές, ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει μεταγραφή καλύτερη από τον Ουλυμμπιάγκους. Επίσης ο Πανώλης μας καθιστά ΣΑΦΕΣ ότι υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που εποπτεύει την γαλήνη των προβάτων και αν κάτι πάει ν' απειλήσει τον αμέριμνο μηρυκασμό της ερυθρόλευκης κόκας-κόλα, επεμβαίνει για ν' αποκαταστήσει την τάξη) ... ΔΗΛΑΔΗ, τα 1.600.000 έως 2 εκατ. (ταβάνι ) βάσει των σημερινών δημοσιευμάτων

* ΑΥΤΑ είναι τα λεφτά πού δαπάνησε ο Μπάουγκ σήμερα, λες και περίμενε να πέσει η τιμή του

* ΚΑΤΙ τέτοιο μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι έκανε και ο Ολυμπιακός για τον Ερνάνι

* ΙΣΩΣ, αλλά η διαφορά είναι ότι ο Μπάουγκ περίμενε να πέσει η τιμή του Μπερμπάτοφ τρία ολόκληρα χρόνια, πού σημαίνει ότι τον αγόρασε και γερασμένο κατά τρία χρόνια

* ΕΝΩ ο Ολυμπιακός περίμενε για τον Ερνάνι λίγες μέρες και τελικά, πήρε ένα εικοσιτετράχρονο ελαφάκι, όχι ένα γερασμένο και παρηκμασμένο... τράγο.... (εδώ ο Πανώλης , πετάει τα προσχήματα και ΜΕΙΩΝΕΙ και ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ πλήρως τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ. Το ανησυχητικό δεν είναι αυτό. Η ανησυχία προέρχεται από το ότι ο Ουλυμμπιάγκους έχει το σύστημα να καταστήσει τον Βούλγαρο παικταρά «γερασμένο» και «παρηκμασμένο» .

Γιατί υπό κανονικές συνθήκες ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ μπορεί ΜΟΝΟΣ του να κερδίσει όλα τα λιμά του Αθηναϊκού πρω(κ)ταθλήματος και να καταβροχθίσει αμάσητο το «εικοσιτετράχρονο ελαφάκι» Και αυτό ο Πανώλης και η οργάνωσή του το γνωρίζει καλά. Και είμαι βέβαιος ότι θα επιχειρήσει την αγωνιστική αποκαθήλωση του Βούλγαρου)...

*** Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ, αν και το όνομά του δεν περιλαμβάνονταν στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ λίστα πού είχε στείλει από χθές στην ΟΥΕΦΑ

* ΚΑΙ... «πότς γκένεν αφτό»;

* ΔΩΣΤΕ λίγη προσοχή στο σχετικό ρεπορτάζ του sentragoal.gr

* ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ: «Με παρέμβαση του Θεοδωρίδη και του Κομνηνού και από τη στιγμή πού ο ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ είχαν όλα τα χαρτιά στην ώρα τους, αλλά καθυστέρησε αυτό από την γαλλική Ομοσπονδία, η ΟΥΕΦΑ έδωσε το πράσινο φως για να γίνει η αλλαγή στη λίστα του Δικεφάλου και να αγωνισθεί ο σούπερ σταρ της Τούμπας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια»!

*** ΜΕ παρέμβαση... ποιού, είπατε όλα αυτά ; ΤΟΥ Θεοδωρίδη ; ΤΟΥ Θεόδωρου Θεοδωρίδη, εννοείτε ; ΜΠΑ ; Αυτός σας βοήθησε πάλι, ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ Θόδωρος ; (εδώ ο Πανώλης εκφράζει πλήρως την παροιμία «λαγός την φτέρη έσειε κακό του κεφαλιού του» Γιατί; Γιατί στην προσπάθειά του να εκθειάσει την υποτιθέμενη συνδρομή κάποιου Θεοδωρίδη στην προσπάθεια να δηλωθεί ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ κανονικά στο Γιουρόπα, ουσιαστικά ομολογεί και παραδέχεται ότι ο συγκεκριμένος ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΡΟΗ στην ΟΥΕΦΑ και η οποία επιρροή μπορεί να είναι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ και να ευνοεί ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Να είσαι καλά Πανώλη δεν το περίμενα από εσένα.)

