Διπλό τίτλου …

Προχθές ημέρα Κυριακή διεξήχθη ένα κατ' ευφημισμό «ντέρμπυ» μεταξύ του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ και ενός συνόλου ποδοσφαιριστών επιπέδου Λυκείου, με προπονητή κάποιον Αναστασίου.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Διπλό τίτλου …

Να τονίσουμε ότι για το παιχνίδι ενδιαφερόταν και η εγκληματική οργάνωση «αποκαταστάσεως της (ποδοσφαιρικής) τάξεως» που εδρεύει στο λιμάνι του Πειραιά. 28000 παθιασμένου κόσμου δημιούργησαν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, που κατά περίεργο τρόπο οι α(θ)λητικοί συντάκτες του λεκανοπεδίου ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ «ζούγκλα» και αυτή την φορά δεν ντράπηκαν που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Προφανώς η εντολή ήταν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ για έναν ψεκασμό/ διαστρέβλωση, στην παρούσα φάση.

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα του Λυκείου, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι έπαιζε με Α Ν Ω Τ Ε Ρ Η ομάδα, εναντίον Π Ο Ι Ο Τ Ι Κ Ο Τ Ε Ρ Ο Υ ρόστερ , απέναντι σε Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Υ Σ παίκτες στήθηκε από τον φερόμενο προπονητή Αναστασίου μ' έναν στόχο: να μην χάσει. Αυτό δηλαδή που κάνει στην ΤΟΥΜΠΑ ο προπονητής της Καλλονής, της Βέροιας, της Νίκης Βόλου, το έκανε και αυτός ο προπονητής. Όπως λοιπόν ο προπονητής της Καλλονής «έκλεισε έξυπνα τα ατού του αντίπαλου» και πήρε ισοπαλία, έτσι και ο Αναστασίου «έκλεισε τα ατού του αντίπαλου» και πήρε νίκη.

Όμως αυτή η σούπερ αντικειμενική α(θ)λήτικη δημοσιογραφία, την τακτική του προπονητού της Καλλονής την πέρασε στα αζήτητα, την τακτική του Αναστασίου την αποθέωσε...

Γειά σου Γιώργο Λυκουρόπουλε, άξιος ο αντιΠΑΟΚτσήδικος μισθός σου.

Αφού λοιπόν όλη η κριτική του αγώνα αφορούσε το πώς ο μικρός κέρδισε τον ΜΕΓΑΛΟ, παρουσιάσθηκε από τον γνωστό αθηναϊκό τύπο και τους ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ δορυφόρους στην Θεσσαλονίκη, ότι «έφτασε η ώρα του ΠΑΟΚ να πάει στα τριτοτέταρτα»

Έτσι λοιπόν παρουσιάσθηκε το εξής προϊόν ψεκασμού και εγκεφαλικής πλύσεως: ο ΠΑΟΚ με 22 βαθμούς, πρωτοπόρος με μία ισοπαλία σε 8 αγώνες, ΑΗΤΤΗΤΟΣ εκτός (δύσκολων) εδρών, όπου ως αθηναικώς γνωστόν «ο ΠΑΟΚ εκτός ΤΟΥΜΠΑΣ υστερεί», σε έδρες που πέρυσι πήρε μόλις ένα βαθμό, με την καλύτερη επίθεση την καλύτερη άμυνα με τρείς παίκτες στους πρώτους σκόρερ, με 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και 9 διαφορά από τα «φυντάνια του Αναστασίου», χάνοντας ένα παιχνίδι και ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ πρώτος, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝ Η ΗΤΤΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ, να παρουσιάζεται ότι :

• τυχαία ήταν εκεί που ήταν
• είναι θέμα χρόνου να έλθει στην « θέση του»
• δεν έχει παίκτες
• δεν έχει ρόστερ
• δεν έχει προπονητή
• τον πούλησαν οι «πρώην βάζελοι»
• ο κόσμος που ανέκοψε τον ρυθμό του
• ο 14, ο κοντός, ο Σπυρό, ο τσομπάνης, ο ΤΣΑΝΔΑΡΗΣ, ο ΚΙΤΣΙΟΥ, ο ρώσος και άλλες συναφείς αξεπέραστες παπαρολογίες

δηλαδή μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο φρόνημα και στην πίστη του ΠΑΟΚτσή , σχετικά με την ομάδα , τους παίκτες της , τον προπονητή της , τον κόσμο της, την Διοίκησή της, την πορεία της για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Και σε ρωτάω αγαπητέ φίλε συνοπαδέ

Αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή θα έπαιρνε πρωτάθλημα; Aσφαλώς όχι

Αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή δεν θα έπρεπε να κερδίσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια;

Δηλαδή τώρα το ίδιο δεν πρέπει να κάνει;

Συμφωνώ ότι ήταν μια ήττα γοήτρου που φέρνει ΑΝΑΠΟΦΕΥΓΚΤΑ ένα δυσάρεστο συναίσθημα.

