Ναι, ρε! Π.Α.Ο.Κ.

Ενδιαφέρουσα αυτή η εβδομάδα , η εβδομάδα των ανακοινώσεων. Καθαρά εβδομάδα, η εβδομάδα που καθάρισε αρκετά πράγματα.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Ναι, ρε! Π.Α.Ο.Κ.

Είχαμε λοιπόν την ανακοίνωση του Κόμμοδου από τον Πειραιά, την ανακοίνωση των 37 και την ξεχωριστή ανακοίνωση ενός εκ των 37.

Θα με πεις συνδέονται οι τρεις ανακοινώσεις μεταξύ τους; Θ' απαντήσεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ στο τέλος.

Κατ' αρχήν, όπως προκύπτει από τ΄ αναφερόμενα στο σάιτ, είχε από καιρό ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ συνάντηση συνδέσμων για 4/3/2014 δηλαδή 5 ημέρες πριν τον αγώνα με την συμμορία του Κόμμοδου. Προφανώς και ήταν τυχαία η επιλογή της ημερομηνίας και δεν είναι δυνατόν να φανταστεί κάποιος ότι μπορούσε να υπάρξει συνειρμός για «σχέση» των ημερομηνιών. Κι επειδή δεν αντέχει στην λογική να δεχθεί κάποιος ότι οοοοοοοοοολοι οι Σύνδεσμοι οπαδών του Π.Α.Ο.Κ, συναποφάσισαν από κοινού, κατόπιν συνεννοήσεων, τον καθορισμό της εν λόγω ημερομηνίας, αυτό που εύλογα ο κάποιος μπορεί να δεχθεί είναι το εξής αναντίρρητο και στην λογική και στην πραγματικότητα, ότι δηλαδή : 2-3-4 άτομα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, εν αγνοία της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών των συνδέσμων, την συνάντηση για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ημερομηνία. Χάριν συντομίας αυτή την παρέα των «ολίγων» θα την αποκαλώ στη συνέχεια «οι 37» και την διαχωρίζω από τα χιλιάδες ΠΑΟΚτσάκια μέλη των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ, που καταθέτουν ΨΥΧΗ και χρήμα κάθε Κυριακή για τον Π.Α.Ο.Κ, έστω και αν παρασύρονται μερικές φορές και η ΑΝΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ αγάπη τους για τον Π.Α.Ο.Κ , μετατρέπεται μέσω ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ σε, Κ Α Ι Ρ Ι Ο, πλήγμα κατά του οργανισμού της αγαπημένης τους ομάδος κάτι που εξυπηρετεί τον Κόμμοδο και τα ερυθροπράσινα εργαλεία του.

Να ξεκαθαρίσω ότι όχι απλά θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την ύπαρξη των συνδέσμων, αλλά θεωρώ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ την εξάπλωση του συνδεσμιακού δεσμού «όπου γής», ακόμη δε πιο ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ θεωρώ την ανάγκη να ενισχυθούν και οικονομικά και διαφημιστικά και επικοινωνιακά οι σύνδεσμοι, ώστε ν' αποτελέσουν τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΟΧΛΟ προβολής του Π.Α.Ο.Κ σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Επιγραμματικά, για μένα, η λειτουργία συνδέσμου φίλων Π.Α.Ο.Κ αποτελεί ΑΝΑΓΚΗ, ΚΑΘΗΚΟΝ, αλλά κυρίως Ε Υ Θ Υ Ν Η.

Πριν την συνάντηση λοιπόν της 4/3/2014 , βγαίνει ο Κόμμοδος και εκδίδει μια μνημειώδη ανακοίνωση σύγχρονης βλαχοπειραιώτιης παπαρομαγκιάς, τα κύρια σημεία της οποίας είναι : «.. «Η ΠΑΕ (μπίπ) διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη στάση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κυρίου Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος για μια ακόμα φορά φέρθηκε με εμπάθεια σε ένα ζήτημα (όπως τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού της Κυριακής) που αφορούσε στον (μπίπ).