Έγραψα λοιπόν πιο πριν ότι Πανώλης δεν ασχολείται με τον τύπο της Θεσσαλονίκης ούτε με τους Θεσσαλονικείς ΑΡΔ και φαίνεται σαν τους θεωρεί δικούς τους.

Τρανή απόδειξη ο Άρις Νικολάκης, με ακριβώς ίδια φρασεολογία και σκεπτικό: « Και βέβαια, δεν χωρά συζήτηση. Η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι άκρως λαμπερή αλλά κι εκκωφαντική... (όπως ο Πανώλης, κατ'αρχήν δεν μειώνει ούτε απαξιώνει τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ)

Οπότε εύλογα, καταγράφονται νέα δεδομένα. «Υλικά» έχουν στον ΠΑΟΚ.(εδώ θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ελλείψεις) Απομένει ομάδα να «κτίσουν». Η ομάδα πάντως, δεν «κτίζεται» από τη μία ημέρα στην άλλη. Δεν κτίζεται δια λόγων. (εδώ ο κολλητός του Πανώλη αφήνει αιχμές για τον ΤΟΥΝΤΟΡ, ενώ αφήνει πούστικα να εννοηθεί ότι το να πρωταγωνιστήσεις στο πρωκτάθλημα της λίγδας χρειάζεται μόνο να «κτίσεις ομάδα» Τίποτε άλλο Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει εγκληματικό σύστημα , δεν υπάρχει διαιτησία, δεν υπάρχει λίγδα ... τίποτα απολύτως. «Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα» Τώρα εξηγείται γιατί ο Πανώλης δεν ενδιαφέρεται για τον Τύπο και τους ΑΡΔ της Θεσσαλονίκης. Απαγγέλουν όλοι το ίδιο ποίημα) ...

Ο Ιβάν Σαββίδης και στον Φρανκ Άρνεσεν και στον Ιγκόρ Τούντορ – όπως και στους προκατόχους του – δεν αρνήθηκε μεταγραφές. Στην προχθεσινή συνάντηση τους στο «Μακεδονία Πάλας» ζήτησε κι εξηγήσεις, σε αυστηρό τόνο κατά πως λένε, από τον Δανό επειδή δεν πήρε φορ περιωπής. Κι έδρασε μόνος του ο «τσάρος» της Τούμπας. (όπως ο Πανώλης δεν ασχολείται με τον Αρνεσεν, ο Άρις το πάει ένα βήμα παραπέρα αμφισβητώντας ευθέως τον Άρνεσεν και εμφανίζοντας τον Σαββίδη να καπελώνει τον Τεχνικό Διευθυντή εμφανίζοντας τον Σαββίδη ν' απαξιώνει την ίδια του την επιλογή) Αποκτώντας τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ...

Αλλά... Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ δεν είναι πανάκεια για τον ΠΑΟΚ. Το λέμε κι επιμένουμε. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μόλις προσεγγίσει στα standards της απόδοσης του φυσικά, και θα αλλάξει τον ΠΑΟΚ μπροστά. Δίχως η αλλαγή αυτή άνευ στήριξης στο κέντρο και πίσω να αποφέρει οφέλη (εδώ ο φίλος του Πανώλη μας μπερδεύει ύποπτα. Ενώ στην αρχή θεωρεί ότι υπάρχουν «υλικά», τώρα θεωρεί ότι «δεν υπάρχουν υλικά» στο κέντρο και πίσω αμφισβητώντας έμμεσα τις επιλογές του ΑΡΝΕΣΕΝ. Ωραίος ο τύπος, μάστορας ο φίλος του Πανώλη..)

Και να μην παραλείψω βέβαια να τονίσω ότι ο κολλητός του Πανώλη χρησιμοποιεί αυτή την ΑΠΟΜΑΚΡΗ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ γραμματική διατύπωση του «εμείς» και «αυτοί». Γράφει ο προσκυνημένος: «Υλικά» έχουν στον ΠΑΟΚ. Απομένει ομάδα να «κτίσουν».

Ποιοι είναι αυτοί εκεί στον ΠΑΟΚ; Ποιοι είστε «εσείς» που κρίνετε ρε νικολάκη;

Και βέβαια μάστορας σ' αυτή την διχαστική φρασεολογία είναι το πουλέν μου ο Στέλιος Γρηγοριάδης αυτός ο «υπερΠΑΟΚτσής» που τις ΚΑΛΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ εποχές του αείμνηστου ΤΟΥΡΩΝΗ, μπορούσε να σε πείσει ότι ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ είναι μια κλάση πάνω από τον Ρομπέρτο και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ είναι καλύτερος του Τοροσίδη.

