Έλληνες ...

Αυτή την εβδομάδα είχαμε και ποδοσφαιρικά και «άλλα» θέματα. Ας ξεκινήσουμε με τα ποδοσφαιρικά και την παρουσία των Ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Έλληνες ...

Ο ΠΑΟΚ είχε άτυχο αποτέλεσμα στην Γαλλία για έναν βασικό λόγο. Γιατί οι Γάλλοι τον αντιμετώπισαν σαν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. Το τρέξιμο, το πάθος και η αποφασιστικότητα των Γάλλων έδειχνε αυτήν την διαφορά: του μεγάλου από τον μικρό. Ευχαριστούμε τους Γάλλους γι' αυτήν την τιμή , με την ίδια λογική η Φιορεντίνα δεν έχει τύχη σε 2 εβδομάδες στην ΤΟΥΜΠΑ. Δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε γενικά άσχημα, αλλά το πάθος των Γάλλων ήταν τέτοιο που ακόμη και τα επικίνδυνα σούτ του ΠΑΟΚ πήγαιναν πάνω τους, όχι γιατί ήταν τυχεροί αλλά γιατί έπεφταν αυτοί πάνω στην μπάλλα.

Ο ΑΠΟΕΛ συγκλόνισε και για την επιτυχία του αλλά και γιατί δίδαξε ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ σ' όλον τον κόσμο. Κι αν κανένας φλωρομιχάλης θέσει θέμα «πολιτικής» ας πάει ν' ακούσει ποιος εθνικός ύμνος παιανίζει όταν παίζει η ΚΥΠΡΟΣ σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΣΟΥ δεν άντεξε στην ανώτερη Βιγιαρεάλ, ωστόσο δεν έχει χάσει τις ελπίδες του, ενώ ο Αστέρας πέτυχε μια μεγάλη νίκη, αλλά ο ελέω Μπατάκη «προπονητής» έθεσε «εθνικό» θέμα γιατί λέει άκουσε ΠΑΟΚ στους φιλάθλους της Παρτιζάν.

Ο «εθνικόφρων» αυτός όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΘΕΜΑ, που οι «ντόπιοι» πουστογαυροβάζελοι όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη φωνάζουν εν χορώ «βούλγαροι»

Εντυπωσιακή ΕΛΛΗΝΙΚΗ παρουσία διαπιστώνεται και στο κορεο των οπαδών της Μαρσέιγ και αν συνυπολογίσουμε ότι το πλήρες όνομα της Βερόνα είναι HELLAS Bερόνα, τότε μπορούμε να πούμε ότι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ δεν είναι μόνο οι 4 ομάδες που προαναφέραμε.

Και πάμε στα «άλλα» θέματα. Μάθαμε ότι υπάρχει υπουργός Ανδριανός. Για λόγους σεβασμού μνήμης νεκρού ανεβλήθη η 6η αγωνιστική και από τον τρόπο που συζητιέται το πότε θα γίνει, καταλαβαίνει κανείς γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεβλήθη. Αν υπάρχει ζήτημα ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΟΥ γιατί γίνονται αγώνες "ομαδικών αθλημάτων" ανήμερα την 28η Οκτωβρίου ή την 25η Μαρτίου; Τότε δεν υπάρχει θέμα ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΩΝ; Ή μετράει περισσότερο αν ο νεκρός προέρχεται από τον χώρο του ποδοσφαίρου;

Όσο για το ποιον εξυπηρετεί η αναβολή θα σας πω μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Όταν έπαιζε ο Βράνκοβιτς στον Γιαννακόπουλο, ήταν να παίξουν Σάββατο αν θυμάμαι καλά , έναν από τους τελικούς του πρωταθλήματος. Όμως ο Βράνκοβιτς τραυματίσθηκε , δεν μπορούσε να παίξει και την προηγούμενη το βράδυ, σημειώθηκαν, τυχαία προφανώς, επεισόδια στην Γλυφάδα, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ένα οπαδός της πράσινης ομάδος, και ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή του αγώνα λόγω του πένθους στην πράσινη οικογένεια (όλη η φράση εντός η εκτός " "). Μετά από δύο ημέρες ο Βράνκοβιτς έπαιξε κανονικά.

