«Αυτοί» είστε ...

Πόσο μ@λ@κ@ς μπορεί να είσαι ρε αγόρι μου; Διερωτώμαι ειλικρινά, πόσο; Δεν έχεις όριο; Δεν έχεις ταβάνι; Δεν έχεις πάτο; Ή μήπως δεν είσαι μ@λ@κ@ς αλλά εξωνημένος ραγιάς, παίρνεις εντολές , εξυπηρετείς σχέδια και ασκείς βιοπορισμό και νομίζεις ότι «ασκείς λειτούργημα»;
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
«Αυτοί» είστε ...

Φτάνουμε αισίως στην έναρξη του ποδοσφαιρικού πρωκταθλήματος που διοργανώνει η εγκληματική οργάνωση και στο οποίο, εκτός από τις Αθηναϊκές, συμμετέχουν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ και καταναγκαστικά ΚΑΙ Ελληνικές ομάδες. Όπως είναι φυσικό η οργάνωση που τίποτα δεν αφήνει στην τύχη προκειμένου η «διοργάνωση» να στεφθεί με ... επιτυχία, ξεκίνησε τις δράσεις της.

Κατ' αρχήν εφέτος, κατά ένα περίεργο τρόπο, η nova ΠΟΚ δεν μας έκανε την σχεδιασμένη πλύση εγκεφάλου «για την ομάδα μας», ωστόσο θα πρέπει να «τρώμε στην μάπα» τον φερόμενο ως αθλητικό δημοσιογράφο κάποιον Κανελλάκη. Αν ήμουν ΠΑΕ κ. Σαββίδη, οι αγώνες του ΠΑΟΚ στην ΤΟΥΜΠΑ, θα είχαν περιγραφή των περιόδων απεργίας των λεγόμενων δημοσιογράφων.

Ωστόσο η οργάνωση έχει πιάσει δουλειά σε άλλους τομείς και αυτό φαίνεται γιατί η πλύση εγκεφάλου είναι από τα κύρια μελήματα της εγκληματικής οργανώσεως (χωρίς «»)

Πριν περίπου μία εβδομάδα το έγκυρο contra είχε κυρίως θέμα το εξής:

«Μεταγραφές που άλλαξαν την ιστορία μιας ομάδας. Από τη μεταγραφή του Ντι Στέφανο στην Ρεάλ μέχρι αυτή του Ιμπραχίμοβιτς στην Παρί, βρήκαμε τις μεταγραφές που επηρέασαν καταλυτικά τον ρου των νέων τους ομάδων»

Και ενώ λες ότι θα διαβάσω κάτι ενδιαφέρον για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ποδόσφαιρο, έρχεται το «έγκυρο» και σε βάζει την εξής φωτό:

Προσέξτε επιστημοσύνη στην πλύση εγκεφάλου:

Α. Κάνει αφιέρωμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και στην εισαγωγική περίληψη δεν σε λέει κάτι για την Αθήνα

Β. Βάζει την φωτό και ανάμεσα στον ΚΑΝΤΟΝΑ, τον ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ, τον ΖΛΑΤΑΝ και τον ΑΝΡΙ, πλασσάρει και τον τρισμέγιστο βουτηχτή του Piraeus

Γ. Συμπεράσματα για το αδαές και ανυποψίαστο πρόβατο προς «ενημέρωση»

(1) Στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη των ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ περιλαμβάνεται και ερυθρόλευκο πλυντήριο

(2) Ανάμεσα στους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ παγκοσμίου βεληνεκούς έχει θέση και η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη τους Αθηναϊκού ποδοσφαίρου

(3) Η ομάδα του Piraeus «άλλαξε» και «πέταξε προς τις επιτυχίες», όχι γιατί δημιουργήθηκε και έδρασε η εγκληματική οργάνωση, αλλά γιατί βρέθηκε ο βουτηχτής και της άλλαξε την ποδοσφαιρική μοίρα με «αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια»