Τώρα ο Στέλιος σοβάρεψε, έγινε «αντικειμενικός» και βλέπει ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ λάθη στον ΠΑΟΚ. Ο Στέλιος πλέον κατανόησε ότι «Αθήνα γαμημένη , ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει» είναι μια κομπλεξική υπερβολή, μειονεκτούντων ΠΑΟΚτσήδων.

Θα σχολιάσω το αριστούργημα του Στέλιου, επισημαίνοντας ωστόσο το «εμείς» και «αυτοί» που χρησιμοποιεί έντεχνα ο μάστορας Στέλιος καθώς και την αντίληψή του για το μέγεθος ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και τους νεοαποκτηθέντες "... αυτονόητη η ανάγκη να κινηθούν τάχιστα για την απόκτηση ενός φορ... Και όμως. Πήραν σχεδόν μια ενδεκάδα παίκτες, αλλά φορ δεν πήραν. Ούτε καν "ψευτοφόρ". Και τώρα, τέλη Αυγούστου, μετά και τη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος, γυρνάει και μας λέει ο Τούντορ ότι δεν έχει φορ. Ας φρόντιζε να έχει. Κι αν τον ενοχλεί που δεν έχει... τα παράπονα στον δήμαρχο. Δηλαδή, τον Αρνεσεν. Οχι σ' εμάς... Θα είναι κρίμα να αποτελέσει εξαίρεση στον ΠΑΟΚ ο Τούντορ, μόνο και μόνο επειδή νιώθει ευγνωμοσύνη για τον Αρνεσεν, επειδή του έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει σε μια αξιόλογη ομάδα με πολύ κόσμο,( δηλαδή Στέλιο ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ αλλά απλά «αξιόλογη» και δεν έχει του ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ τουλάχιστον στην Ελλάδα) με ισχυρό οικονομικά ιδιοκτήτη και με προοπτικές προσωπικής διάκρισης μέσω του Γιουρόπα Λιγκ... Ο Κροάτης βλέπει ό,τι βλέπουμε όλοι μας (εδώ ο φίλος του Πανώλη, κάνει το εξής ΠΟΥΣΤΙΚΟ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για όλους εμάς: υποκαθιστά την προσωπική του κρίση σε συνολική και γενική, αφαιρώντας το δικαίωμα να έχει κάποιος ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ άποψη) από τους νεοφερμένους παίκτες που, μέχρι στιγμής, χρησιμοποίησε. Ο συμπατριώτης του ο Λέοβατς πελαγοδρομεί, ο Σάμπο δεν υπάρχει, ο Ζάιρο δείχνει ότι έχει να δώσει αλλά δεν το δίνει, ενώ ο Ροντρίγκες φάνηκε πιο ποιοτικός απ' όλους, για να "χαθεί" στη ρεβάνς με την Μπρόντμπι και να μείνει στον πάγκο στο ματς των Ιωαννίνων. (τους έβγαλε όλους άχρηστους με κριτική που θ' αντιστοιχούσε σε απόδοση μετά από τουλάχιστον 10 παιχνίδια)

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται δύσκολο να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ την ποιότητα που χρειάζεται για να "χτυπήσει" τίτλο στην Ελλάδα (εδώ ο Στέλιος όπως και ο άλλος ο κολλητός του Πανώλη αφήνει αιχμές για τον ΤΟΥΝΤΟΡ, ενώ αφήνει πούστικα να εννοηθεί ότι το να πρωταγωνιστήσεις στο πρωκτάθλημα της λίγδας χρειάζεται μόνο να «κτίσεις ομάδα» Τίποτε άλλο Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση, δεν υπάρχει εγκληματικό σύστημα, δεν υπάρχει διαιτησία, δεν υπάρχει λίγδα ...τίποτα απολύτως. «Το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα» Τώρα εξηγείται γιατί ο Πανώλης δεν ενδιαφέρεται για τον Τύπο και τους ΑΡΔ της Θεσσαλονίκης. Απαγγέλουν όλοι το ίδιο ποίημα)

Βέβαια, πρέπει να περιμένουμε και τους υπόλοιπους παίκτες που αποκτήθηκαν, πρέπει να δούμε και Χαρίση – Κοροβέση, όπως πρέπει να δώσουμε και άλλη πίστωση χρόνου στον Τούντορ για να "δουλέψει" την ομάδα, με δεδομένο ότι ο Αρνεσεν καθυστέρησε απελπιστικά να συμπληρώσει το ρόστερ. (εδώ ο Στέλιος ΦΥΣΙΚΑ θ' απαξιώσει τον ΑΡΝΕΣΕΝ όπως ο άλλος παραπάνω και θα θέσει και θέμα «ελλήνων» και «ξένων» παικτών..)

