Αντώνης ... Μαρινάκης!

Παρακολουθώντας όλα τα συμβαίνοντα στο λημέρι των πρασινοκόκκινων αιμοσταγών «κονκισταδόρων» του ποδοσφαίρου και της πολιτικής του κράτους της ΜΟΥΝΙχίας, παρατηρεί αλλά και εξάγει κάποιος το εξής συμπέρασμα:
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Αντώνης ... Μαρινάκης!

Η μεγαλύτερη παπαριά που έχει ειπωθεί ποτέ-μεγαλύτερη ακόμη και από το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» των «εθνικοφρόνων» υποτελών στους Αμερικανούς και την «αλλαγή» των (σοσια)ληστών πρακτόρων των Αμερικανών- είναι αυτή η ξεδιάντροπη και ντεμέκ φιλοσοφημένη άποψη ότι δηλαδή «ο αθλητισμός δεν πρέπει να συγχέεται με την πολιτική.»

Και αφού όλα τα μαμόγια που πρωταγωνιστούν στην κεντρική πολιτική σκηνή του κατεχόμενου κράτους των ΜΟΥΝΙαχιωτΩΝ, έχουν και ορθογραφικά και ουσιαστικά μετατρέψει την «πολιτική» σε «πωλητική», εκφράζουν πλέον ανοιχτά την άποψη ότι: αυτά τα ζώα που μας ψηφίζουν είναι ψεκασμένα σε τέτοιο βαθμό που έχουν αδρανοποιήσει κάθε ικμάδα και ίνα αντιδράσεως και έτσι «μπορούμε να τους τα λέμε όλα κατάμουτρα, χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και φόβου»

Παρότι λοιπόν «ο αθλητισμός δεν συγχέεται με την πολιτική» και το «ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι», ας παραθέσουμε μερικά ιδιαίτερα σημεία που προέκυψαν από την «μπαλτακιάδα»:

- Ο Τάκης ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ είναι αναγνωρισμένος και επιφανής βάζελος και επί 35 έτη επιστήθιος φίλος του γαυρου (μ)πρωθυπουργού Αντώνη ΜΑΡΙΝΑΚΗ

- Ο επιστήθιος φίλος βάζελος, μετά από 35 χρόνια «φιλίας» στέλνει στα τάρταρα το εργαλείο του Σωκράτη, με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί άραγε;

- Η ευηθής καρικατούρα της πωλητικής και γνωστός θιασώτης του πολιτισμού της ΜΟΥΝΙχίας, Γιακουμάτος αναρωτιέται πως «ο Αντώνης Μαρινάκης έχει έναν βάζελο για σύμβουλο»

- Ο δικαστής που φέρεται ότι εκτελούσε εντολές του Αντώνη Μαρινάκη, σχετικά με την υπόθεση των χρυσαύγουλων, προσδιορίζεται ως «παναθηναϊκάκιας»

- Ο Τάκης ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ δήλωσε ότι γνώριζε τον δικηγόρο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ από 20ετίας όταν ο ένας (Μπαλτάκος) ήταν δικηγόρος της ομάδος του Αλαφούζου και ο άλλος (Μιχαλόλιας) της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας...

- Ο δικηγόρος Μιχαλόλιας που υπεράσπιζε τα συμφέροντα της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας είναι αδελφός του αρχηγού των χρυσαύγουλων Μιχαλολιάκου

Τι δεν καταλαβαίνεις; Πώς να φοβηθεί μετά ο Γιάχος τον Μποροβήλο; Με τέτοια στήριξη που είχε, πώς να απειλήσει ο Καϋμενάκης τον Τριτσώνη;

Και μέσα σ' αυτήν την ΚΑΘΑΡΗ ατμόσφαιρα όπου αθλητισμός και πολιτική έχουν ΣΑΦΕΙΣ διαχωριστικές γραμμές, η τρόικα της «ποιότητας των πρωακταθλημάτων», ενδιαφέρεται για τα κοινά της πόλεως της ΜΟΥΝΙχίας. Mια οφθαλμοφανώς ΑΜΥΝΤΙΚΗ κίνηση, μια ενέργεια που δείχνει ΠΑΝΙΚΟ απέναντι σ' αυτό που έρχεται και παίζουν την τελευταία ζαριά που τους απέμεινε δηλαδή την οχύρωση πίσω από «τον ιδιωτικό στρατό» των δίποδων που με μαεστρία και πολύ σανό έφτιαξαν αντί πινακίου πρωκταθλημάτων ως προσφερθέν αντίτιμο στα μοναδικά και αυθεντικά δίποδα πρόβατα που ψηφίζουν.

Σε ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ και το απόβλητο της μεσσηνιακής γης που βλέποντας τι τον περιμένει, χωρίς να έχει κατανοήσει ακόμη την έκτασή του, καλυπτόμενος πίσω από δικονομικές επινοήσεις ανοργασμικών μαινάδων της φερόμενης δικαιοσύνης του κράτους της ΜΟΥΝΙχίας, προσπαθεί με «σπαθιές να κόψει το τσουνάμι».

Αντωνάκη, ένα καλαματιανό από τα μέρη σου λέει : «πουλάκι εκελάηδαγε». Στο χαρίζω και σ' ενημερώνω ότι το «πουλάκι όχι απλώς κελάηδησε, αλλά τα είπε ΟΛΑ εκεί που πρέπει».

Και αυτή ο εν λόγω κύριος, πλησίασε λέει τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ για το ευρωψηφοδέλτιο.

