Αφέλεια;

Τελικά με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ σε όλα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα αθλήματα, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να κοιμάσαι ήσυχος.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Αφέλεια;

ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με όσους μιλάνε για «υγεία» στο Βόλεϊ ή το Χάντμπολ και για «σήψη» στο Ποδόσφαιρο. Η ίδια λογική και ο ίδιος μηχανισμός σκέψεως για ΟΛΟΥΣ.

Κύριο γνώρισμα;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΠΟΛΕΜΟ

Δεν έχουν κατανοήσει ότι με τις ΓΑΜΙ@ΛΕΣ και τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ των Αθηνών και του Πειραιά πρέπει να φυλάγεσαι και την καλημέρα που σου λένε...

Δεν έχουν κατανοήσει ότι αυτό το ΑΠΛΗΣΤΟ, ΛΑΙΜΑΡΓΟ και ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ αθλητικό και πολιτικό (πλήν του ΦΩΤΕΙΝΟΥ παραδείγματος της σημερινής κυβερνήσεως και ιδιαίτερα του πιο ΑΡΧΙΔΑΤΟΥ μεταπολεμικού πρωθυπουργού του Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ, όταν ακούει ΠΑΟΚ, παθαίνει παράκρουση, αφιονίζεται και επιζητά, επιδιώκει και μεθοδεύει και την παραμικρή έστω φθορά που μπορεί να πετύχει.

Αυτό έχει την βάση του καθόσον εκτός της περιπτώσεως να ενεργούν σύμφωνα με τις εντολές του βαρώνου της ηρωίνης ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ , είναι πολύ πιθανόν σε εφηβική ηλικία να έχουν φάει ΤΡΕΛΛΟ ΞΥΛΟ από τον Μανάβη και τα παλληκάρια του και να τους έχει μείνει απωθημένο.

Πρiν τον βιασμό της Τετάρτης οι γαμι@λες του Λιμανιού έβγαλαν ανακοίνωση και υπονόησαν «ντόπινγκ». Δηλαδή τι άλλο περίμενες για να καταλάβεις που το πάνε οι διανοητικά ανάπηροι του Πειραιά; Δηλαδή τι άλλο περίμενες για να καταλάβεις ότι σου φωνάζανε «θα το πάρεις το πρωτάθλημα αλλά θα στο αμαυρώσω»!

Και έρχονται τα αρμόδια αργυρώνητα όργανα της υποτελούς υπηρεσίας «αντιντόπινγκ κοντρόλ» και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ και ΔΟΛΟ επιλέγουν τον ΓΚΟΜΕΖ.

Και εδώ αρχίζει το γέλιο: όπως λέει το ρεπορτάζ οι παράγοντες του ΠΑΟΚ «εκνευρίσθηκαν» και ο «νομικός» του ΠΑΟΚ τους είπε ότι «τ' (αργυρώνητα) όργανα κάνουν νομότυπο έλεγχο».

Πραγματικά είναι να κτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Κατ' αρχήν όταν ο ΠΑΟΚ κατακτά ντάμπλ είναι το λιγότερο ΑΝΑΙΔΕΣ και ΑΓΕΝΕΣ μέσα στο Παλατάκι με 9.000 παραληρούντες θεατές/οπαδούς να επιλέγεσαι να είσαι ΘΥΜΑ στοχευμένης προσπάθειας αμαυρώσεως κατακτήσεως του πρωταθλήματος και του ντάμπλ.

Και είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ και ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να γίνεται αυτό αποδεκτό. Όσο για τον νομικό έχω πεθάνει στα γέλια. Άμα λεβέντη μου ήταν απλά να διαβάζω τις διατάξεις, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ νομικό , ξέρω και διαβάζω μόνος μου. Εσένα σε χρειάζομαι να με προφυλάξεις νομικά από τις διατάξεις που είναι ΠΙΘΑΝΟΝ να με εκθέσουν.

Ξεκαθαρίζω ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, προς το παρόν, το αποτέλεσμα του ελέγχου. ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΗ ΣΗΜΑΣΙΑ η αντίδραση και η συμπεριφορά απέναντι σε ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ και προκλητικά ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ εχθρικές ενέργειες κατά του οργανισμού ΠΑΟΚ.