(4) Άρα ποιο το ... ρεζουμέ; Ο ΝΤΙ ΣΤΕΦΑΝΟ άλλαξε την Ρεάλ Μαδρίτης, ο ΚΑΝΤΟΝΑ την συμπολίτισσα τις Manchester City, και ο βουτηχτής την ομάδα του Piraeus. Ποιος; Aυτός για τον οποίο ΔΕΝ HΛΘΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ από το εξωτερικό, ενώ έχουν παίξει μέχρι και ο Μήτρογλου με τον Σάμαρη, αυτός που χρίσθηκε διεθνής με την Σερβία, όταν από ενωμένη Γιουγκοσλαβία, κατάντησε μικτή Βελιγραδίου. Γι' αυτόν τον «παικταρά» μιλάμε!

Κατάλαβες πρόβατο; Πόσο σανό θέλεις ακόμη;

Και πάμε παρακάτω. Ποια είναι η ομάδα που θα απασχολήσει την εγκληματική οργάνωση; Μα φυσικά η ομάδα που βγήκε τελευταία και καταϊδρωμένη στα πλέι-οφ. Οι κομπλεξικοί, οι βούλγαροι, οι μακεδονομάχοι, οι μίρλες, οι γκρινιάρηδες, οι μοιρολάτρες...

Αρχίσαμε λοιπόν:

* Ο γνωστός μ@λ@κ@ς μάνατζερ ξέθαψε θέμα «μεταγραφής ΚΑΤΣΕ», το οποίο όμως «παίζει», όχι συνέχεια, αλλά παραμονές των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ. Και θα παίζει αρκετά ακόμη, με την ανοχή της ΠΑΕ.( παρεμπιπτόντως σιγά μην ενδιαφέρεται ειδικά η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ να πάρει των ΚΑΤΣΕ με 4 εκ. Αν το πετύχει αυτό ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ θα είναι με διαφορά ο ΑΡΧΗΓΟΣ των «πανέξυπνων πωλήσεων»)

* Ένα καθαρό επιθετικό φάουλ στον ΟΛΣΕΝ μετατράπηκε σε «γκάφα ΟΛΣΕΝ»

* Μια καθαρά προπονητική επιλογή του ΤΟΥΝΤΟΡ ν' αλλάξει τον ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ (περί αλλαγής πρόκειται μ@λ@κ@, απλά δεν είχε άλλους παίκτες) μετατρέπεται από τους γνωστούς σε διαμαρτυρία για τα δικαιώματα του ανθρώπου.

* Η λίγδα έχοντας υπ' όψιν ότι τρεις ομάδες έχουν αγώνες την Πέμπτη 20 και 27/8, ορίζει τον ΠΑΟΚ να παίξει δύο αγωνιστικές την Κυριακή και μάλιστα ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΑ παιχνίδι αλλά στο λιοπύρι 19.15, ενώ τον αλαφούζο και τον Σπανό τους ορίζει παιχνίδι Δευτέρα. Η ΠΑΕ «μεσάνυχτα βαθέα»

* Ο ΠΑΟΚ έχει δύο διαιτησίες με τους Σλοβάκους, που το μόνο που δεν είπαν είναι ότι «είμαστε στημένοι» και η ΠΑΕ εμπιστεύεται τον μισέλ λαμογί που για να βγει πρωταθλητής Ευρώπης με την Γιουβέντους πήρε πέναλτυ σε ανατροπή που έγινε στο κέντρο του γηπέδου. Δεν ξέρει ο άνθρωπος από «επενδύσεις»;

* Οι γνωστοί ραγιάδες/λιγούρηδες της καμόρας της Θεσσαλονίκης, εν όψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων αλλά και της συμμετοχής στην λίγδα άρχισαν την ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του ΑΡΝΕΣΕΝ και των επιλογών του με στόχο , στην «πρώτη στραβή» που η εγκληματική οργάνωση θα φροντίσει να μην είναι και η μόνη, ν' αρχίσει η αποδόμησή του.

