Super Λίγδα!

Ξεκίνησε χθές άλλο ένα , όχι απλά στημένο, αλλά ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ πρωκτάθλημα που διοργανώνει η super λίγδα.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Super Λίγδα!

Ήδη το πλυντήριο/φαρμακείο, Πύργος79/Ποσειδώνας Νέων Πόρων/Αστέρας Τριπόλεως , πήρε ένα «άξιο» διπλό, στην κούρσα πρωκταθλητισμού που η μαφία τον έχει προορίσει για εφέτος.

Το πρωκτάθλημα της λίγδας παρουσιάζει την εξής ιδιομορφία/ιδιοτυπία: δεν έχει πρόγραμμα αγώνων. Οι αγωνιστικές ανακοινώνονται κάθε Τετάρτη/Πέμπτη.

Έτσι ορίσθηκε ο ΠΑΟΚ, στην αρχή του πρωκταθλήματος, ν' αντιμετωπίσει ένα ΣΟΒΑΡΟ και ΑΞΙΟΜΑΧΟ αντίπαλο, τον ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ από το Ηράκλειο.

Θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι που ο «άπειρος» ΤΟΥΝΤΟΡ, πολύ φοβάμαι, δεν γνωρίζει πώς να το διαχειρισθεί.

Η πεντάρα επί των Δανών έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τον ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ, οποίος θα παίξει ψυχωμένα και δυναμικά, ώστε να απορυθμίσει τον ΠΑΟΚ και να εκνευρίσει, αν όχι να μπαρουτιάσει, την ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ.

Ο σημερινός αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι άριστος γνώστης της «ελληνικής πραγματικότητος», θα δώσει χώρο στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ θα σφυρίξει ούτε ένα φάουλ έξω από την περιοχή του ραγιά Πανόπουλου, θα δίνει φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ για να μην εκτυλίσσεται η αντεπίθεση, καμμία εφαρμογή του πλεονεκτήματος και κυρίως όλες οι ευθείες «υπέρ των φιλοξενουμένων».

Ο σημερινός αντίπαλος, έχει την εμπειρία να διαχειρισθεί το παιχνίδι έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να φαίνεται ακίνδυνος και να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στην δημιουργία προβλημάτων στην οργάνωση και διαχείριση του παιχνιδιού, αφού πρέπει να τιμήσει και τα έχτρα οδοιπορικά που δικαιούται να λάβει λόγω της αποστάσεως.

Οπότε πολύς ιδρώτας σήμερα, πολύ άγχος και πολύ φωνή, για να καμφθεί αυτός ο αξιόμαχος αντίπαλος.

Εν τω μεταξύ διαβάζω στο έγκυρο contra: «... Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, τελέστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος

Αγιασμός του Ολυμπιακού... Δίπλα στον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλη Μαρινάκη...»

Και ρωτάω: δεν υπάρχει όρος ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ του ... με το ποδόσφαιρο; Και παρών και πρόεδρος;

Δεν υπάρχει ΣΑΦΗΣ παραβίαση του περιοριστικού όρου;

Που είναι οι ......αρχές;

Και έχεις και τον γραφικό Σπανό, να διαμαρτύρεται για την διαιτησία. Δηλαδή Γιώργο νομίζεις ότι ο Μισέλ δεν γνωρίζει πως παίζεις στην Ευρώπη; Λες να έχει σε περισσότερη υπόληψη εσένα από τον Σα Πίντο, που τον έκανες «μήνυση»; Πάρε ρε γιώργο το κουβαδακι σου, που θέλεις και «δικαιοσύνη»

Άντε γιατί θα τον εκνευρίσεις τον Μισέλ και θα σε εξαφανίσει από τον Χάρτη!

Άντε καλή ΥΠΟΜΟΝΗ απέναντι στην εγκληματική οργάνωση και όνειρα για ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ...

Διαβάστε ακόμη...