Η στάση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό σύλλογο και ταυτόχρονα στο μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών αυτής της χώρας είναι τουλάχιστον προκλητική διαχρονικά.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σφύριξε αδιάφορα όταν χρειάστηκε η παρέμβαση του τόσο σε ζητήματα ασφαλείας που αφορούσαν στον Πρόεδρο της ομάδας μας και όταν στελέχη του συλλόγου δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σφαίρες στις 28 Δεκεμβρίου του 2013.....Ταυτόχρονα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να αντιμετωπίζει με πρωτοφανή στα ελληνικά χρονικά (εκτός απο περιόδους εκτροπής της Δημοκρατίας) αγριότητα τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε όλα τα γήπεδα της χώρας και αντί να εξασφαλίζει την ακεραιότητα των πολιτών-φιλάθλων προσπαθεί να δημιουργήσει αφορμές για συγκρούσεις..Και ίσως έφτασε η ώρα να μας απαντήσει ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.: Θεωρεί ότι είναι υπάλληλος της Ελληνικής Δημοκρατίας ή είναι άλλο το αφεντικό του;».

Αντιμετωπίζοντας ο Κόμμοδος το φάσμα τιμωρίας της έδρας του, τα ρίχνει στην ακάματη ΕΛ.ΑΣ, έχοντας παράπονα για την αντιμετώπιση των πραιτωριανών του, όταν πρίν λίγες ημέρες οι επιστήμονές του χτύπησαν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, «άνδρες» των Μονάδων Αθηναϊκής Τρομοκρατίας που γύριζαν από την Κρήτη στο περιβάλλοντα χώρο του λιμανιού της ΜΟΥΝΙχίας, γνωστό στους απόγονους των σλαβικών και αλβανικών αποικισμών και ως Πειραιάς.

Ο Κόμμοδος λοιπόν εκβιάζοντας δια της ποσότητος, με το μεγαλύτερο κομμάτι των (διανοητικά ανάπηρων) πολιτών αυτής της χώρας, επιχειρεί να πετύχει την μη τιμωρία της έδρας του, για να μην παίξει με άδειες κερκίδες με τον Π.Α.Ο.Κ, αλλά και την αλλαγή σκηνικού από την «ιογενή μυοκαρδίτιδα» του συμπαθούς Ολαιτάν. Από κοντά και το εργαλείο των τραβεστί της Συγγρού, από κοντά και το σύνολο των λιγούρηδων ΑΡΔ Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι το κυρίως πιάτο. Το γαρνίρισμα αποτελείται: με απόλυση ΣΤΕΦΕΝΣ, με πρόσληψη Γ.Χ, με αλλαγή ημερομηνιών των ημιτελικών, με υποβιβασμό του Π.Α.Ο.Κ λόγω καταγγελίας του προπονητού των Ελλήνων της Λευκωσίας, με ανάδειξη της εμβληματικής προβατοσυμπεριφοράς υπευθύνων της «διοικήσεως» του Π.Α.Ο.Κ.

Έχοντας αυτή την καυτή πραγματικότητα σε συνδυασμό με την προκλητική συμπεριφορά του διορισμένου Καρούντζου και την μνημειώδη κοροϊδία, αναφορικά με τα χρέη, της μεσσηνιακής λέρας που παριστάνει τον (μ)Πρωθυπουργό, «οι 37» συντάσσουν ένα κείμενο ανακοινώσεως το οποίο δείχνει ξεκάθαρα δύο πράγματα:

- το κείμενο αυτό ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ πρίν την συνάντηση, γιατί, αν «οι 37 » άφησαν ασχολίαστα όλα τα προαναφερθέντα θέματα που απασχολούν τον Π.Α.Ο.Κ τότε , να με συγχωρούν, αλλά αφήνουν, με ευθύνη τους, πολύ μεγάλο πεδίο αμφισβητήσεως των κινήτρων τους.

- αυτό που απασχολεί τους «37» είναι μόνο η σχέση οπαδών-Αστυνομίας και μάλιστα σε χρόνους και τόπους ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.