Να σημειώσω ότι ο Στέλιος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για την μεταγραφή ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Μέσα σ' όλα είχαμε και τον Αρούλη το Γατόνι που έκανε λέει χούμορ με τις μπουγάτσες και τα συναφή. Μετά το Γατόνι αναδιπλώθηκε, κατηγορώντας πάλι τους ΠΑΟΚτσήδες ότι δεν έχουν την αίσθηση του χούμορ.

Αγαπητό γατόνι δεν θα μπώ στην διαδικασία να κάνω διάλογο μαζί σου. Η τοποθέτησή σου μαζί μ' αυτή του Πανώλη και των φίλων του κατέδειξαν και στον πιο αδαή ότι αυτή η γαμημένη «ελληνική κοινωνία» λειτουργεί με τέτοια στάνταρ και στεγανά που απορώ που βλέπουν μερικοί ότι υπάρχει προοπτική επαναστάσεως και αλλαγής των πραγμάτων.

Όταν δηλαδή στο ποδόσφαιρο θεωρείται

* ότι ο ΠΑΟΚ είναι από καταβολής ποδοσφαίρου «τέταρτος», ακόμη και αν η γη γυρίσει ανάποδα ,

* ότι ο ΠΑΟΚ δεν δικαιούται να διεκδικεί παίκτη του αφραγκούζου,

* ότι ο ΠΑΟΚ είναι «ανεπίτρεπτο» να διεκδικεί τίτλους από τους Ουλιμμπιάγκους και Μπαναθηνάιγκους

* ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει καλύτερη μεταγραφή από την ομάδα του Ουλιμμπιάγκους και Μπαναθηνάιγκους

* ότι κομπλεξικός είναι ο ΠΑΟΚτσής όταν διαμαρτύρεται ότι αδικείται και όχι ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ που ασχολείται συνέχεια με το πώς θα προκαλέσει πρόβλημα στον αντίπαλο απλά και μόνο για να ικανοποιήσει την ΑΝΩΜΑΛΗ απληστία του,

Πως ρε πούστη μου διατυμπανίζεται ότι είναι πιθανό ν' αλλάξουν οι αντιλήψεις ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ζητήματα;

Όμως αγαπητό γατόνι θα σε κάνω και εγώ χούμορ. Δε με λες ,τώρα που ο αφραγκούζος έχει να πληρώσει τον «πρωτομάστορα» Αναστασίου κανένα τρίμηνο, καλό δεν θα είναι να τον συνδράμουμε μπουγατσούλα Θεσσαλονίκης για να έχει να ξεγελάει την πείνα του;

Βλέπεις λοιπόν φίλε συνοπαδέ ότι η οργάνωση έχει μέθοδο έχει σχέδιο έχει σκοπό. Ποιος είναι αυτός; ΕΣΥ. Με ποιον τρόπο; Με την ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ προσπάθεια εξευτελισμού κάθε ΦΙΛΟΔΟΞΗΣ σκέψεως για πρωταθλητισμό και συναγωνισμό, δια της ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ προθέσεων, προσώπων και ενεργειών!

Και πού ποντάρουν; Στην καλοπροαίρετη διάθεσή σου να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ.

Σε ρωτάω λοιπόν στα ίσια: Τι μπορεί να σε προσφέρει η παρακολούθηση ενός Πανώλη Γαβαθιώτη, ενός Στέλιιου Γρηγοριάδη ,ενός Άρη Νικολάκη και όλου αυτού του συρφετού προσκυνημένων και εξωνημένων ΑΡΔ.

Φίλε συνοπαδέ «πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, μετά από τόσα χτυπήματα» όπως λέει και το τραγούδι κάνοντας την απλή κίνηση που κάνει ο λεβέντης κρητικός στο τέλος του βίντεο

ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Διαβάστε ακόμη...