Πας μη Έλλην, ΑΡΔ...

Οι άνθρωποι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, το δημοσιοκαφρικό τους χέρι, να μας δικαιώσουν. Να δικαιώσουν ποιον και τι;
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Πας μη Έλλην, ΑΡΔ...

Καλή σου ημέρα και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Σήμερα φίλε μου θα σε πω πέντε πράγματα που δεν θα σε τα πει κανείς για να διαπιστώσεις το μέγεθος της διαχρονικής παραμύθας που έχεις φάει αμάσητη εδώ και χρόνια.

Κατ' αρχήν λοιπόν διαφωνώ με όσους τα βάζουν με κάτι ΑΡΔ τύπου Μπαμπαχρήστου (στην Αθήνα δεν έχουν μάθει ότι υπάρχουν τα φωνήεντα και μιλάνε σαν τους γαμιάδες τους Γερμανούς με πολλά σύμφωνα) Τάσου Γαυρέλογλου, όλων των Μπογδάνων του αλαφουζιακού σκαι, του μπωλητικού Χάρη Δαιμονοχάρη του Μποταμιού και γενικώς με όλα τα τσιράκια των Γερμανών και του Βαρώνου.

Προσωπικά, απ' εναντίας, τους ευχαριστώ «εκ βάθους καρδίας» γιατί με την συμπεριφορά τους ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ περίτρανα πως όποιες επιφυλάξεις είχε κάθε εχέφρων ΠΑΟΚτσής και ευρύτερα Έλληνας για τις προθέσεις τους και τα κίνητρά τους, δεν ήταν συνομωσιολογική άποψη, αλλά ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Βγήκε λοιπόν ο μπωλητικός του Μποταμιού Χάρης Χαρούλης Λούλης Μπούλης Θεοχάρης και μίλησε για την «φωτογραφική διάταξη» που χάρισε «οφειλές» του Σαββίδη.

Όταν ο γαύρος Σαμαράς, παρά τις δεσμεύσεις του, έβαλε το φρένο του 1.000.000 ευρώ για την ρύθμιση, ο κάθε ΠΑΟΚτσής υπέθετε βάσιμα ότι το έκανε σκόπιμα, αλλά δεν μπορούσε να το αποδείξει.

Και έρχεται ο μπωλητικός Μπούλης Θεοχάρης του Μποταμιού (μιλάω θαυμάσια την γλώσσα των Αθηναίων ΑΡΔ) και μας φωτίζει με την βαρύγδουπη δήλωσή του.

Πώς; Όταν με λες βλακόμουτρο ότι η ρύθμιση των χρεών ΠΑΝΩ από 1.000.000 είναι φωτογραφικά ΕΥΜΕΝΗΣ για τον ΠΑΟΚ, τότε, έμμεσα, αποδέχεσαι μπωλητικέ της πλάκας ότι η ρύθμιση των χρεών, κάτω από 1.000.000, είναι φωτογραφικά ΔΥΣΜΕΝΗΣ για τον ΠΑΟΚ.

Τότε παραδέχεσαι γιάπη της κακιάς ώρας ότι ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ και ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ τέθηκε το όριο του 1.000.000 για να μην ρυθμισθούν τα χρέη του ΠΑΟΚ.

Κάνω μία παρένθεση να σε πω φίλε μου, ότι αν σε κυνηγάνε τα δικαστήρια για οφειλές στην ΔΟΥ πάνω από 5.000 ευρώ και έτσι μετετράπησαν οι δικαστές σε εισπράκτορες, αυτό δεν έγινε τυχαία. Υπήρχε εμπνευστής. Γιατί το έκανε; Υπήρχε επικερδής ποσόστωση επί των εισπράξεων!

Και σε μιλάω ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ, γιατί αν το προχωρήσω, τότε δεν ξέρω πως θα με πείσεις ότι φωνάζεις επειδή το αφεντικό σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ λόγο να μην πληρώσει, με ρύθμιση, όσα χρωστάει στο Κράτος...

Και σε ρωτάω μπωλητικέ της φούτσας καθώς και όλους τους «winners» και πρωκταθλητές των Αθηνών: αφού ο ΠΑΟΚ είναι «μικρή ομάδα», αφού ο ΠΑΟΚ είναι «κομπλεξικός», αφού ο ΠΑΟΚ είναι επιπέδου Πανιωνίου, εσείς γιατί ενοχλείσθε που ρυθμίζονται τα χρέη του «Πανιωνίου»;

Ή μήπως ενοχλείσθε επειδή η ρύθμιση θ' αποδώσει, θα εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία του Κράτους, και έτσι δεν απαιτούνται νέα μέτρα για να πληρωθούν τα «δάνεια»;

Και έρχεται μετά ο Τάσος Φόν Τέλογλου. Ας πάρουμε μια μικρή γεύση τι εστί ο «περί ου ο λόγος»:

