Λαός δυσεβής και παράνομος …

Εδώ και 25 χρόνια, γνωστά δίποδα της Αθηναϊκής ολιγαρχίας του οικονομικού πλούτου, μαζεύτηκαν όταν μύρισαν χρήμα που τους προσέφερε η διαχρονικά ξενοκίνητη και ξενόδουλη «κυβέρνηση» στο όνομα της
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Λαός δυσεβής και παράνομος …

«ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης» και ανέλαβαν την εργολαβία της ενημέρωσης παράλληλα με την εργολαβία των κατασκευών παρέα με την εργολαβία της πλήρους αποχαυνώσεως του μέσου ΕΛΛΗΝΑ, προκειμένου αυτοί να ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ σε βάρος του

Αυτά τα εκπορνευμένα δίποδα λοιπόν θέλησαν να βαφτίσουν το όχημα του οχήματος της «ενημέρωσης». Από την μια ο Μηνάς που ήθελε να τον φωνάζουν Μίνωα για να ξεπεράσει το σύμπλεγμα του ασήμαντου που τον κατέτρεχε, και από την άλλη η δήθεν κουλτουριάρικη και « δημοκρατική» νομενκλατούρα των βρεττανόφιλων κίναιδων και ο εργολάβος/κατασκευαστής των προλετάριων.

Ο μηνούλης λοιπόν λαμβάνοντας πρότυπο από τα παράξενα αντικείμενα που είχαν βάση στο μέτωπό του ανέκραξε «αντέννα, αντέννα». Οι άλλοι όμως είχαν πρόβλημα γιατί ευρισκόμενοι σε χειρότερη κατάσταση από τον άνθρωπο του νεάτερνταλ και απέχοντας έτη φωτός από τον homo sapiens δεν ήξεραν κάν να μιλάνε. Πώς να αποδώσουν λοιπόν το «μεγαλείο» του εγχειρήματός τους;

Κάποιος από απ' αυτές τις ανθρώπινες ρέπλικες ευρισκόμενος σ' ένα φανάρι των Αθηνών αντιλήφθηκε ένα συμπαθές τσιγγανόπουλο να προσπαθεί να του καθαρίσει τα τζάμια λέγοντάς του : «ΜΕΓΚΑλε, να σου καθαρίσω τα τζάμια;»

Στην αρχή η ρέπλικα έκανε απαξιωτική κίνηση προς το τσιγγανόπουλο αλλά μετά το ρώτησε τι σημαίνει ΜΕΓΚΑλε. Μόλις έμαθε, το πρόσωπό του φωτίσθηκε και είπε: «Aυτό είναι, ΜΕΓΚΑ θα πούμε το κανάλι ...»

Βέβαια τα δίποδα αυτά επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, δεν γνώριζαν ότι το μέγκα είναι παραφθορά του «ο μέγας, το μέγα», παρά το ότι παριστάνουν τους φιλοσοφημένους και τους κατηρτισμένους.

Κατά τ' άλλα περιπαίζουν οι «γραμματιζούμενοι», τους συμπαθείς ρομά, αν μιλάνε και λένε «μεγκάλε».

Στις 17/4/2014 λοιπόν στο «μέγκα» παρουσιάσθηκαν τα συμβάντα στην ΤΟΥΜΠΑ σαν να επρόκειτο για ρεπορτάζ αγώνα μεταξύ μιας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ και μιας ξένης ομάδος.

Αυτοί βέβαια επειδή από πεποίθηση, από ιδιοτέλεια και από σκοπό υποστηρίζουν ΠΑΝΤΑ κάθε τι το ανθελληνικό, πήραν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ το μέρος της ξένης ομάδος και ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ τις θέσεις της (με ή χωρίς γαύρο, θα σας γελάσω, δεν ξέρω).

