«Αθηναικός» ... πολιτισμός

Με αφορμή την παρουσία του ΠΑΟΚ σε χώρο/γήπεδο του ΕΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ που έχουν καταλάβει αυθαίρετα, παράνομα και γκαγκστερικά, δίποδα, που μέσω της «κρατικής ταυτότητος» αυτοαποκαλούνται...
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
«Αθηναικός» ... πολιτισμός

«Έλληνες», αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά ΜΟΥΝΙΑχιώτες, διδαχθήκαμε ψήγματα του λεγόμενου αθηναϊκού πολιτισμού, που καταγράφονται ως ΜΟΝΑΔΙΚΑ ευρήματα νοήσεως των δίποδων, ΜΟΝΑΔΙΚΑ στην μέχρι τώρα ιστορία των περίεργων αυτών όντων.

ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΩΤΟΝ: όταν ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ παίρνει την μπάλλα μετά το 1-1 στην ΤΟΥΜΠΑ και πάει στην σέντρα ΚΑΝΕΙΣ απολύτως από τους ΜΟΥΝΙΑχιώτες δεν θέτει θέμα τιμωρίας του «γιατί προκαλεί». Όταν όμως το κάνει στον χώρο των ΜΟΥΝΙαχιωτΩΝ , είναι επιλήψιμο και πρέπει να τιμωρηθεί. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: σ' όλα τα άλλα γήπεδα δεν ισχύει ο «κανονισμός» που «ισχύει» στο γήπεδο της ΜΟΥΝΙχίας.

ΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ: όταν ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ παίρνει την μπάλλα και κάνει περίπου 50 μέτρα να πάει στην σέντρα, ΚΑΝΕΙΣ από τα ΜΟΥΝΙΑχιοτόπουλα, ούτε και ο κίναιδος με την σφυρίχτρα, θεωρεί ότι υπάρχει κάτι επιλήψιμο. Μετά τις αψιμαχίες στο κέντρο, ανεκαλύφθη η πρόκλησις. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: δεν υπάρχει παράβαση, εκτός αν εκτιμήσουν κάτι τέτοιο τα ΜΟΥΝΙΑχιωτόπουλα.

ΔΕΙΓΜΑ ΤΡΙΤΟΝ: βγαίνουν οι ερμηνευτές και οι εκτελεστές των κανονισμών πεοκρούστες με τα μαύρα Βαρούχας και Βασιλάκης και εφευρίσκουν «παράβαση» στον ΚΛΑΟΥΣ, ενώ ΚΑΝΕΝΑΣ κανονισμός δεν περιγράφει κάτι τέτοιο, και ΚΑΝΕΙΣ ποδοσφαιριστής δεν έχει παρατηρηθεί ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ για μια τέτοια αντίδραση. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: άξια το κόκκαλα που γλείφετε ραγιάδες.

ΔΕΙΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟΝ: γίνεται αυτό που γίνεται μπροστά στον κίναιδο και για να βγάλει απόφαση κάνει συμβούλιο. Είναι δηλαδή σαν να γίνεται μια παράβαση μπροστά του ως «όργανο της τάξεως» και αυτός αντί να επιληφθεί ΑΜΕΣΑ, καλεί σύσκεψη από τον ασύρματο. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: η έννομη τάξη έχει αντανακλαστικά ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.

ΔΕΙΓΜΑ ΠΕΜΠΤΟΝ: δεν έχει σημασία τι λένε οι κανονισμοί , αλλά κάνουμε δημοσκόπηση με θέμα: «έπρεπε να τιμωρηθεί ο ΚΑΛΟΥΣ;» ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: στην ΜΟΥΝΙχία οι «κανονισμοί» είναι προϊόν Αννίβα «και αν δεν υπάρχουν, θα τους επινοήσουμε».

ΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΝ : αυτή η απλή κίνηση του ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ δείχνει την διαφορά μεταξύ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και του αθηναϊκού πολιτισμού.

