Ευνοημένος «βιαστής» ...

Αγαπητέ ανισόρροπε, βαρώνε της ηρωίνης, διανοητικά καθυστερημένε...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ευνοημένος «βιαστής» ...

Κατ' αρχήν να σ' ενημερώσω ότι δεν σε ξέχασα, απλά περίμενα όλες τις ενέργειές σου μέχρι και το παιχνίδι κυπέλλου και περίμενα και ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ωστόσο ποτέ δεν ήλθαν.

Και για να μην νομίζεις ότι ο κόσμος «ενημερώνεται» από τους μαλάκες που έχεις εξαγοράσει στην Θεσσαλονίκη και το αργυρώνητο σκουλήκι που γράφει «επιθετικές ανακοινώσεις», ας συνεχίσουμε την κουβέντα μας.

Ομολογώ ότι σε παραδέχομαι για τον απλό λόγο, ότι έχεις κάνει όλο τον κόσμο ν' ασχολείται με τον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ χαρακτήρα της οργανώσεώς σου και όχι με το κρισιμότερο στοιχείο αυτής που είναι: η ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ και ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η της συμμορίας σου.

Με την ευκαιρία θα με επιτρέψεις να δώσω ένα μικρό δείγμα της οργανώσεως σε θέματα επικοινωνίας.

Όταν λοιπόν ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργήματα που εμπλέκεσαι εσύ και τα υπόλοιπα μέλη της οργανώσεώς σου, ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ τίποτα για πρόσωπα, γιατί η πληρωμένη καμόρα της δημοσιογραφίας σε Ελλάδα και Αθήνα θυμήθηκε την δικονομική διάταξη ότι η δίωξη αφορά σε πράξεις και όχι σε πρόσωπα, άρα «δεν διώκονται πρόσωπα».

Όμως η ίδια διάταξη ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όσους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Μπορείς να με πεις λοιπόν γιατί στην περίπτωση ΖΑΓΟΡΑΚΗ βούιξε η Ελλάδα και η Αθήνα για την «ποινική δίωξη σε βάρος του ΖΑΓΟΡΑΚΗ» ενώ η δίωξη αφορούσε σε πράξεις και όχι σε πρόσωπα;

Σε ρωτάω, γιατί ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ και πως ήλθε το ΣΔΟΕ στον ΠΑΟΚ και πώς βγήκε φόρα παρτίδα το πόρισμα στον αέρα και πώς πήγε ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ στον εισαγγελέα και στον Ανακριτή. Γιατί εσύ ξέρεις τι ευχαρίστηση έχεις δοκιμάσει από την ΦΥΣΙΚΗ/ΝΟΜΙΜΗ τεστοστερόνη του ΖΑΓΟΡΑΚΗ που χύθηκε άπλετη στο κακομούτσουνο προσωπάκι σου.

Και πήρες εκδίκηση ανισόρροπε...

Πάντως ανεξάρτητα απ' αυτά η ΟΡΓΑΝΩΣΗ σου είναι παροιμιώδης και αποτελεσματική. Όμως θα πρέπει να παραδεχθείς ότι σ' έχω πάρει χαμπάρι.

Και το στήσιμο στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ προέβλεψα και την επίσκεψή σου στον ΝΑΟ του ποδοσφαίρου προέβλεψα και τον χειρισμό του ΟΦΗ, προέβλεψα και την περίπτωση του Γιώργου, εξήγησα και τον φόβο σου μέχρι το παιχνίδι της Λεωφόρου ανέλυσα και ΠΟΙΟΣ ωφελείται από τις διακοπές κατέγραψα.

Ένα πράγμα δεν περίμενα τόσο εύκολα, αν και το γεύμα με την περιφερειάρχη Αττικής έπρεπε να τύχει μεγαλύτερης προσοχής.

Δεν περίμενα λοιπόν να φέρεις «στα μέτρα σου» τόσο εύκολα και άμεσα τον τουλάχιστον αφελή νέο υπουργό Κοντονή.

Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω αυτό το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ στήσιμο στην Λεωφόρο (γιατί διαφορετικά πρέπει εγώ να πιστέψω ότι τα κοντάρια, οι αλυσίδες και τα ξύλα μπήκαν στο γήπεδο, ενώ δεν υπήρχαν αντίπαλοι οπαδοί, για να «χρησιμοποιηθούν» που και εναντίον ποίου;)

Όμως και εσύ πρέπει ν' αναγνωρίσεις ότι ο «κωλόμπατσος» σε ΠΡΟΛΑΒΕ στην ΤΟΥΜΠΑ γι' αυτό άλλωστε «πρέπει να φύγει»

Και αφού ουσιαστικά «κατακτάς» το πρωκτάθλημα, είσαι τόσο ανασφαλής που φοβάσαι ακόμη και τον Καϋμενάκη παρόλο που τον έχεις μάθει να τραγουδάει συνέχεια την «απαγωγή» του Μίκη.