Θα σταθώ όμως στα εξής:

* Το θέαμα με τους χιλιάδες πυρσούς είναι όντως εντυπωσιακό και κατά βάση προκαλεί ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Για να το καλύψουν αρνητικά είπαν «αποπνικτική ατμόσφαιρα»

* Η ομάδα της ΜΟΥΝΙχίας εξέδωσε ανακοίνωση στα πειραιώτικα. Φρόντισε λοιπόν το δίποδο που την παρουσίαζε να συνδυάσει κάθε λέξη με εικόνα. Βέβαια το ζήτημα με τα δίποδα που υπηρετούν την Αθηναϊκή ξενοκίνητη και ξενόδουλη οικονομική ολιγαρχία, δεν είναι τωρινό. Από παλιά κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ κάθε τι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ, κάθε τι που τους έπαιρνε ΔΟΞΑ το αντιμετώπιζαν ως ξένο.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όταν καλούνται «προσωπικότητες» να σχολιάσουν την δραστηριότητα η δυνατότητες ομάδων και εκφράζονται ως εξής : «Ο Εθνικός, ο Απόλλων, ο Πανιώνιος, ο...ο....» Όταν λοιπόν φτάνουν στον Π.Α.Ο.Κ λένε : «.. ΑΥΤΟΙ έχουν κάνουν, ράνουν» Δηλαδή ένας ΣΑΦΗΣ διαχωρισμός ΕΜΕΙΣ και ΑΥΤΟΙ.(Τρανταχτό παράδειγμα ο Διακογιάννης στην περιγραφή του ΠΑΟΚ-ΝΑΠΟΛΙ, όπου ο «Έλληνας» σπορκάστερ μιλάει για την ΙΤΑΛΙΚΗ και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα στο ίδιο πρόσωπο δηλαδή τρίτο πληθυντικό δηλαδή παριστάνει τον παγκόσμιο πολίτη και τον αντικειμενικό περιγραφέα).

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι κάθε νοήμων άνθρωπος και κάθε ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΟΚτσής ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ν' απορρυθμίσει τα κανάλια αυτά από τον τηλεοπτικό του δέκτη.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτός ο συρφετός, αυτός ο εσμός των ελεεινών, ρυπαρών, ουτιδανών, ξεπεσμένων, διεφθαρμένων, ανισόρροπων, άχρηστων, πληρωμένων και λιγδιασμένων γραφίδων και άναρθρων κραυγών, δεν μπορεί ν' αποτελεί πηγή «ενημέρωσης».

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι ΕΜΕΙΣ αποτελούμε την βάση και τον κορμό του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, που ως μόνο στόχο έχει την ηθική, πνευματική, διανοητική και πολιτιστική απελευθέρωση από την αιμοσταγή συμμορία της οικονομικής ολιγαρχίας των ΜΜΕ, που λυμαίνεται, μέχρι τώρα ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ, τον μόχθο και των ιδρώτα, των αμήχανων ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτή η αγνώστου ταυτότητος βιολογική μειονότητα που μας ΤΥΡΑΝΝΑ αποτελεί έναν «λαό δυσεβή και παράνομο», που πρέπει με ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΤΡΟΠΟ και ΜΕΣΟ, να παύσει να υφίσταται.

Και πάμε τώρα ν' ασχοληθούμε λίγο με την ΦΑΙΔΡΟΤΕΡΗ προσωπικότητα, μεγαλύτερη από τον Σαββούλη, τον «προπονητή» Μίτσελ.