Μη με ρωτάς τι θα μπορούσε να γίνει. Προσωπικά ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΠΟΤΕ ο ΓΚΟΜΕΖ να περάσει αντιντόπινγκ κοντρόλ ή τουλάχιστον ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ με φορτικότητα να περάσει τον ίδιο έλεγχο ο καλύτερος παίκτης των γαμι@ληδων. Για τον απλό λόγο ότι όταν δεν ξέρω τι παίρνει ο τρίτος τερματοφύλακας του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ούτε για τον εαυτό μου.

(Παρενθετικά να πω ότι δεν ήταν μαλάκες ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ και η ΘΑΝΟΥ που δεν πέρασαν ποτέ έλεγχο και δεν πιάστηκαν ποτέ ντοπέ)

Αν βάλεις λοιπόν στη ζυγαριά τις συνέπειες από μη έλεγχο από την μία και τις συνέπειες από ενδεχόμενο θετικό κρούσμα και θεωρείς ότι είναι το ίδιο, τότε πήγαινε να πιεις ένα cardhu στο CARDHU.

Με τρελαίνει το γεγονός ότι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και οι «νομικοί» σε οριακές στιγμές «πιάνονται κώτσοι» από τους γαμι@ληδες των Αθηνών.

Ο Οικονομίδης αντί να πάρει το πρωτάθλημα με τα σφυρίγματα του ανεκδιήγητου Σούλη, πείθεται να συνεχίσει τον αγώνα με τον φόβο «συνεπειών» ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ αλλά θεσμοθετήθηκαν αμέσως μετά με αφορμή το παιχνίδι αυτό.

Πήγε ο Αλεξόπουλος να παίξει 5ο και τελευταίο τελικό πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ και αντί να κάνει ασκήσεις πολέμου δήλωσε «θα πάμε σε μια γιορτή του μπάσκετ» Να μην θυμίσω τι έγινε..

Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ εμπιστεύθηκε τον Σπάθα και τους πατρώνες του βασιζόμενος ότι τα λαμόγια της πρώην συγγρού θα σεβαστούν τον ιδρώτα του το 2004...

Με εκκρεμούσα την αφαίρεση βαθμών από τον αθ(λ)ήτικο Εισαγγελέα οι φωστήρες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικύρωσαν την βαθμολογία της κανονικής περιόδου, με αποτέλεσμα οι βαθμοί ν' αφαιρεθούν από τα πλέι-οφ.

Συλλαμβάνονται άτομα που σχετίζονται (;) με συνδέσμους οπαδών ΠΑΟΚ, η Αστυνομία δεν τους αποκαλεί «οπαδούς του ΠΑΟΚ», τα αδικήματα που φέρονται ότι τέλεσαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ούτε με τον ΠΑΟΚ και έρχεται ο αδαής ανακριτής και ο άσχετος εισαγγελεύς και επιβάλλουν περιοριστικό όρο «απαγόρευση παρακολουθήσεως αγώνων του ΠΑΟΚ».

Και αντί ο τύπος από την Νεάπολη, που κόπτεται για το «καλό του ΠΑΟΚ» να ξεκινήσει ανένδοτο γιατί στοχοποιείται το ποδοσφαιρικό φρόνημα και πλήττεται ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι οι όροι που επιβάλλονται ΔΕΝ έχουν σχέση με τις συνθήκες τελέσεως των αδικημάτων, αυτός παίρνοντας το δωράκι προτρέπει τους ΠΑΟΚτσήδες να μην πάνε σε αγώνα ΠΑΟΚ με την γνωστή ομάδα από τον Πειραιά!

Καλά για την ΠΑΕ δεν το συζητάω. Τώρα περιμένω να «επικυρώσει» την βαθμολογία παρότι ο Ανακριτής ασχολείται με στημένους αγώνες του πρωκταθλήματος που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Παίζει ο ΠΑΟΚ τελικό κυπέλλου στο χάντ-μπολ μεσα στο Παλατάκι και τελικά παίζει σε άδειες κερκίδες...