Προσωπικά αν οποιοσδήποτε αντίπαλος παίκτης στην ΤΟΥΜΠΑ πάρει την μπάλλα και πάει στην σέντρα, δεν ξέρω αν θα τον αποδοκιμάσω εξωτερικά, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ θα τον παραδεχθώ και θα τον χειροκροτήσω για τα παπάρια που κουβαλάει. Και αν κανένα αργυρώνητο σκουλήκι, τον τιμωρήσει με κίτρινη ή τον αποβάλλει για τέτοιο «παράπτωμα», θα αισθανθώ ΠΡΟΣΒΟΛΗ και ΝΤΡΟΠΗ.

Τα δίποδα της ΜΟΥΝΙχίας σε αντίθεση, επινοούν τιμωρίες για τον απλό λόγο ότι δηλαδή ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την διάθεση στον αντίπαλο να παίξει με πυγμή μέσα στην «έδρα τους». Για τα δίποδα αυτά, τέτοια συμπεριφορά είναι ...παράπτωμα!

Και βέβαια αυτό έχει την εξήγησή του. Ως δίποδα έχουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, δεν αντέχουν συνθήκες ανταγωνισμού, έχουν ανάγκη προστασίας, θέλουν εξωτερική βοήθεια για να.. πετύχουν και πρέπει να έχουν «εξασφαλίσει» το αποτέλεσμα. Είναι ΑΝΙΚΑΝΑ να κινηθούν στα όρια της αγωνίας για το αβέβαιο του αποτελέσματος, το κυριώτερο συστατικό της ανθρώπινης ζωής . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ

Και τέτοιες ΑΡΣΕΝΙΚΕΣ συμπεριφορές τους τονίζουν τις ελλείψεις τους, αφήνουν αχαλίνωτη την ζηλοφθονία τους και καταφεύγουν σ' αυτό που γνωρίζουν καλά δηλαδή στην επίδειξη του πολιτισμού των ΔΙΠΟΔΩΝ.

Και βέβαια να μην παραλείψω να παραθέσω την αντίληψη που έχουν και οι λεγόμενοι «πωλητικοί ηγέτες», οι φάροι εκπομπής του αθηναϊκού πολιτισμού σαν τον κ. Γιακουμάτο, ο οποίος ερωτώμενος για τον Μπαλτάκο είπε την ιστορική φράση: «εγώ τάλεγα στον Σαμαρά, τι τον θέλει αυτόν τον βάζελο;»

Είναι σαφές λοιπόν ότι ο λάτρης της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας εισηγείται στον (μ)πρωθυπουργό με βάση τις οπαδικές προτιμήσεις.

Κατά τ' άλλα «το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι»

Όμως Αντωνάκη το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα παιχνίδι και το ΞΕΡΕΙΣ. Σε ΛΕΜΕ καιρό τώρα, ότι αυτό το (μ)πάοκ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. Σε ΜΙΛΑΜΕ καιρό τώρα, ότι αυτό το σφιχταγκάλιασμα με τον Βαγγέλη της ΜΟΥΝΙχίας ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. Σε ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ καιρό τώρα , απόβλητο της γης του ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ και του ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ ότι τα πράγματα ΑΛΛΑΖΟΥΝ σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε ΕΙΠΑΜΕ καιρό τώρα ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ.

Έφτιαξες πωλητική καριέρα πάνω στο ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ήλθες φιλοξενούμενος μέσα στο σπίτι μας και μας έδειξες στοιχεία του πολιτισμού των δίποδων

ΕΙΣΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Ω Μ Ε Ν Ο Σ. Το τέλος θα είναι βασανιστικό και εξευτελιστικό. Όπως σε αξίζει δηλαδή. Και όσο παράξενο κι αν σε φαίνεται, απ' τον (μ)πάοκ το βρήκες, καημενούλη.

Στις 16/4/2014, είσαι, δεν είσαι στην (μ)πρωθυπουργία έλα στην γιορτή του ποδοσφαίρου στην ΤΟΥΜΠΑ. Δεν είναι ποτέ αργά να γίνεις κοινωνός του ανθρώπινου πολιτισμού, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...

Διαβάστε ακόμη...