Όμως αυτό σημαίνει ότι ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ; Ότι ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ; Ότι ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ τα όπλα;

Φίλε μου το διπλό αυτό ήταν διπλό πρωταθλήματος. Να με συγχωρήσει ο α(θ)λητικός τύπος των Αθηνών, αλλά το διπλό πρωταθλήματος δεν ήταν για την ομάδα του Λυκείου Αμπελοκήπων αλλά για τον ΠΑΟΚ.

Εξηγούμαι:

Μετά από πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος με διαφορά την 10η αγωνιστική

Μετά από πολλά χρόνια τα παιχνίδια από την 10η αγωνιστική είναι «τελικοί». Ο ΠΑΟΚ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να παίρνει αποτελέσματα. Σ' αυτήν την ατμόσφαιρα, σ' αυτήν την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, αν εξαιρέσουμε τον ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ, κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχει βαπτισθεί. Και δεν μιλάμε για οποιοδήποτε πρωτάθλημα αλλά το διαχρονικά πιο βρώμικο και παρασκηνιακό πρωκτάθλημα του σύμπαντος κόσμου, αυτό που διοργανώνει η λίγδα, ελέγχει η Ερυθρόλευκη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και διαφεντεύει η εγκληματική οργάνωση του λιμανιού του Πειραιά. Μιλάμε για το πρωτάθλημα που πρέπει να προσέχεις τα παιδιά σου, τα ανήψια σου και τα εγγόνια σου μην πέσουν θύματα των έργων του αξεπέραστου ζωγράφου Νικηφόρου ΛΥΤΡΑ και πλανευτούν με την σαγηνευτική μουσική από την ΑΠΑΓΩΓΗ του ανυπέρβλητου Μίκη.

Σ' αυτό το πρωκτάθλημα καλούνται από την 10η αγωνιστική τα ΣΠΑΛΧΝΑ του ΠΑΟΚ να παίζουν με το ΑΓΧΟΣ και το ΒΑΡΟΣ του πρώτου. Ο ΠΑΟΚ των 8 ΕΛΛΗΝΩΝ παικτών στην αρχική ενδεκάδα εκ των οποίων οι 5 + τον ΚΑΤΣΕ προέρχονται από τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΟΥ.

Αν δεν το έχεις καταλάβει ο ΠΑΟΚ είναι μια μικρογραφία της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Αντί λοιπόν να ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γι ' αυτήν την εξέλιξη και την κατάκτηση και να σταθείς κοντά και να ΕΜΨΥΧΩΣΕΙΣ τους παίκτες, εσύ στέκεσαι μάλλον αμήχανος και απογοητευμένος από μια πρόσκαιρη αποτυχία , να δείχνεις , αλλά να μην είσαι, δέσμιος μιας καλά οργανωμένα ψεκασμένης υποβολιμαίας ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ.

Και βγαίνει η καλοπληρωμένη καμόρα της Θεσσαλονίκης και απαξιώνει τους παίκτες της ομάδος και αναφέρεται ΥΠΟΥΛΑ και ΥΠΟΠΤΑ στους νεαρούς της ομάδος τον ΚΙΤΣΙΟΥ και τον ΤΣΑΝΔΑΡΗ. Μιλάμε δηλαδή για δύο παίκτες που ο μέν ένας ο ΚΙΤΣΙΟΥ αν τον είχε ο ΜΠΟΛΟΝΙ ή ο ΣΤΕΦΕΝΣ ή ένας προπονητής που παίζει με τους πλάγιους μπάκ, αυτήν την στιγμή θα κόστιζε κάτι πιο λίγο από 3 εκ., ο δε ΤΣΑΝΔΑΡΗΣ , αν είναι υγιής, σε 3 χρόνια θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του ΖΑΓΟΡΑΚΗ .