* Βγήκε χθές «εμπεριστατωμένο δημοσίευμα» κάποιου, σύμφωνα με το οποίο ο ΑΡΝΕΣΕΝ πουλάει τον ΚΑΟΥΣ, αλλά ... δεν τον πουλάει γιατί δεν έχει πρόταση.

Είναι δε τόση η μεθοδικότητα που ακόμη και η «ταπεινότητα» του Κώστα Καίσαρη ασχολήθηκε επί μακρόν με την περίπτωση. Βέβαια τον Κώστα και τους φίλους του «λαμόγια δεν μπορείς να τους πείς, αλλά ασχέτους σίγουρα». Κι αυτό εξηγείται, γιατί αυτός και ο φίλος του ο σαπιοδόντης, έμαθαν ποδόσφαιρο και αθλητισμό δίπλα στον ΜΕΓΙΣΤΟ Ηλία ΜΠΑΖΙΝΑ, ο χαμός του οποίου τους στέρησε την πηγή γνώσεων και πληροφοριών. Όποιος διάβαζε «φίλαθλο» γνωρίζει ότι αυτά που έγραφε ο ΜΠΑΖΙΝΑΣ το πρωί τα αναπαρήγαγαν οι άλλοι το βράδυ.

Μέχρι το 1992 όλα αυτά, γιατί από τότε που μπήκε ο Σωκράτης στο μπάσκετ, ο Κώστας και οι «συν αυτώ» ανακάλυψαν την «σαπίλα του αθλητισμού», με αποκορύφωμα όταν ο ΠΑΟΚ νίκησε τον «πολυνίκη» loozer ξανθό , στο παιχνίδι με το σακκάκι στον Τσανίδη, βγήκαν με πρωτοσέλιδο ότι «οι διαιτητές τα παίρνουν» . Τέτοια λατρεία για τον αγνό αθλητισμό έχει από παλιά ο Κώστας!

Από τις ΣΚΟΠΙΜΕΣ και ΔΟΛΙΕΣ μ@λ@κίες κατά του ΑΡΝΕΣΕΝ , θα ασχοληθώ με τα εξής για να δείτε πως παίζεται το παιχνίδι:

«Για μεγάλη επιτυχία εμφανίστηκε αυτός ο Λέοβατς. Αριστερός μπακ από τη Ριέκα. Ποδοσφαιριστής που μεγάλωσε στην Αυστραλία, δεν κατάφερε να παίξει στην Αούστρια. Στα 27 του τον ανακάλυψε ο Άρνεσεν. Για να μην χάσουν το κελεπούρι αφού στη μεταγραφή είχε μπει σφήνα η Δυναμό Ζάγκρεμπ. Δώσανε ένα εκατομμύριο για να τον αγοράσουνε. Και έξι κατοστάρικα συμβόλαιο το χρόνο»

Ρε Κωστάκη παιχταρά που γνωρίζεις το τόπι: για πες μου εσύ, διεθνή (σε σοβαρή εθνική) αριστερό μπάκ στα 27 χρόνια, που πουλάνε φθηνότερα; Πες μας ρε παιδί μου να πάμε να τον αγοράσουμε. Εσύ Κωστάκη τον έχεις δει τον ΛΕΟΒΑΤΣ ή μόνο τον Εντιγκά βλέπεις; Γιατί να τον αποκαλείς «κελεπούρι» θα έχεις δική σου άποψη τρομάρα σου...

«Πήγε και πήρε επίσης δύο παίκτες από τη Σλοβακία. Που δεν είναι μάλιστα διεθνείς. Ένα πρωτάθλημα της πλάκας και για αυτό ακριβώς το λόγο στην εθνική παίζουνε μόνο παίκτες που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Όπως ο Μακ»

Ρε Κωστάκη πόσα θες να μας τρελάνεις; Πώς θα παίξουν στην Εθνική παίκτες από την Σλοβακία, όταν ακριβώς φεύγουν μικροί στην ηλικία πάνε στα μεγάλα κλάμπ του εξωτερικού και καλούνται στην εθνική.