Το κείμενο αυτό λοιπόν, πράγματι δείχνει αστυνομικό κυνηγητό, προφανώς αδικαιολόγητο, όμως η σύνδεση του με τον Π.Α.Ο.Κ γίνεται από την επίκληση των οπαδικών φρονημάτων των συλληφθέντων και όχι από την ΠΑΟΚτσήδικη πραγματικότητα.

Εξηγούμαι: η ακάματη ΕΛ.ΑΣ, σε άσχετο με αθλητική δραστηριότητα χρόνο αλλά και τόπο, συλλαμβάνει ΑΤΟΜΑ με κατηγορίες που η κυρίαρχη βάση τους αφορά αδικήματα του κοινού ποινικού Νόμου και όχι του αθλητικού Νόμου. Η ακάματη ΕΛ.ΑΣ στην ανακοίνωση που εξέδωσε τότε, πουθενά δεν έκανε λόγο ούτε για Π.Α.Ο.Κ ούτε για ΠΑΟΚτσήδες, ούτε για αθλητική δραστηριότητα. Ο Π.Α.Ο.Κ, ενεπλάκη από την στιγμή που συλληφθέντες δηλώνουν οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ και βέβαια επειδή έγιναν έρευνες σε γραφεία συνδέσμων οπαδών του Π.Α.Ο.Κ.

Δέχομαι λοιπόν ότι συγκεκριμένα άτομα, στοχοποιήθηκαν λόγω των οπαδικών τους φρονημάτων και παρόλο που η σύλληψή τους δεν έχει άμεση επαφή με την αθλητική δραστηριότητα του Π.Α.Ο.Κ , η ΠΑΕ όφειλε να τους συμπαρασταθεί.

Και που γνωρίζουν οι «37», αν όλο αυτό το δικονομικό ξεσκαρτάρισμα δεν οφείλεται ΚΑΙ σε ενέργειες της ΠΑΕ; Γιατί δεν εξηγούν, πως στο Ούντινε οι Ιταλοί δεν ήξεραν πώς να εξυπηρετήσουν τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ και στον επαναληπτικό στην ΤΟΥΜΠΑ ήμασταν , αναλογικά, λιγότεροι απ' ότι στην Ιταλία;

Και διερωτώμαι: καλά, μαζεύτηκε τόσος κόσμος (αλήθεια γιατί δεν γράφουν στο προοίμιο της ανακοινώσεως πόσοι μαζεύτηκαν;), υπήρχαν ΤΟΣΑ θέματα, και το μόνο που τους απασχόλησε, ήταν η Αστυνομία και τα βουλεύματα; Δηλαδή η πάρτη μας; Στα ΚΑΥΤΑ θέματα του Π.Α.Ο.Κ οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ που υποτίθεται ότι εκπροσωπούνται από τους «37», δεν παίρνουν θέση; Μαζεύτηκε κάποιος κόσμος και αυτό που κρίθηκε ως απόσταγμα ΠΑΟΚτσήδικης συνομιλίας και συναναστροφής είναι η αντιεξουσιαστική φρασεολογία και ο καταγγελτικός τόνος/ύφος σε βάρος της ..εξουσιαστικής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.;

Δηλαδή συγγνώμη ρε παιδιά, μας δουλεύετε;

Και φτάνουμε στο κορυφαίο σημείο αναγκαστικής αμφιβολίας για την γενική επάρκεια των «37», ισοδύναμη μ' αυτήν για τους κατοίκους της ΜΟΥΝΙχίας : «τον μπούλο λέει ο ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ , τον μπούλο λέει ο ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ»

Ρε 37 παλληκάρια (που μάλλον είστε πολύ λιγότερα): ξέρετε τι σημαίνει ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ; Ξέρετε σε ποιον και για ποιον μιλάτε; Αρνούμαι να πιστέψω ότι σας ενώνει η ίδια ανεπάρκεια μ' αυτή των κατοίκων και φίλων της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι με τέτοιες προτροπές είστε υπερασπιστές των ΠΑΟΚτσήδικων συμφερόντων.