Δεν λέμε προς θεού ότι ο κ. Υπουργός πήρε εντολή για την αναβολή, άλλωστε είναι από τους στιβαρούς θεσμικούς παράγοντες που δεν υποκύπτουν σε πιέσεις. Άλλωστε ο ίδιος σαν έμπιστος του Καραμανλή συνδιαλεγόταν με τον Θέμο, τον εκδότη εφημερίδος αντικειμενικής στα ποδοσφαιρικά πράγματα, για το dvd της Τσέκου/Ζαχόπουλου στο Hilton για να τους βλέπει όλος ο κόσμος.

Είναι όμως ο ευνοημένος από την απόφαση του κ .Υπουργού η ομάδα του Πειραιά και ο πρόεδρός του; Μπά δεν νομίζω Όλως τυχαίως πάντως ένα άλλος «υπουργός» και αυτός τυχαία προχώρησε σε δηλώσεις που από συγκυρία εξυπηρέτησε τον ίδιο πρόεδρο.

Με αφορμή την υπόθεση της «τρομοκρατίας» στον Βύρωνα ο αρχηγός της Αστυνομίας έκανε τις εξής δηλώσεις: «Στα πλαίσια των ερευνών που διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τον εντοπισμό και σύλληψη της Πόλας Ρούπα, καθώς και ασύλληπτων μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός αγώνας», στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα Σεπτεμβρίου εντοπίστηκε γκαράζ - χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, στην περιοχή Βύρωνα Αττικής.

Ακολούθησε έρευνα και μέσα βρέθηκαν: σχάρα αυτοκινήτου, μεταλλικά μέρη που στερεώνουν την σχάρα, καθώς και κλειδιά από το Nissan Sunny που είχε κλαπεί στις 3 προς 4 Απριλίου του 2014 και χρησιμοποιήθηκε για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η σχάρα και τα υπόλοιπα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και αποδόθηκαν σε αυτόν... Επίσης το άτομο έφερε ταξιδιωτικό σάκο μαζί του, σακίδιο πλάτης στο οποίο υπήρχαν διάφορα αντικείμενα, μπουφάν, γυαλιά, τζόκεϊ, καθώς και ένα μπλόκ με ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η ανάγνωση του μπλοκ δείχνει, στόχους επιχειρηματίες. Όπως είπε ο κ. Υπουργός, του κυρίου Μαρινάκη, του κυρίου Φέσσα, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών - Πρόεδρος της οποίας είναι ο κύριος Βενιάμης, αναφορές στη Νέα Δημοκρατία, απόκομμα της Εφημερίδας των Συντακτών, με τίτλο «Ενώ τα κοροΐδα πληρώνουν, οι εφοπλιστές σαλπάρουν». Σημείωση με τίτλο «24 καράβια στον Πειραιά κανένα με ελληνική σημαία» και ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα του λιμανιού του Πειραιά.

Κι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι υπάρχουν σημειώσεις που μιλάνε για 01/10, 02/10 του 2014, κατοπτεύσεις σε σημεία, τα ανωτέρω σημεία δηλαδή, γραφεία εφοπλιστών, εταιρειών του κυρίου Μαρινάκη, των κεντρικών γραφείων Capital , της εταιρείας Info Quest ....»

Να παρακάμψω το γεγονός ότι σε σάκκο που έχει ένας «τρομοκράτης» ανά πάσα στιγμή στο δρόμο του έχει και τους «στόχους» μαζί του - και ας το αξιολογήσει ο καθένας όπως θέλει- ο Αρχηγός κάνει ΣΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ στον Μαρινάκη ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ. Κράτησέ το αυτό φίλε αναγνώστη...