Και έρχεται το θύμα της αρνητικής δημοσιότητος και διδάσκει νομική συμπεριφορά και οι πουλημένοι ΑΡΔ κλαίνε για την ... απώλεια, αφού αυτό τους έχει συσταθεί να κάνουν.

Τι κάνει το θύμα; Ο Ανακριτής επιβάλλει όρο στους «συκοφαντημένους» να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Θα πάει λοιπόν το θύμα στον Ανακριτή θα του πει: « κ. Ανακριτά εγώ έχω αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο», θα προσπαθήσει να μην του επιβληθεί άλλος όρος, οπότε την άλλη ημέρα σας γράφω τα πρωκτοσέλιδα: « ΑΘΩΟΣ Ο ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ»

«ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ Ο ...» και άλλα συναφή.

Οπότε θα πάει και θα βγει από τον Ανακριτή ως κεντρικό πρόσωπο «θετικής δημοσιότητος». Για όλα αυτά μία μόνο εξήγηση μπορώ να δώσω. Οι Βορειοελλαδίτες «παιδιά ενός ευγενικού πολιτισμού» που βρέθηκαν ως πρόσφυγες στην Βόρεια Ελλάδα διαπνέονται από ειλικρινή και «κιμπάρικα» συναισθήματα και προτιμούν ν' απολαμβάνουν τα καλά της ζωής με ΘΕΤΙΚΗ διάθεση από το να ιντριγκάρουν και να προσπαθούν να πριονίζουν τον αντίπαλο. Και συνεπώς διακατέχονται από μια ιδιότυπη «αφέλεια».

Όμως, χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, όταν έχεις να συνδιαλλαγείς με το Διευθυντήριο που :

Αμαύρωσε το ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρωτάθλημα που κατέκτησε η συμπαθής Λάρισα...

Που έκανε Ο,ΤΙ πέρναγε από το χέρι του για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ το πρωτάθλημα στο βόλεϊ η συμπαθής ομάδα της ακριτικής ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ...

Που στοχοποίησε τον ΟΡΦΑΝΙΔΗ επειδή είχε τ' αρχίδι@ ν' αποκαλύψει και να καταγγείλει δωροδοκία σε βάρος του...

Κορυφαίο ηγετικό στέλεχος ΚΑΕ δεν πήγε στον στρατό με ΠΛΑΣΤΗ γνωμάτευση προβλήματος στο ένα πόδι και μετά πήρε «κανονική» απαλλαγή για πρόβλημα ...στο άλλο πόδι...

Που έριξε δύο φορές τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚO για να μην έχει η Θεσσαλονίκη 5 ομάδες στην Α' Εθνική...

Που προτιμά να κρατήσει στην Α εθνική τον «λαοφιλή» Αστέρα από τον Ηρακλή ...

Που προτιμά η Θεσσαλονίκη να είναι στην Α Εθνική με μία ομάδα και η κρήτη με τρεις ...

Τότε ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙΣ, γιατί είναι πολύ πιθανό οι όποιες επιτυχίες σου ν' αμαυρωθούν και η αφέλεια, όσο κι αν το προσπαθήσεις, δεν είναι ΕΠΑΡΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!

Υ.Γ Θέλω να εκφράσω την ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ μου και τα συγχαρητήριά μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Βόλει για ένα και μόνο λόγο: γιατί κατανοώ τι έχει περάσει το τμήμα για να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Θυμάμαι ότι στην αρχή της δεκαετίας του '80 οι αγώνες βόλεϊ προγραμματίζονταν μετά από μεγάλα παιχνίδια μπάσκετ ώστε να παραμείνει ο κόσμος. Έτσι μ' έχει μείνει στην μνήμη ότι μετά από μεγάλο παιχνίδι μπάσκετ με γεμάτο το Αλεξάνδρειο ακολούθησε παιχνίδι βόλει ΠΑΟΚ- Ιωνικού Ν.Φ και μείναμε για παρακολούθηση 10 (!) άτομα.

Να είναι καλά όπου και να είναι, ο ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ, ο ΚΑΡΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΜΠΑΛΛΑΣ, ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ, ο ΦΛΩΡΟΣ ... αυτούς θυμάμαι!

Διαβάστε ακόμη...