Θέλω ν' απευθυνθώ στα αγνά ΠΑΟΚτσάκια που ανήκουν σ΄ αυτούς τους συνδέσμους, αλλά και γενικά σε όλους τους φίλους της ομάδος και να τους πω ότι, αν πρέπει σώνει και καλά να ταυτίσουμε ΣΗΜΕΡΑ τον Π.Α.Ο.Κ μ' ένα πρόσωπο, αυτός είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ.

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ ορθά τιμά κάθε Κυριακή δόξες του παρελθόντος, όμως αυτές πλέον διαβιούν μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ. Ο Κώστας ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ είναι η ΖΩΝΤΑΝΗ ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. Λέω λοιπόν σ' αυτά τα ΠΑΟΚτσάκια πράγματα που δεν θα τους πεί κανείς, είτε από ΔΟΛΟ είτε από γενική ανεπάρκεια λογική και ποδοσφαιρική.

Ο Κώστας ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και με διαφορά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ αριστερός μπάκ-χάφ όλων των εποχών στο Ελληνικό και Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Και για να μην σε πρήζω με λόγια δές εικόνα:

Στο 0:44 του βίντεο αυτό που κάνει ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ , σε ηλικία 20 χρόνων και πρίν 40 και πλέον χρόνια, είναι αυτό που κάνουν σήμερα ο Μαικόν και Ντάνι Άλβες και ο Μαρσέλο με κίνδυνο να πάθουν «ιογενή μυοκαρδίτιδα», που ΜΟΝΟ στην Αθήνα και την ΜΟΥΝΙχία, την χώρα των θαυμάτων διαγιγνώσκεται καθ' οδόν προς το Νοσοκομείο. Σε άλλες χώρες ιατρικά υπανάπτυκτες, η διάγνωση αργεί.

Αυτό που κάνει ο ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ στο 1:06 , πριν 40 και πλέον χρόνια με μπαλιά ακριβείας στον κενό χώρο (όχι σέντρα), σήμερα είναι αδιανόητο για αριστερό μπάκ-χάφ (και με την ευκαιρία να προσέξεις στο άλμα του ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΑΡΑΦΗ στο γκόλ, το τσιμπούκι που κάνει ο ατυχής αμυντικός της ομάδος της ΜΟΥΝΙχίας, που είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τσιμπούκι στο όρθιο που έχει καταγραφεί).

Αυτόν τον άνθρωπο, αυτήν την φυσιογνωμία ΠΙΣΤΕΥΩ αγαπητό ΠΑΟΚτσάκι μου ότι δεν θα επιτρέψεις σε κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ , να στον μειώνει και να σε κάνει διώκτη του.

Ξέρω, έχεις, σε σχέση με άλλους , αξιοπρέπεια, τιμή και γνώση!

Τα ίδια ισχύουν με τον ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ έναν ξεχωριστό αθλητή της Πάλης που σε κάθε γωνιά της γης και ιδιαίτερα στην χώρα των Αθηνών τίμησε τα χρώματα και την ΙΔΕΑ του Π.Α.Ο.Κ , όσο κανένας άλλος!

Μην βρωμίζεις την αγνή, ακόμη, ψυχή σου με κατώτατα αισθήματα και κυρίως ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ, κανενός.

Κοίτα ΠΑΟΚτσάκι μου πώς τελικά «συνέπεσε» και ο Κόμμοδος και οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ να μην έχουν καμμία διαφορά, αλλά αντίθετα να τους «ενώνει» κάτι κοινό: «το κυνήγι από την Αστυνομία».

Σε ρωτάω ΠΑΟΚτσάκι μου. Το βρίσκεις λογικό αυτό; Το βρίσκεις εξηγήσιμο;

Και πάμε στην κορωνίδα της μιας παράλογης και προφανώς ανεύθυνης και, ενδεχομένως, ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ συμπεριφοράς από τους «37»:

«Τον μπούλο τα απόβλητα της Εθνικής και του βάζελου»

Αγαπητό μου ΠΑΟΚτσάκι

Έξυπνα ποιώντας η ΠΑΕ γέμισε τον Π.Α.Ο.Κ με διεθνείς ΈΛΛΗΝΕΣ ποδοσφαιριστές. Αυτό, πέραν των άλλων έστελνε δύο μηνύματα:

-στην Ερυθρόλευκη Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και

-στο εξωτερικό δηλαδή την Αθήνα και τα Σκόπια...