Και έρχεται ο «υπουργός» Κικίλιας και κάνει τις εξής δηλώσεις για το ίδιο θέμα: «...Επισημαίνω ότι οι έρευνες αυτές, διεξάγοντο υπό πλήρη μυστικότητα και για την πορεία τους είχε τακτική ενημέρωση ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν στην κατοχή του προσαχθέντα υπήρχαν αναλυτικές αναφορές σε χώρους κατοικίας και εργασίας, καθώς και ευρύτερες πληροφορίες για τα κάτωθι πρόσωπα: Ευάγγελο Μαρινάκη, εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζω ότι στο λιμάνι του Πειραιά είχε εκραγεί η βόμβα στα χέρια του Ξηρού και στις 14/10 εκδικάζεται η αίτηση για τον κατ΄ οίκον εγκλεισμό του Σάββα Ξηρού....»

Δηλαδή ενώ ο αρχηγός της Αστυνομίας μιλάει για τον επιχειρηματία Μαρινάκη ο κ. «υπουργός», τυχαία, μπλέκει Πειραιά και την άλλη ομάδα του λιμανιού εκτός τους Εθνικού.

Κι αρχίζει μετά το γαϊτανάκι: Ποιος κρύβεται, ποιος στοχοποιεί, ποιος θέλει τον αφανισμό του όχι του επιχειρηματία Μαρινάκη αλλά του «προέδρου» και φτάσαμε βέβαια στο σημείο οι «ιδιόχειρες σημειώσεις» να γίνουν «απόπειρα δολοφονίας»

Και να σε πω το χειρότερο απ' αυτήν την Ιστορία φίλε αναγνώστη. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις, ανεξάρτητα αν συμφωνεί η διαφωνεί μαζί τους ως προς την δράση τους, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι έχουν μια ιδεολογική πλατφόρμα, μια θεωρητική βάση που καθορίζει την συμπεριφορά τους.

Αν λοιπόν θεωρηθεί ότι είχαν σαν στόχο τον επιχειρηματία/εφοπλιστή Μαρινάκη, μπορείς να πείς ότι η επιλογή αυτή εντάσσεται σ' αυτήν την γνωστή θεωρητική πλατφόρμα. Αν όμως είχαν σαν στόχο τον «πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδος» σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ ότι τέτοιος στόχος κείται ΕΚΤΟΣ τέτοιων ευρύτερων ιδεολογικών λόγων και εντάσσεται ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Έτσι λοιπόν ο (μ)πρωθυπουργός με την λογική αυτή, ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙ αυτήν την ιδεολογική βάση της τρομοκρατίας και λέει σ' όποιον ενδεχομένως διάκειται ευνοϊκά σε τέτοιες δράσεις:
«να ποιοι είναι οι τρομοκράτες, κοινοί εκτελεστές που τα παίρνουν να εκτελούν αθώους πολίτες»

Ο δε βαγγέλας αφού ρίξει το κασέ του πρώην προπονητή της Χετάφε μετά από τα ελεγχόμενα «στραβοπατήματα» σε Αγρίνιο και Περιστέρι, θα πει στους «επίορκους» που ο επίορκος Πετρόπουλος ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ, από τις αναφορές τους καραπαπαρα «ορίστε θέλουν να με φάνε οι εγκληματίες, γιατί είμαι πετυχημένος και επενδύω στο ποδόσφαιρο»

Και ζήσανε αυτοί καλά και πολύ καλύτερα και οι ΠΑΟΚτσήδες μιλάμε πλέον με συνθηματικά: Ο ΑΑ, ο 14, ο 21,ο ρώσσος, και λοιπές απίστευτες μαλακίες.

Πάντως ... πρόεδρε επειδή αγαπάω τα ζώα θα σε δώσω μια συμβουλή που θα σε χρειασθεί ΣΙΓΟΥΡΑ. Να προσέχεις τους ανθρώπους που ξέρουν σκάκι. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και κυρίως προσέχουν τι τους βάζουν στα σακκίδια...

Διαβάστε ακόμη...