Και για να δείς πόσο σε ξέρω καθυστερημένε να σου πώ ότι ΓΝΩΡΙΖΩ τι διαιτησία θα κάνει η κοντσίτα από την Καβάλα, αύριο

Εσύ εν τω μεταξύ πέτυχες να κάνεις ΟΛΕΣ τις έδρες να στέκονται σε μια κλωστή εν όψει των μέτρων «κατά της βίας» δηλαδή ο Κοντονής με τα μέτρα που πήρε, σ' έκανε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΑΣΤΗ απ' ότι μέχρι τώρα ήσουν

Και το αστείο της υποθέσεως είναι ότι απαγορεύθηκε η μετακίνηση οπαδών μετά από επεισόδια σε αγώνα που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ή μήπως είχαν μετακινηθεί οπαδοί, συμπυκνωμένοι σ' ΕΝΑΝ;

Και το θλιβερό της υποθέσεως είναι ότι πέτυχες το εξής: ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος θεωρητικής πλατφόρμας ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ και ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΑΙΤΙΩΝ, να λαμβάνει ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, χωρίς καμμία προσπάθεια προσεγγίσεως των βαθύτερων αιτίων, χωρίς καμμία προσπάθεια κατανοήσεως του πλαισίου που προκαλεί την βία, χωρίς καμμία προσπάθεια ευρύτερης συλλήψεως για το ΠΟΙΟΣ ευνοείται από την καταστολή και ΠΟΙΟΣ μπορεί να «εκμεταλλευθεί» τα σκληρά κατασταλτικά μέτρα. Γιατί είναι διαχρονικά ΙΣΤΟΡΙΚΑ γνωστό ότι την καταστολή επιλέγει γιατί τον ευνοεί ΠΑΝΤΑ ο ισχυρός (εντός ή εκτός «»)

Είπαμε όμως, σε παραδέχομαι γιατί κανείς δεν εστιάζει στο πόσο ΟΡΓΑΜΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ αλλά στο πόσο εγκληματίας, χωρίς να κατανοεί ότι αν δεν ήσουν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ δεν θα μπορούσες να εγκληματείς σ' αυτόν τον βαθμό!

Κλείνουμε την σημερινή μας επικοινωνία λέγοντάς σου ότι με την επανάληψη των ενεργειών σου έχεις γίνει προβλέψιμος. Βέβαια έχεις φροντίσει οι σπιούνοι σου να ενεργούν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται «δυσλειτουργία», «προπονητικό έλλειμμα», «γραφική διαμαρτυρία» « ο ΙΒΑΝ που θα φύγει», «ο ΙΒΑΝ που δεν ασχολείται», πλήν όμως ξεχνάς ότι τ' ανθρωπάκια σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι συνέχεια στην αφάνεια: ή θα εμφανισθούν ή θα εξαφανισθούν!

Υ.Γ (1) κ. Υπουργέ με τους διαλόγους που καταγράφηκαν στην «επεισοδιακή» συνεδρίαση της λίγδας εσύ θεωρείς ότι υπάρχει το απαιτούμενο επίπεδο για να κάνεις «διάλογο»;

(2) κ. Υπουργέ θεωρείς ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ του πειραιά σχετικά με την «ομόφωνη» αλλαγή της ημέρας του αγώνα της στην Κομοτηνή, βοηθάει στην πρόληψη και στην καταπολέμηση της βίας;

(3) Ειλικρινά ΑΓΓΕΛΕ δεν μπορώ να κατανοήσω ένα πράγμα: τι μετράει περισσότερο: ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη μιας πράξεως/παραλείψεως ή αν αυτή βλάπτει τον ΠΑΟΚ; Δηλαδή αν η απουσία του ΚΑΤΣΕ βλάπτει τον ΠΑΟΚ γιατί εμένα θα πρέπει να με καλύπτει ότι γι' αυτό αναλαμβάνεις την ευθύνη εσύ; Έχοντας αναγνωρίσει πως «όταν ο εχθρός έρχεται να σε σκοτώσει, εσύ δεν πρέπει να πηγαίνεις πάνω του» πές μου τι νόημα έχει να γνωρίζει ο εχθρός εκ των προτέρων τον ΚΑΝΟΝΑ για το πότε θα εκτίουν τις ποινές οι παίκτες; Σ' αυτήν την περίπτωση ο εχθρός εύκολα ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ τον χρόνο που θα σε αποδεκατίσει (άσχετα να ο ΚΑΤΣΕ είναι «κάπως» στον δεύτερο γύρο)

Για μένα μακάρι να μείνεις και του χρόνου. Ο τρόπος όμως που έχεις προσεγγίσει την ΠΑΝΘΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ του αθηναϊκού ποδοσφαίρου είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενος

(4) Και μία απορία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: αυτούς τους τύπους που παριστάνουν τους «αθλητικούς εισαγγελείς» μέχρι πότε θα τους ανέχεστε; Γιατί δεν τους κυνηγάτε για αστικές αποζημιώσεις, κυρίως για τις τόσες ΔΟΛΙΕΣ παραλείψεις τους, στα πολιτικά δικαστήρια; Ποιος και τι σας εμποδίζει; Οι λεγόμενες συνέπειες;

ΌΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ Τ' ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ

Διαβάστε ακόμη...