Δηλαδή στα μεν τραβεστί της Συγγρού για να προσέξουν τον Π.Α.Ο.Κ, γιατί τα «εργαλεία» για να βγάλει η συμμορία τους εκατομμύρια τα έχει ο Π.Α.Ο.Κ στα δε ξενόδουλα και ξενοκίνητα τσιράκια που παριστάνουν την κυβέρνηση ότι ο Π.Α.Ο.Κ είναι η Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ δηλαδή η ποδοσφαιρική βιτρίνα της χώρας έχει ασπρόμαυρο μαξιλάρι και άρα ο Π.Α.Ο.Κ , ΑΞΙΖΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ προσοχής.

Πέραν τούτου δείχνει στους γείτονές μας ότι η Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ είναι εγκατεστημένη λίγα χιλιόμετρα δίπλα τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και μπορεί να σημαίνει, ενώ στέλνει ένα μήνυμα στους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ ότι Π.Α.Ο.Κ ίσον Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ δηλαδή αν είσαι εθνική είσαι κατά κάποιον τρόπο και σε κάποιο βαθμό και Π.Α.Ο.Κ!

Αυτά τα μηνύματα και αυτόν τον εγκλωβισμό, αλλά και την (επιχειρούμενη) οπαδική εξάπλωση του ΠΑΟΚισμού παγκοσμίως και πανελληνίως ,τα τραβεστί της ΜΟΥΝΙχίας και της Συγγρού τα έπιασαν. Δεν μπορούν όμως να το πούν στα ίσια. Μάλλον οι κάτοικοι της ΜΟΥΝΙχίας το έχουν πει, αφού υποτιμούσαν ΠΑΝΤΑ με συγκεκριμένες φράσεις προς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ παίκτες τις επιλογές του γίγαντα ΡΕΧΑΓΚΕΛ.

Λοιπόν αυτήν την ίδια φρασεολογία και προς τους ίδιους παίκτες χρησιμοποιούν οι «37». Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ταύτιση με τους «κάτω» είναι τυχαία και είναι προϊόν ατυχούς και στιγμιαίας εμπνεύσεως και να γίνει ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ πως τέτοιες αντιλήψεις προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες και στον Κόμμοδο και στα τραβεστί της Συγγρού και στην «κυβέρνηση» και στους γείτονες.

Παράλληλα δε δίνει και ένα δύσοσμο δείγμα στον ευρύτερο Ελληνισμό στο πώς αντιλαμβάνονται οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ την έννοια Εθνική Ελλάδος.

Και να σε πω ΠΑΟΚτσάκι μου για να μαθαίνεις: το σύνθημα «ΠΑΟΚ εσύ γαμώ την Εθνική» βγήκε κάποτε για να εκδηλώσει την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ του ΠΑΟΚτσή για την στελέχωση της Εθνική ΜΟΝΟ από παίκτες του ΠΟΚ. Είχαμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε το εμετικό τρίο Μίχου-Μητρό-Αναστό να έχουν αιχμαλωτίσει την Εθνική. Τρώγαμε στην μάπα τον παλαιστή Μητρόπουλο με το 10 στην πλάτη να «οργανώνει» το παιχνίδι. Φάγαμε στην μάπα την απάτη Γεωργάτος. Άντε να μην συνεχίσω. Τώρα λοιπόν που η τάξη αποκαταστάθηκε και ο ΠΑΟΚ είναι η εθνική ελλάδος, προς τι η αποδοκιμασία;

'Οσο για την απόδοση των διεθνών ΠΑΟΚτσάκι μου με ΠΑΟΚ και Εθνική, μη μασάς, η εξήγηση είναι απλή: Με ΣΑΝΤΟΣ προπονητή ΟΛΟΙ παίζουν ηρωικά, γιατί παίζουν αμυντικά. Θέλει, μυαλό να το καταλάβεις;