Ρε ΘΟΔΩΡΕ έλεος! Δεν περιμένω να πεις ναι για να σε κράξω. Ακόμη και που έχεις αφήσει να είναι «ανοικτό θέμα προς συζήτηση», για μένα είσαι άξιος αγρίου κραξίματος. Με ποιόν μιλάς; Με τον τελειωμένο; Με τον πεθαμένο; Αυτός νομίζει ότι «ελέγχει τις εξελίξεις» και τον πουλάει ο επιστήθιος φίλος του. Δεν σε λέει κάτι αυτό;

Αυτός μόνο με το (μ)πάοκ που είπε και την ΔΟΛΙΑ και ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ από τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ συμπεριφορά του στο θέμα των χρεών, έπρεπε να του τρίψεις στη μούρη ακόμη και την καλημέρα που σε λέει. Δεν θέλω κάν να σκέφτομαι ότι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ της διοργανώσεως του 2004, κάθεται και συζητά μ' αυτό το ανδρείκελο.

Α ξέχασα η παραλίγο να το ξεχάσω. Έχουμε και κύπελλο την Τετάρτη. Να με συγχωρείτε αλλά μ' έκοψε την ανάσα η τελευταία αγωνιστική της λίγδας. Τι πρωκτάθλημα έχουμε ρε φούστη μου. Μία ομάδα έχει αναδειχθεί πρωκταθλήτρια από τα χριστούγεννα. Λίγο πρίν το Πάσχα σταματάει ΕΝΤΕΛΩΣ το ποδόσφαιρο. Αράζει για 2,5 μήνες περίπου και ξεκινά επίσημους αγώνες τέλος Αυγούστου. Εν τω μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται για την «δεύτερη θέση», αφού ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε να μην έχει χάντικαπ 5 και 6 και 7 πόντων και έτσι ο «νοικοκύρης» Σπανός και μηδίσας Αλαφούζος πάνε για τσ.λου και θ' ανεβάσουν την τηλεθέαση της εξωνημένης νόβα , ενώ στην ουρά έπεσε ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, και παρέμεινε άνετα η ομάδα που έδωσε 34 παιχνίδια εκτός έδρας και ο τεράστιος Πλατανιάς. Αυτό είναι το «προϊόν» που ..δυσφημείται και αυτό πληρώνει η νόβα-ΠΟΚ.

Και πάμε στην Μ. Τετάρτη και στον ημιτελικό που η δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ το έχει αναδείξει σε «μεγάλο παιχνίδι». Ένα παιχνίδι που υπό φυσιολογικές συνθήκες ο καθαρός άσος είναι το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μικτή με προπονητή έναν τύπο που πραγματικά πρέπει να του αφαιρεθεί το δίπλωμα. Δεν μπορώ να γράψω γιατί, μην και ξυπνήσει, αλλά αν δεν είχε την συμμορία να του δίνει βαθμούς, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει παρέλαση.

Στο Καραϊσκάκη αυτά που έκανε και κυρίως αυτά που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ, δείχνουν ότι την Μ.Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα παίξει εναντίον ομάδος που δεν έχει παίκτες και δεν έχει προπονητή.

Αν δεν έχει και την γνωστή βοήθεια από τους μαυροφορεμένους πεοκρούστες, τότε ο μόνος αντίπαλος θα είναι ο «εαυτός» του ΠΑΟΚ.

Πάντως αν αξίζει ένα παίκτης από την ομάδα της ΜΟΥΝΙχίας είναι ο ογκόλιθος Μανωλάς. Αυτό το παιδί παίζει με τσαμπουκά γιατί έχει ψυχή και ιδεώδη. Τα πιο μεγάλα ιδεώδη του είναι για την πατρίδα. Να φαντασθείτε ότι παρουσιάσθηκε στον Αυλώνα να υπηρετήσει την Πατρίδα , ταυτόχρονα όμως έπρεπε να υπηρετεί και τα ιδεώδη των ΜΟΥΝΙαχωτΩΝ και έτσι αναγκάσθηκε να συνθλιβεί μεταξύ των υπηρεσιακών και των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων. Αυτός ο στρατόκαυλος ο Διοικητής του δεν τον ελάφρυνε όπως όφειλε με βάση τα υπέρτερα ιδεώδη της ΜΟΥΝΙχίας με αποτέλεσμα το παιδί να μην αντέξει, να πάθει «δυσπροσαρμοστία», να πάρει εξάμηνη αναβολή και να πέσει σε κατάθλιψη, γιατί δεν μπόρεσε να υπηρετήσει στον Στρατό και την Πατρίδα. Μάλιστα τα έβαλε και με τους γιατρούς που τον έδωσαν αναβολή ενώ αυτός ήθελε να υπηρετήσει κανονικά. Δεν ξέρω αν θεωρεί ότι η αναβολή αυτή είναι δάκτυλος του ΠΑΟΚ, αφού ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ελέγχει τα πάντα.

Γι' αυτό να είμαστε επιεικείς την Μ. Τετάρτη με τον δυσπροσαρμοστικό...

Αν λοιπόν αυτή την στιγμή έχουμε αντίπαλο δεν είναι ούτε ο πρώην καλομαθημένος παίκτης της Ρεάλ του Φράνκο, ούτε τα παικτάκια με τα κόκκινα.

Ένας είναι ο αντίπαλος: Ο Αντώνης ... Μαρινάκης!

Διαβάστε ακόμη...