Είσαι διατεθειμένος;

Μάλιστα! Το είδαμε κι αυτό. Ποιο; O ΠΑΟΚ έχει παίξει 6 φιλικά, έχει παίξει απίστευτο, για τα δεδομένα της μίζερης ποδοσφαιρικής Αθήνας, ποδόσφαιρο, έχει στις τάξεις του τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΚΑΛΥΤΕΡΟ προπονητή που έχει έλθει στην Ελλάδα και κατά την γνώμη μου δεν πρόκειται να έλθει άλλος και η ατμόσφαιρα είναι βαριά, γιατί λέει κάποια φούσκα εκεί στον Πειραιά, έκανε λέει «μπάμ».
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Είσαι διατεθειμένος;

Κι αναρωτιέμαι: τι μπαμ έκανε; Έσκασε από το κακό του όταν είδε τι μπάλα έπαιξε ο ΠΑΟΚ την Τρίτη; Όχι. Έφερε λέει μία μεταγραφή αεροδρομίου, τον καλύτερο λέει ποδοσφαιριστή που ήλθε ποτέ στην Ελλάδα. Και διερωτώμαι: όταν στην Ελλάδα σχετικά πρόσφατα έχει παίξει ο εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας, ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ, όταν έχει παίξει ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ, όταν έχει παίξει ο αρχηγός της Εθνικής Χιλής ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, όταν παίζει ένα από τα ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΑ αμυντικά χάφ που ανέδειξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ, όταν έχει παίξει ο βιρτόουζος ΡΕΚΟΜΠΑ, και όταν πιο παλιά έχει έλθει ο ΝΤΕΤΑΡΙ (και σταματώ εδώ την απαρίθμηση), τότε ποιος ήλθε στην Ελλάδα; Ο ΤΣΑΒΙ, ο ΙΝΙΕΣΤΑ, ή ο ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ; Όχι ήλθε λέει ο Σαβιόλα.

Οκ παίδες, αν ο Σαβιόλα είναι ο καλύτερος παίκτης που ήλθε στην Ελλάδα, τότε και το δικομανές λαμόγιο είναι ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ. Κοινό σημείο και των δύο: οι καλοί μάνατζερς.

Αυτό που για μένα είναι ανησυχητικό και πρέπει να προβληματίζει τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, είναι το πώς αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ, ο ίδιος και οι προσπάθειές του, από τα πληρωμένα υποχείρια των τρομοκρατών του Πειραιά, από την μπαλαδορίτσα, από την πασχαλίτσα και τις κοπέλλες που αποτελούν την θηλυκή καμόρα της Θεσσαλονίκης.

Αν θέλει, αν θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα, ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ αγώνων. Το ξήλωμα του κόκκινου παρακράτους πρέπει να ξεκινήσει από την Θεσσαλονίκη. Ο καρκίνος είναι ΜΕΣΑ στο σπίτι μας. Όποιος συμβουλεύει τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ και τον στρατηγό HUUB, ότι αντίπαλός τους είναι ο Μίτσελ, ο Σαβιόλα και ο Τσώλης , έχει, τουλάχιστον, «μεσάνυχτα βαθέα». Και δεν χρειάζεται να γνωρίζει πολλά αλλά απλή ΠΑΟΚτσήδικη ιστορία. Ο ΠΑΟΚτσής στράφηκε κατά του ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ γιατί έκανε σφιχτή οικονομική πολιτική και δεν ακολούθησε τον κοκκινοπράσινο καρκίνο σε «μεταγραφικά μπαμ». Ο ΠΑΟΚτσής στράφηκε κατά του ΖΑΓΟΡΑΚΗ γιατί ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ σφιχτή οικονομική πολιτική και «σπατάλησε» τα λεφτά του λαού. Και τώρα ο ΠΑΟΚτσής αρχίζει και παίρνει αρνητική θέση απέναντι στον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ, γιατί λέει δεν έκανε το «μπάμ». Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ιδιαίτερα νοήμων, για να προσέξει αυτή την διαχρονικά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του ΠΑΟΚτσή. Η εξήγηση είναι απλή: η καθοδήγηση από τον λεγόμενο ΤΥΠΟ. Από την φυλλάδα του Μπούζα, στα σημερινά εκτρώματα.

Και τα δύο κέντρα εκπομπής αρρωστημένης νοοτροπίας ξενοκίνητα αλλά από διαφορετικούς εργοδότες. Ο διώκτης του ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ από τον πράσινο κοτσαμπάση, οι σύγχρονοι εφιάλτες από τον κόκκινο τρομοκράτη. Για τον ΠΑΟΚ ρε κανένας;

Απευθύνομαι λοιπόν στον ΠΑΟΚτσή που είναι τόση η δίψα του για να συντρίψει τον κόκκινο δυνάστη που θέλει να επικρατήσει ακόμη και στις «μεταγραφές αεροδρομίου». Είναι κατανοητή η δίψα σου. Όμως πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι το να κατακτήσεις πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι ζήτημα ποδοσφαιρικό. Είναι ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, πόλεμος πραγματικός, όχι χωρίς όπλα, αλλά ΜΕ ΟΠΛΑ, που χρησιμοποιούνται τις νύχτες στα στενά, στα σπίτια και στα μαγαζιά.