«Να κάνουμε εκλογές; Δεν είμαστε αυτόχειρες. Άρα τι μένει; Μια κυβέρνηση σαν εκείνη του Κωνσταντίνου Καραμανλή τον Ιούλιο του 1974, από όλους τους πολιτικούς χώρους. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να έχει έκτακτες εξουσίες, για να το πω πιο απλά η χώρα είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης χωρίς δικτατορία αλλά ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν "εκτός" ή να ερμηνευτούν ανάλογα. Εκδηλώσεις σαν κι εκείνες του ΠΑΜΕ στον Πειραιά πρέπει να δίνεται η δυνατότητα να κηρύσσονται αμέσως παράνομες με διαδικασίες αυτοφώρου, πρέπει να περιοριστεί το δικαίωμα της απεργίας αλλά και της διαμαρτυρίας σε ευαίσθητους τομείς(...). Στο Βέλγιο πριν μερικά χρόνια μια τέτοια κυβέρνηση συνασπισμού προχώρησε σε αναστολή ορισμένων συνταγματικών διατάξεων για ένα διάστημα (...)»...

Η ελεγεία υπέρ της επιβολής του ...δημοκρατικού «γύψου», που μόλις διαβάσατε, φέρει την υπογραφή «Τάσος Τέλογλου». Δημοσιεύτηκε με ημερομηνία «28/4/2010» και ώρα «10:20:31 π.μ.» στο ηλεκτρονικό σάιτ «Protagon.gr» που αποτελεί την ιντερνετική εκδοχή της τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωταγωνιστές» του κ. Σταύρου Θεοδωράκη (MEGA).

Στο άνωθεν «μανιφέστο», βλέπετε πόσο περίτεχνα είχε εισαχθεί η λέξη «δικτατορία» στο κομψό λεξιλόγιο περί της «σωτηρίας» του τόπου; Είναι ακριβώς το σημείο όπου χάσκει η δημοκρατική χρεοκοπία των εισηγητών ενός καθεστώτος όπου «ορισμένα άρθρα του συντάγματος πρέπει να βγουν "εκτός"», και να τεθούν σε«αναστολή»! Όπως η απεργία, αλλά ακόμα και η διαμαρτυρία(!)... Δείτε το ΕΔΩ

Ο «προοδευτικός αυτός δημοκράτης» αυτοπροσδιορίζεται ως «ΠΑΟΚτσής αλλά όχι μαλάκας» και αφού κάνει μια αναφορά για την ρύθμιση χρεών στις ομάδες, όλως «τυχαίως» ξεχνά ν' αναφερθεί στην ρύθμιση των χρεών της ομάδος του λιμανιού.

Μετά από τόση «αντικειμενικότητα» δεν περιγράφω άλλο και ο αυτοπροσδιορισμός του συγκεκριμένου απλά πρέπει να ξεκινά από το «όχι ΠΑΟΚτσής αλλά....»
Και ερχόμαστε στον Μπαμπαχρήστο. Για να δούμε ποιος είναι αυτός:

« Γιώργος Παπαχρήστου = ο ορισμός του κρατικοδίαιτου 'κομματόσκυλου', έχοντας επανδρώσει τα Γραφεία Τύπου του Νοσοκομείου 'Ερρίκος Ντυνάν', της Βιομηχανίας Ζάχαρης, των Μακεδονικών Αερογραμμών, του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και έχοντας επίσης στελεχώσει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (βλ. εφημερίδα 'Αυγή'.

Πάντοτε επί ΠΑΣΟΚ και πάντοτε παράλληλα με την κύρια απασχόλησή του ως αρθρογράφου στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ'. Στον άφθονο (κατά τα φαινόμενα) ελεύθερο χρόνο του, ο Γιώργος Παπαχρήστος καταπιάνεται με την συγγραφή μυθιστορημάτων (βλ. Εκδόσεις Λιβάνη). Άγνωστο παραμένει εάν η αρθρογραφία του τροφοδοτεί τα βιβλία του ή το αντίστροφο, μιας και το εν λόγω υποκείμενο ειδικεύεται σε κείμενα στοχοποίησης/διασυρμού δίχως παράθεση δεδομένων ή/και πηγών εξακρίβωσης. Η δημοσιογραφική έρευνα είναι άγνωστη φράση για τον Παπαχρήστο που εξαντλεί το ταλέντο του στην παράθεση της 'προσωπικής' του γνώμης. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με το ραδιοφωνικό σταθμό 'Σκάι' (παρά την σύμπλευση του ιδιοκτήτη Αλαφούζου με τη Νέα Δημοκρατία) καθώς και με τον συνδρομητικό τηλεοπτικό σταθμό Supersport, όπου παρουσίαζε επί οκτώ χρόνια την εκπομπή V.I.P. Επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή (2004-2009), με τον παρασιτισμό στο Δημόσιο να έχει περιορισθεί στα 'γαλάζια' στελέχη, ο Γιώργος Παπαχρήστου αναγκάσθηκε να συμπληρώνει τον μισθό του με τακτικές εμφανίσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR. Στο πλευρό του τότε παρουσιαστή Αιμίλιου Λιάτσου, ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολίαζε την πολιτική επικαιρότητα (ως ένθετο στη γενικότερη κοσμοπολίτικη θεματολογία - ήτοι ξεβράκωτες και σκυλοτραγουδιάρες - του STAR). Ευτυχώς για τον 'έγκριτο' και 'μαχητικό' δημοσιογράφο του ΔΟΛ, η προϋπηρεσία του στο περιοδικό 'Nitro' του Πέτρου Κωστόπουλου του επέτρεψε να ανταποκριθεί στις 'προδιαγραφές ποιότητας' του STAR. Πλέον εργάζεται μόνο στο ΔΟΛ και συγκεκριμένα στην εφημερίδα 'ΤΑ ΝΕΑ' και το ραδιοφωνικό σταθμό 'Βήμα FM'  και ΕΔΩ  ...»