Μας είπε λοιπόν το ομοίωμα προπονητού για την Ελλάδα, και τι έχει να δείξει και λοιπές παπαρολογίες ποιός; Ο απόγονος των Ισπανών κονκισταδόρες που ακόμη ρέει το αίμα των ΙΝΚΑΣ και των ΜΑΓΙΑΣ στην Νότιο ΑΜΕΡΙΚΗ, που σκότωσαν τον Αταχουάλπα ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ, αυτό το σταγονίδιο του Φράνκο, μας είπε και το επικό «δεν τόχω ξαναζήσει αυτό»

Τι λες ορέ παπάρα; Τι λες ορέ ΜΟΥΝΙχιωτόπουλο(όψιμο);

Να σε θυμίσω εγώ που τόχεις ξαναζήσει; Όταν ως παίκτης έτρωγες τις 5άρες και τις 4άρες στην Γερμανία και στην Ιταλία από την ΓΚΛΑΝΤΑΜΠΑΧ και την ΙΝΤΕΡ και την ΜΠΑΓΕΡΝ, πώς έπαιρνες τις προκρίσεις και τα κύπελλα ΟΥΕΦΑ; (γιατί πρωταθλητριών, χωρίς διπλό τελικό, δεν μπορούσες παπάρα και ούτε έπαιξες ποτέ)!

Με την έδρα, με το Μπερναμπέου και τους χασάπηδες Τσέντο, Καμάτσο και Σαντσίς και κάτι άλλους απίθανους που δεν θυμάμαι τώρα.

Θέλεις να σε θυμίσω και τι πέναλτυ κέρδισες

εκεί στο 1:41

Και κοίτα παπάρα ...σύμπτωση: μέσα στο πρώτο λεπτό των στιγμιοτύπων έχω μετρήσει αμέτρητα φάουλ και ένα πέναλτυ!

Αυτό το έχεις ξαναζήσει ή όχι;

Αλλά με τα πρόβατα που έχεις καλά κουνιέσαι. Αντί να έχεις φάει πόρτα από το πρώτο παιχνίδι που ο ΓΧ σε είπε βάλε μου 5 γκόλ και εσύ κοίταζες πώς να πέσεις να πάρεις πέναλτυ, τώρα κάνεις και υποδείξεις ... παπάρα.

Αυτό το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης είναι σημαντικό για τον εξής λόγο: εμφανίζεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ όψη του θηρίου, ΒΛΕΠΕΙΣ κατάματα τον καρκίνο, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ τον Π Ο Λ Ε Μ Ο που καλείσαι να δώσεις, ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙΣ τον «δυσεβή και παράνομο λαό» που πρέπει ν' αντιμετωπίσεις και το πώς το ΣΥΣΤΗΜΑ ενεργοποιείται ΑΜΕΣΑ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ το ΥΓΙΕΣ υπόβαθρο του μέσου ΕΛΛΗΝΑ, που χωρίς υπερβολή σας ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ, οπουδήποτε στην ΕΛΛΑΔΑ, ανεξαρτήτως βορρά-νότου, ένα πράγμα είπε : « καλά τους κάνατε»!

Και όταν η εμβληματική μορφή του ΚΛΑΟΥΣ (που για λόγους ΠΑΟΚτσήδικης ΤΙΜΗΣ πρέπει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως και ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ) καθήλωσε τον «δυσπροσαρμοστικό» ανηψιό και αχθοφόρο του ονόματος του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΝΩΛΑ και έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, ΟΛΗ Η ΥΓΙΗΣ ΕΛΛΑΔΑ πετάχθηκε από τις θέσεις της και πανηγύρισε.

Αυτό, δίχως άλλο είναι μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΓΙΑ για να ενωθούν οι υγιείς δυνάμεις και όχι να χωρισθούμε σε βόρειους και νότιους , όπως έντεχνα θα επιχειρήσει ο «δυσεβής και παράνομος λαός» των απανταχού δημοσιοκάφρων και ιδίως του Μέγκα και του Αντένα...

Υ.Γ 1 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον ΓΧ για το στήσιμο και την διαχείριση του παιχνιδιού.

2. Δεν μ' αρέσει ο τρόπος που η συμμορία του χιώτη υπόδικου όρισε το ΟΑΚΑ. Κάτι μαγειρεύουν ...Τους έχω ικανούς για τιμωρία, να μην δώσουν εισιτήρια...

Διαβάστε ακόμη...