Τώρα ξέρω…

Αγαπητέ ανισόρροπε, βαρώνε της ηρωίνης, διανοητικά καθυστερημένε...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Τώρα ξέρω…

Δεν πρόλαβα να σε πω: «περιμένω την συνέχειά σου» και απάντησες άμεσα!

Κατ' αρχήν να σ' ευχαριστήσω για αυτήν την αμεσότητα του διαλόγου και ομολογώ ότι μ' εκπλήσσουν ευχάριστα οι αντιδράσεις σου, γιατί μοιάζουν να είναι οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ. Ό, τι έκανες, έκανες.

4 χρόνια τώρα η ίδια δουλειά τον Φεβρουάριο, με τον ίδιο τρόπο με την ίδια μέθοδο. Πρίν 4 χρόνια το ρίχναμε στην «ανικανότητα» των παραγόντων του ΠΑΟΚ και στο «ταβάνι» που έχει, με βάση τα ερυθροπράσινα κριτήρια, η ομάδα που θα σε γαμάει ΝΥΝ και ΑΕΙ και εις τους αιώνας των αιώνων.

Όμως εμείς οι άνθρωποι, από την εμπειρία και την παρατήρηση έχουμε βγάλει κάποια σοφά διδάγματα/συμπεράσματα: «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση»

Η καφρίλα σου έχει ξεφύγει τόσο πολύ που λές: «αυτοί είναι μαλάκες δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ»

Πλέον οι μαλάκες ξυπνήσανε, έχουν αφήσει στην άκρη την «ποδοσφαιρική κριτική» και ασχολούνται πλέον με το πώς θα εξαρθρωθεί η οργάνωσή σου.

Όπως θα διάβασες στο προηγούμενο κείμενο, περίμενα την ολοκλήρωση της επιθέσεως στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, άλλωστε την έχω προβλέψει από το παιχνίδι στην Λειβαδιά.

Ωραίο το σκηνικό που έστησες, έβγαλες μια «καθαρή» ήττα από τον ΟΦΗ που βρήκε «τελευταία στιγμή τα χρήματα» (σ' ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει ΑΝΕΤΑ στα χαρτιά, αλλά οι χειριστές αλά Λιάσσος Λουκάς, δεν μερίμνησαν) και πλέον το γαϊτανάκι ξετυλίχθηκε.

Έβαλες τον γνωστό μαλάκα να παραστήσει τον «εξαγριωμένο οπαδό», κλάπηκε εντελώς τυχαία το αυτοκίνητο του μοναδικού ΑΚΡΑΙΟΥ επιθετικού του ΠΑΟΚ, όχι βέβαια για ν' αναστατωθεί ψυχολογικά (τώρα θυμήθηκα ότι από εκατοντάδες ξένους παίκτες στην Θεσσαλονίκη, κλέψανε το «εργαλείο» ΣΟΡΛΕΝ, τρελάθηκε η γυναίκα του και πάει ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ παίκτης που είχε ο ΠΑΟΚ), δημιούργησες την γνωστή ψυχοφθόρα και πεσιμιστική ατμόσφαιρα, δηλητηρίασες την σχέση παικτών-οπαδών και μετέτρεψες το παιχνίδι της Κυριακής από ντέρμπυ τίτλου σε ντέρμπυ ΥΠΑΡΞΕΩΣ για τον ΠΑΟΚ.

Αλήθεια ρε σιχαμένε:

Έχεις ποτέ ασχοληθεί με τόση επιμέλεια και μεθοδικότητα πριν το ντέρμπυ με το αιώνιο πράσινο alter-ego σου; Όχι βέβαια γιατί δεν σε νοιάζει.

Τον μόνο που φοβάσαι, ο μόνος που σε απασχολεί, τον μόνο που έχεις ορκιστεί να διαλύσεις είναι ο ΠΑΟΚ. Γιατί;

Γιατί σε θυμίζει και ζηλεύεις αυτό που θα ήθελες να είσαι.

ΑΝΔΡΑΣ αξιοπρεπής και σοβαρός, μαχητής και επίμονος, κιμπάρης και έντιμος.

Και δεν έφτανε που ο μαλάκας δημιούργησε κλίμα τρομοκρατίας, τον έβαλες να γράψει και ανακοίνωση'. Μόνο που ο μαλάκας αντί να τα γράψει κάπως συγκεκαλυμμένα, μας αποκαλύφθηκε πλήρως: «δεν φταίει ο γάβρος και η διαιτησία , αλλά φταίει η παε» σαν να σε ακούω σιχαμένε, σαν ν' ακούω τον σαββούλη, τον μαπετόπουλο, τον πανούτσο, τον ραφτοπουλομιρτσοκαμόρα.

Και δεν στηρίζει ο μαλάκας τον «Ρώσο», μήπως σηκωθεί και φύγει, όπως είχε προβλέψει προ ημερών σε έγκριτο άρθρο του ο μαπετόπουλος.

Και όλες αυτές οι ομορφιές, εντελώς τυχαία πριν το παιχνίδι με σένα.

Κοίτα να δεις σύμπτωση. Πιστεύω πάντως ότι δεν έχεις τελειώσει ακόμη.

Θα μας παρουσιάσεις το εβδομαδιαίο σου απόκτημα που θα παίξει στη θέση του διαιτητού και θα κάνεις παιχνίδι για το αν έλθεις η όχι στην ΤΟΥΜΠΑ.

Λογικά το πουλέν σου μας είναι αδιάφορο, αφού ξέρουμε πως θα παίξει.

Όσα για σένα σε παρακαλώ να έλθεις. Ο ΠΑΟΚ θα σε χρωστάει χάρη, γιατί είσαι ο ΜΟΝΟΣ σίγουρος τρόπος να μην ασχοληθεί ο κόσμος με ό, τι θα βλέπει στο γήπεδο.

Και επειδή είσαι «κύριος» θα κατέβεις να δώσεις συγχαρητήρια στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, που ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ δεν σ' έκανε το χατήρι να τον διώξει, όπως θα επιθυμούσες!

Αλήθεια καθυστερημένε:

Έχεις εσύ καμμία σχέση μ' αυτά που έγιναν ΠΡΙΝ τον αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ; Όχι; Μήπως σ' είχε διδάξει ο «ξανθός»;

Τελειώνοντας αυτήν την συνομιλία μας, θα σε πω ότι τουλάχιστον για μένα, το αποτέλεσμα της Κυριακής ούτε θα με απογειώσει ούτε θα με αποτελειώσει.

Αυτό για το οποίο θέλω να σ' ευχαριστήσω είναι γιατί μ' έδιωξες ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για τον ρόλο και την συμπεριφορά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ παραγόντων που προφανώς τους ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ αλλά και για την «οργή» και την «μη στήριξη του ΙΒΑΝ» από τον μαλάκα.

Τώρα ξέρω τι θα περιμένω του χρόνου τον Φεβρουάριο, αν υπάρχουν τα ίδια δεδομένα στον ΠΑΟΚ.

Εκτός αν σε προλάβει ο κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ...

ΥΓ (1) Η μη προσέλευση του μάρτυρα στην δίκη, ανταμείφθηκε δεόντως την Τετάρτη

(2) Θετικό δείγμα η μη αποδοχή της παραιτήσεως ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

(3) Όποιος σκέφτηκε την πρόταση ανανέωσης σε ΚΑΤΣΙΚΑ-ΤΣΑΝΔΑΡΗ, χωρίς να υπολογίσει αν θ' ανανεώσουν, ας πάει ν' απλώσει τραχανά. Εκτός αν αυτό ήθελε...

Διαβάστε ακόμη...