Αγαπητό ΠΑΟΚτσάκι μου μην δηλητηριάζεις την ψυχή σου με ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ και ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ιδέες και επιχειρήματα. Προσπάθησε να θέσεις στο περιθώριο του οργανωμένου ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου, άτομα που προσφέρουν αζήτητο νταβατζιλίκι, εξυπηρετώντας ποιον άραγε; Έχεις την οξυδέρκεια ν' αντιληφθείς τις συμπτώσεις.. Έχεις την ωριμότητα να καταλάβεις και να διακρίνεις, ποιες δράσεις οδηγούν τον πραγματικό εχθρό του Π.Α.Ο.Κ να διαλύσει τον Π.Α.Ο.Κ

Κι αν κάποτε υψώσεις το ανάστημά σου στον Κόμμοδο, ξέρεις τι θα σε πει; Εσείς βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας, εγώ σας φταίω, μπαόκια, βούλγαροι!

Για να μην είναι αργά, γέμισε την Κυριακή την ΤΟΥΜΠΑ φωνάζοντας συνθήματα που μιλάνε ΜΟΝΟ ΓΙΑ Π.Α.Ο.Κ, που αναδεικνύουν τον Π.Α.Ο.Κ, που διαφημίζουν τον Π.Α.Ο.Κ

Αυτόν τον Π.Α.Ο.Κτσή έχει θαυμάσει κάθε ΈΛΛΗΝΑΣ «εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια...», που όταν κάποιος τον έλεγε «Π.Α.Ο.Κ είσαι;» αυτός απαντούσε με περηφάνεια: «ΝΑΙ ΡΕ !Π.Α.Ο.Κ»

Υ.Γ (1) Όσον αφορά την ανακοίνωση του ενός από τους 37 ξεκινά ως εξής: «.. Aν και ως οπαδοί γνωρίζουμε ότι η θέση μας δεν είναι να κάνουμε τους παράγοντες ούτε τους προπονητές και να ασχολούμαστε ειδικά με αγωνιστικά ζητήματα, οι πρόσφατες εξελίξεις στην ομάδα μας αναγκάζουν να παρέμβουμε...»

Αμέσως πιο κάτω μιλά κάνοντας τον παράγοντα και τον προπονητή , παρεμβαίνοντας σε θέματα που δεν γνωρίζει , όπως ο ίδιος αναφέρει. Άντε βγάλε άκρη..... Τουλάχιστον αφήνει κάποιες αιχμές , με διακριτικότητα (γιατί άραγε;) σε ΜΜΕ και Αθήνα, δείχνοντας να διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους. Κάτι είναι κι αυτό...

Υ.Γ(2) Απευθύνω τα ειλικρινή μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ στον βαθμό που ενόχλησε τον Κόμμοδο και τις φίλες του. Και με τον δέοντα σεβασμό εκθέτω ότι οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ δεν αποτελούν πρόβλημα ούτε για τον ίδιο ούτε για την ΕΛ.ΑΣ, ούτε για την πολιτεία .Βλέπει ποιος είναι το πρόβλημα.

Υ.Γ(3) Είναι απίστευτο, και θα αναλυθεί δεόντως, το πόσο ο Π.Α.Ο.Κ αλλά και το σάιτ, ΓΕΝΝΟΥΝ συναισθηματικό δέσιμο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζονται , αλλά μετέχουν της ΙΔΕΑΣ του Π.Α.Ο.Κ. Αναφέρομαι φυσικά στον Olivares, που ο χαμός του ήχησε στους ΠΑΟΚτσήδες του σάιτ (όχι στις άλλες που παροικούν στο σάιτ) σαν χαμός οικείου. Εκείνο που είναι εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ο οli, το καλοκαίρι ήταν ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της ελεύσεως του ΣΤΕΦΕΝΣ. Όσο λοιπόν αδόκητα έφυγε ο oli από την ζωή, έτσι αναπάντεχα έφυγε σαν αποτυχημένος ο ΣΤΕΦΕΝΣ από τον Π.Α.Ο.Κ. Το κοινό σημείο είναι ότι και τα δύο γεγονότα συνέβησαν την ίδια ημέρα...

Διαβάστε ακόμη...