Δηλαδή ποιος είναι ο στόχος; Να απογοητευθούν από τον ΠΑΟΚ να τους πάρουνε οι κάτω και να πουλάνε τρέλα; Δεν βάζεις μυαλό;

Και βγαίνει ο έντυπος πρωκταθλητής και γελάει για την «κηδεία στην εκκλησία της ΤΟΥΜΠΑΣ και το κλάμα της παναγιάς». Ποιος; Ο μόνιμος κάτοικος Ελβετίας, για να σώσει τα 5 χαρτιά. Ο καταζητούμενος για την φοροδιαφυγή, που συνομιλεί στην εκπομπή του με τον διώκτη του «υπουργό» Κικίλια.

Προς το παρόν, ταγαρόβλαχοι αθηνών και θεσσαλονίκης αρκεστείτε ν' αγναντεύετε τον ασπρόμαυρο Αετό που είναι ΠΙΟ ΨΗΛΑ και δίνει σε εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες, νότια των Αθηνών την ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΗΔΟΝΗ να βλέπουμε τους οπαδούς της ομάδος του λιμανιού να πανηγυρίζουν ΜΑΖΙ μ' αυτούς της ομάδος του Κολονακίου, ήττα του ΠΑΟΚ.

Που από την εποχή που ήλθε το στοίχημα στην Ελλάδα ο «άσος» του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση με την ομάδα των Αμπελοκήπων ουδέποτε ξεκίνησε ΦΑΒΟΡΙ από το 1.75 και ουδέποτε πήρε τόσο στοίχημα, ώστε να κατεβεί στο 1,65.

Αυτή την αίσθηση δίνει το «ελλιπές» ρόστερ του ΠΑΟΚ. Και δεν μιλάμε για το αν πραγματικά είναι ελλιπές η όχι. Μιλάμε ότι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρόστερ του ΠΑΟΚ, όπως και να χαρακτηρισθεί, είναι ΣΤΙΒΑΡΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ και οι μπούκ, που δεν έχουν λεφτά για πέταμα, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ τον ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο ρόστερ, ως ΦΑΒΟΡΙ, μετά δε την ΝΙΚΗ στο λιμάνι οι ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ όλο και θα πέφτουν.

Και εν πάση περιπτώσει ρε πουλημένοι ταγαρόβλαχοι ραδιοφωνατζήδες της Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίστε: αφού το ρόστερ είναι ...λίγο , τότε η πρωτιά είναι έκπληξη. Αφού μας ζαλίσατε τα ούμπαλα με την πληρότητα του ρόστερ της ομάδος της Λεωφόρου, τότε με βάση την λογική σας, το αποτέλεσμα της Κυριακής ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και «αποκαθιστά την τάξη». Γιατί κάνετε σαν να συνέβη κάτι μη αναμενόμενο;

Να σας πώ εγώ ταγαρόβλαχοι της επικοινωνίας. Γιατί τόσα χρόνια ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ για να πουλάτε γκρίνια, εσωστρέφεια, μηδενισμό, μίρλα, ισοπέδωση και ΤΕΛΙΚΑ αυτοαχρήστευση του ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ του ΠΑΟΚτσήδικου οργανισμού. ΠΟΤΕ μια κουβέντα ΘΕΤΙΚΗ, ποτέ μια κουβέντα ΕΜΨΥΧΩΤΙΚΗ, ποτέ μια κουβέντα ΠΕΙΣΜΑΤΟΣ. Στις νίκες υποβάθμιση, στις ήττες ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ , στις νίκες οι παίκτες κάνουν αυτό που πληρώνονται, στις ήττες οι παίκτες είναι ρεμάλια ,άμπαλοι, ανίκανοι, λίγοι.

Αγαπητέ φίλε και συνοπαδέ

Είναι κατανοητή η απογοήτευση και η στεναχώρια μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Είναι ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η απαισιοδοξία, η λιποψυχία, η ενδοτικότητα, η υποχώρηση η εσωστρέφεια, η αυτοαχρήστευση.

Και θα πρέπει να δώσεις μια λογική εξήγηση στο εξής: Πώς τυχούσα ΑΝΗΤΙΚΗ διάθεσή σου για την αξία και την προοπτική της ομάδος και των παικτών της και του προπονητή της,ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ με την γνώμη, για τα ίδια μεγέθη, των αγνών του λιμανιού;

Διαβάστε ακόμη...