Σε ποια ηλικία έφυγε Κωστάκη ο ΣΤΟΧ, ο Martin SKTREL, o ΜΑΚ; Στην ίδια ηλικία που έφυγε ο ΣΑΜΠΟ και ο ΖΑΪΡΟ!!!

«Ένας Βραζιλιάνος 23 ετών που πήρε ο Άρνεσεν από την ομάδα του φίλου του, του Λα Λιγκ (που είχε περάσει ένα φεγγάρι σαν ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό) δεν βλέπεται»

Κωστάκη ο ΖΑΪΡΟ δεν βλέπεται, γιατί εσύ παρακολουθούσες το πρωτάθλημα της Σλοβακίας; Γιατί παραπάνω είπες το πρωτάθλημα της Σλοβακίας «της πλάκας». Παρακολουθείς εσύ πρωταθλήματα της πλάκας; Δεν το πιστεύω!

Ενώ Κωστάκη αντίθετα, εσύ και το συνάφι σου παρακολουθείτε τις προπονήσεις της ομάδος του Piraeus και αποφανθήκατε ότι ο Μπουχαλάκης «βλέπεται» και αξίζει κλήση στην Εθνική Ελλάδος.

Κωστάκη κλήση στην εθνική με βάση την εικόνα σε προπονήσεις μόνο στον Piraeus γίνονται. Γράψε μας ένα βαρυσήμαντο άρθρο γι' αυτό Ξέρεις εσύ!

«Τον Μαλεζά τον πήρανε με ένα χρόνο καθυστέρηση (επειδή πέρυσι τους ξίνιζε) και πληρώσανε και εκατό χιλιάρικα ρήτρα στον Παναιτωλικό.»

Κωστάκη ο ΑΡΝΕΣΕΝ φταίει που δεν πήρε πέρυσι ο ΠΑΟΚ τον ΜΑΛΕΖΑ; Είσαι πολύ «αντικειμενικός» Κωστάκη...

Και καταλήγει ο ... έντιμος:

«Η κριτική γίνεται κατά βάση για την οικονομική διαχείριση. Για τη σχέση ποιότητας-τιμής. Τι ψάρια θα πιάσουν, δηλαδή, όλες αυτές οι μεταγραφές σε σχέση με τα λεφτά που πληρώθηκαν. Κι εκεί ακριβώς είναι που κρίνεται η δουλειά του τεχνικού διευθυντή. Αν αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα λεφτά που έχει στη διάθεση του. Λίαν συντόμως μάλιστα όλα αυτά θα αρχίσουν να φαίνονται σιγά-σιγά στο γήπεδο»

Ρε Κωστάκη θα μας τρελάνεις; Εσύ παραπάνω τους έβγαλες άχρηστους ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ. Τώρα λες «θα τους δούμε στο γήπεδο και θα κρίνουμε τις επιλογές» Αν δεν το κατάλαβες Κωστάκη ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕΣ.

Και αυτό δεν έγινε τυχαία. Γιατί δεν σε ενδιαφέρει η απόδοση των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ βασικών συνεργατών του ΣΑΒΒΙΔΗ και εν συνεχεία η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του ιδίου του ΣΑΒΒΙΔΗ, με την συνδρομή του «προδομένου» λαού του ΠΑΟΚ...