Με «ατυχήματα», με απρόσκλητες επισκέψεις, με τηλέφωνα στους προϊσταμένους στην δουλειά, είναι ένα βρώμικο και αδίστακτο σύστημα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Κι έτσι τα πρωταθλήματα έχουν γίνει σαν την διαφήμιση: «πάρε πάρε, είναι τρέλα τα πρωταθλήματα του βαγγέλλλα, φέτος παίρνεις, του χρόνου ξαναπαίρνεις».

Αν θέλεις λοιπόν να πάρεις το πρωτάθλημα απ' αυτήν την Συμμορία, είσαι διατεθειμένος να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ; Είσαι διατεθειμένος να κλάψεις, να πονέσεις, να οργισθείς, να εκνευρισθείς, να στηρίξεις; Είσαι διατεθειμένος να σταθείς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ απέναντι στην κόκκινη τρομοκρατική ομάδα; Είσαι διατεθειμένος ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά ν' αναγνωρίσεις ότι ο αντίπαλός σου δεν είναι ούτε ο «θοδωράκης» , ούτε ο «παπατζής» ΣΑΒΒΙΔΗΣ αλλά το κόκκινο παρακράτος;;;; Είσαι διατεθειμένος να προβληματισθείς για το γεγονός ότι τα τελευταία 40 χρόνια ενώ στα λόγια «για όλα φταίει η Αθήνα», στην πράξη δεν αντιτάχθηκες ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ «Αθηναίο»;

Τέλος είσαι διατεθειμένος ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ν' ασχολείσαι και να ξεμπροστιάζεις όλη την κόκκινη συμμορία που μαζεύει τα παιδιά σου στ' όνομα του «χαρούμενου παιδιού» που παίρνει το πρωτάθλημα;

Το γκρέμισμα της κόκκινης τρομοκρατίας δεν αφορά στην ποδοσφαιρική νίκη, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟΝ ζήτημα αποτίναξης αυτής της θεμελιωμένης ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ραγιαδισμού που με τα πληρωμένα ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαδίκτυα έχει επιβληθεί στην Θεσσαλονίκη και τον Βορρά γενικώτερα.

Κι επειδή διαβάζω περί ποιοτικού ρόστερ της ομάδος του Σαβιόλα, από πέρυσι κιόλας, να θυμίσω το εξής απλό: το έμψυχο τάνκερ μεταφοράς χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων έπρεπε να πάει στο ημίχρονο του τελικού στον Γιάχο, αφού είχε πάει και στο σπίτι του, για να τον καθησυχάσει από τον «φόβο» του Μποροβήλου, προκειμένου όχι να βοηθήσει την ομάδα του αλλά να ΣΦΑΞΕΙ τον Αστέρα.

Κι επειδή ο ψεκασμός που τρώμε είναι εκπληκτικά τεράστιος και διάβασα πως ένας φίλος αναρωτήθηκε, σχεδόν περιπαικτικά, ότι και ο Ατρόμητος πέρυσι θα πήγαινε για πρωτάθλημα, θα του πω ότι ΝΑΙ, τα ποδοσφαιρικά μεγέθη εδώ και 5 χρόνια είναι στο επίπεδο ο Σπανός και ο Μποροβήλος και ο ΠΑΟΚ του λαμόγιου να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ πρωτάθλημα «στα ίσια». Είναι άλλο θέμα αν το κατακτούσαν. Και εδώ είναι η διαφορά στην νοοτροπία που λέγαμε πιο πάνω. Βλέπεις στην Αμερική του άκρατου καπιταλισμού και της θεοποιημένης πρωτιάς, στο ΝΒΑ, η χειρότερη ομάδα να παίρνει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ παίκτη και να υπάρχουν περιορισμοί ώστε να υπάρχει ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Και στην Ελλάδα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της ΑΜΙΛΛΑΣ έχουμε τους δύο κοτσαμπασηδες να παίρνουν κάθε χρόνο το πρωκτάθλημα , από την κλήρωση. Και απέναντι σ' αυτήν την ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ο μόνος αμφισβητίας, ο ΠΑΟΚτσής, τα βάζει με τον «Θοδωράκη». ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.

Και μια που είπα για ψεκασμό θυμήθηκα την απαξίωση των «σπυροπουλο-τζιόληδων» Ας δούμε αυτό στο 2:28

Παρακαλώ θερμά όποιον νομίζει ότι έχει δεί τέτοια πάσα -ασίστ σε αντεπίθεση (πλήν του ΓΚΑΡΣΙΑ) να μου την δείξει.

Ο ΠΑΟΚ φέτος ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ποδοσφαιρικά. Πιστέψτε το, χωνέψτε το, ασπασθείτε το. Ο HUUB τους προπονητές των ομάδων του Αθηναικού πρωταθλήματος θα τους έχει για πρωινό. Ο ΠΑΟΚ φέτος θα κερδίσει και τους διαιτητές. Θα επιμείνεις, το ξέρω. Πρωτάθλημα θα πάρει; Σ' αυτήν την ερώτηση, απάντηση θα δώσεις ΕΣΥ. Γιατί από ΕΣΕΝΑ εξαρτάται.

Υ.Γ 1. Με δύο σκοράκια 1-0 στην ΤΟΥΜΠΑ ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ομίλους του τσ.λου

Υ.Γ 2. Όποια ομάδα κλείσει τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο, την υπολογίζω να δεχθεί, το λιγότερο, 2 με 3 γκολ

Υ.Γ 3. Αυτό που μετράει είναι τι θα πάρεις το χέρι, όχι πόςα επιδικάζουν οι αποφάσεις.

Διαβάστε ακόμη...