Σουξέ ο ΑΓΓΕΛΟΣ…

Αγαπητέ ανισόρροπε, βαρώνε της ηρωίνης, διανοητικά καθυστερημένε... Δεν πρόλαβα να σε πώ:
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Σουξέ ο ΑΓΓΕΛΟΣ…

«Για να σε δώ ρε παπάρα μέχρι που φτάνουν οι εκβιασμοί σου; Να δώ πόσους κρατάς στο χέρι;» και απάντησες.

Βγήκε κάποιος «Τζινάβω τα καλιαρντά» και ασχολήθηκε με τον ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ και τις επικλήσεις του στα Θεία. Προφανώς ενοχλήθηκε ο τζινάβης και μπενάβης, γιατί γι' αυτόν μόνο ένας θείος υπάρχει.

Και φυσικά το ζήτημα έχει να κάνει με το timing των δηλώσεων, γιατί οι επικλήσεις γίνονται χρόνια τώρα. Ναι τώρα, σιγά που έχουν σχέση με το λεγόμενο «ντέρμπυ» της Κυριακής. Ο άνθρωπος έχει άποψη , έχει κώμμα , έχει χρηματοδότηση ανεξάρτητη, δεν τα παίρνει από κανέναν μεγαλοεφοπλιστή, δεν εξυπηρετεί κανένα συμφέρον, δεν εκβιάζεται από κανέναν και έχει το θάρρος της γνώμης του. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Και καπάκι έρχεται και ο άλλος και αυτός τάχει με τον Άγγελο. Κοίτα σουξέ ο Άγγελος. Πιστεύω μέχρι την Κυριακή ο ΑΓΓΕΛΟΣ θα έχει την τιμητική του.

Πολύς κόσμος εντελώς τυχαία και χωρίς καμμία πρόθεση θ' ασχοληθεί μαζί του. Το τυπάκι λοιπόν που έχει μαγαζί σε περιοχή ροπαλοφόρων, είναι ένας ανεξάρτητος χαρακτήρας, δεν εκβιάζεται από κανένα και είναι σχεδόν ο μόνος καταστηματάρχης που δεν χρειάζεται προστασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν δέχθηκε επίθεση το μαγαζί του, για άσχετους με το ποδόσφαιρο λόγους, εντελώς αμέσως οι άγνωστοι ροπαλοφόροι συνελήφθησαν γιατί όταν δεν έχεις ανάγκη προστάτες και κοιτάς την δουλειά σου, η παναγιά σε προσέχει. Φυσικά από τότε, καμμία επίθεση δεν δέχθηκε το κατάστημα και το τυπάκι κάνει σωστά την δουλειά του, σαν επαγγελματίας που είναι, και έτσι δεν κινδυνεύει από αγνώστους με ρόπαλα από την Ηλιούπολη. Μόνο που χρειάζεται ενέργεια για να τρέξει λίγο παραπάνω, γιατί όπως τον είδα σ' έναν αγώνα ενώ ήθελε να τρέξει δεν μπορούσε, γιατί δεν είχε φάει κάτι που να έχει ενέργεια π.χ σοκολατοειδές.

Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους που δεν εκβιάζονται, που δεν ενδίδουν. Όπως ένα άλλο παλληκάρι, που ούτε αυτό εκβιάσθηκε και αντί να δένει τα κορδόνια του στην σέντρα , για να δείξει ότι δεν εκβιάζεται και «είναι εντάξει» , αυτός είναι ο μόνος που βρήκε μπουκαλάκι με νερό και το έπινε στην παράταξη των ομάδων. Να είναι καλά εκεί που είναι ο «σκληροτράχηλος».

Ένας άλλος που δεν εκβιάζεται είναι και ένας μάρτυρας σε σοβαρή δίκη που δεν πήγε, μάλλον γιατί και αυτός δεν εκβιάζεται ακόμη και αν τον απαγάγουν την ανηψιά και συνεχίζει την πορεία της ανόδου και της καταξιώσεως στον ευρύτερο αθλητικό χώρο, μέχρι την δικαίωση.

Ρε παπάρα

Νομίζεις ότι είναι άγνωστες οι μέθοδοί σου;

Νομίζεις ότι δεν καταλάβαμε ποιος έστησε και ΓΙΑΤΙ το σκηνικό με τον γείτονα των Ιλισσίων;

Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε τι τραβάνε οι οικογένειες των κοράκων την ώρα που κάνουν το χόμπυ τους;

Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ότι έχεις μαζέψει όλα τα απόγραφα και τα κατασχετήρια και τις οφειλές που αφορούν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόσωπα και συγγενείς τους;

Νομίζεις ότι δεν έχουμε γνώση τι συμβαίνει με την έντυπη και ηλεκτρονική καμόρα που βλέπει «τα υπονοούμενα», κεντράροντας στον ΑΓΓΕΛΟ (και αυτή);

Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΞΕΒΙΑΣΕΣ αυτόν που θα διέγραφε τα χρέη;

Τι να σε κάνω;; κουνιέσαι ρε λουλού γιατί έχεις απέναντί σου ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και είναι ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΥΓΙΕΙΣ και δεν θέλουν να σε αντιμετωπίσουν στον βούρκο που έχεις επιλέξει για πεδίο αθλητική αντιπαραθέσεως και με τις εγκληματικές μεθόδους που έχεις επιλέξει για «αθλητικές» πρακτικές.

Τελικά θα πάρεις κανένα πλεούμενο όπως σχεδίαζαν να κάνουν και οι άλλοι; Ή δεν είναι άλλοι, είστε ΕΝΑ και ΤΟ ΑΥΤΟ;

Περιμένω την συνέχειά σου....

Διαβάστε ακόμη...