Ο διακεκριμένος αυτός ΑΡΔ του ομίλου ΔΟΛ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι πλέον υπάρχει μεγάλη ταραχή. Πού; Ξέρει αυτός. Απέδειξε όμως και κάτι άλλο για την παραμύθα που σ' έλεγα. Πρόσεξέ με:

Χρόνια τώρα ολόκληρα εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και η πλειοψηφία των ΑΡΔ έχει περιβληθεί την λεοντή του «αριστερού», του «προοδευτικού», του «διανοούμενου» του «μπολιτισμένου» και μάχονταν τις «δεξιές» και «συντηρητικές» απόψεις.

Ήλθε λοιπόν η ώρα και ο Ελληνικός Λαός ανέδειξε, με ευρεία πλειοψηφία και για πρώτη φορά, στην εξουσία μια αριστερή κυβέρνηση και έναν ΑΦΘΑΡΤΟ και ΟΡΕΞΑΤΟ πραγματικό πρωθυπουργό.

Λοιπόν φίλε μου από τις πρώτες ώρες της αριστερής κυβερνήσεως, την πιο λυσσαλέα επίθεση εναντίον της, έχουν εξαπολύσει ΟΡΓΑΜΩΜΕΝΑ, όλα αυτά τα «ψευτοαριστεροδιανουμενιστικοκουλτουριαρικα» μέσα «ενημερώσεως», εντύπου και ηλεκτρονικής μορφής, καθώς και ατομικά, η νομενκλατούρα της βαριάς δημοσιοκαφρικής «προοδευτικής» συμμορίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι χρόνια τώρα ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Δεν εξυπηρετούν τίποτε άλλο παρά μονο τον εαυτό τους, την πάρτη τους, τα συμφέροντά τους και έχουν ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ.

Είναι δε τόση η μανία τους που αντί να στηρίξουν έναν ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ που, ανεξαρτήτως τι ψηφίζεις διαπιστώνεις ότι, η αναφορά στην πιστή τήρηση του Συντάγματος του φέρνει δάκρυα στα μάτια και προσπαθεί για το καλύτερο και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΟ για την ΕΛΛΑΔΑ και τους Ελληνες αυτοί, στηριζόμενοι στη ΣΥΝΘΕΣΗ των απόψεων και τάσεων και όχι σε προσφεύγοντας σε διχαστικές πρακτικές, αυτοί, ως μη ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά απλά ΑΡΔ, προσπαθούν να τον φθείρουν και να τον ρίξουν μια ώρα γρηγορότερα.

Και επειδή αυτός δείχνει ότι τα «μέζεά του» είναι από ατσάλι, να μην εκπλαγείς αν αυτά τα χαλκεία και χαμαιτυπεία της «ενημερώσεως» σε συνεργασία με τους εφιάλτες του Μποταμιού και της Μεσσηνίας, προβούν σε κάτι «πιο δραστικό» σε σχέση με την κριτική...

Όλα αυτά είναι χρήσιμα για ένα λόγο: γιατί ανοίγουν τον δρόμο διάπλατα ώστε να κλείσεις τον ήχο στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και ν' ακούσεις ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ και την ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και να κατανοήσεις ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ότι τα μόνα ΑΓΝΑ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ κίνητρα, αν υπάρχουν, εκπορεύονται και ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ.

Βέβαια φίλε μου αυτά δεν είναι θέματα που πρέπει ν' απασχολούν έναν ΠΑΟΚτσή. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα όπως π.χ ο «προδότης 14» και ο «τσομπάνης ΆΓΓΕΛΟΣ» και πώς δεν πρέπει να χαρακτηριστείς πρόβατο ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ πάψει να υπάρχει.

Αλήθεια ο Μπαμπαχρήστος τι ομάδα υποστηρίζει;

Διαβάστε ακόμη...