Χρόνια Κωστάκη η ίδια μηχανή. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ. Εκεί στην ΠΑΕ κοιμούνται με τα τσαρούχια

Ο Κόμμοδος ο επενδυτής προτρέπει σε «επενδύσεις» για ν' ανοιχτεί ο ΠΑΟΚ, ν' αποτύχει (ο Κόμμοδος ξέρει τον τρόπο) και μετά ο ΠΑΟΚ να είναι πάλι χρεωμένος. Συνεπώς η οργάνωση προσπαθεί να δείξει ότι ο ΑΡΝΕΣΕΝ κάνει «φθηνές» αγορές και δεν επενδύει. Διπλό το κέρδος, με δεδομένες τις τρικλοποδιές

Με τις φθηνές αγορές ο ΑΡΝΕΣΕΝ θα φανεί ως αποτυχών με τις μέτριες επιλογές του

Με ακριβές αγορές ο ΑΡΝΕΣΕΝ πέταξε τα λεφτά του ΣΑΒΒΙΔΗ και χρέωσε τον ΠΑΟΚ ενώ ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ , και στις δύο περιπτώσεις θα προσθέσει άλλη μία «χρονιά λαθών» στο παλμαρέ του

Ενώ ο Κόμμοδος ο επενδυτής, ΠΡΩΤΑ εξασφάλισε με την πρόκριση της ΜΠΡΥΖ ότι θα πάρει ΟΛΑ τα λεφτά του τσ.λου, και μετά «επένδυσε»

Το πρωκτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, με δεδομένη την δράση της εγκληματικής οργανώσεως, δεν παίζεται την κανονική περίοδο. Το μεγάλο άγχος του Κόμμοδου είναι τα πλέι –οφ. Την λαχτάρα που έπαθε με την ΣΑΛΚΕ δεν θέλει να την ξαναζήσει. Για μένα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κοιτάξει την πρώτη θέση στα πλέι-ωχ.

Αυτά είναι τα έξι κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς. Κι αν πάει στα προκριματικά του τς.λου, με την βαθμολογία που έχει, μπορεί να «διεκδικήσει» μια καλή κλήρωση. Και τέζα ο Κόμμοδος.

Δεν τρέφω αυταπάτες ΚΑΙ για το φετινό πρωκτάθλημα και έχω και επιφυλάξεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου για τα δύο παιχνίδια με τους Δανούς.

Ο Κωστάκης και το συνάφι του έχουν αναλάβει δράση. Βέβαια ανησυχώ γιατί ακόμη δεν έχω διαβάσει την έγκυρη άποψη του Στέλιου Γρηγοριάδη και απορώ. Δεν έχει βρει ακόμη κάτι στραβό;

Βέβαια θα με πει κάποιος: Ο Κώστας από ειλικρινές ενδιαφέρον ασχολείται με την διάθεση χρημάτων του ΣΑΒΒΙΔΗ. Ο Κώστας όπως και όλοι οι αυτόχθονες Αθηναίοι γκάγκαροι έχουν μια «σοβαρότητα» όταν αναφέρονται τους Θεσσαλονικείς και ειδικά στον ΠΑΟΚ, χρησιμοποιώντας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ είτε γραπτά είτε προφορικά.

Δεν θα γράψουν ΠΟΤΕ ούτε θα ΠΟΥΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ο ΠΑΟΚ /η ομάδα του Βορρά/οι Θεσσαλονικείς, δεν χρησιμοποιούν ΠΟΤΕ κάποιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ όνομα. Αντίθετα χρησιμοποιούν το «αυτοί» στο τρίτο πληθυντικό πρόσωπο.

Χαρακτηριστικές εκφράσεις στο «άρθρο»

«Δώσανε ένα εκατομμύριο για να τον αγοράσουνε ... τον Μαλεζά τον πήρανε με ένα χρόνο καθυστέρηση (επειδή πέρυσι τους ξίνιζε) και πληρώσανε ... Για να μην χάσουν το κελεπούρι αφού στη μεταγραφή είχε μπει σφήνα η Δυναμό Ζάγκρεμπ. Δώσανε ένα εκατομμύριο για να τον αγοράσουνε...»

Ποιοι ρε Κωστάκη είναι οι «αυτοί»; Δεν έχουν όνομα; Έτσι γράφεις και όταν αναφέρεσαι στους παράγοντες της ομάδος του Piraeus;

Όχι ότι με νοιάζει. Γιατί, για μένα, εσύ και το συνάφι σου «αυτοί» είστε. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμη...