Πολλή απάθεια ρε πούστη μου!

Μέσα από τη στήλη του, ο Αrkadopontios, καταθέτει την "ένστασή" του για κάποια "πράγματα" που λέχθηκαν στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Πολλή απάθεια ρε πούστη μου!

Μέσα από τη στήλη του, ο Αrkadopontios, καταθέτει την "ένστασή" του για κάποια "πράγματα" που λέχθηκαν στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης.

Αγαπητέ πρόεδρε,

Άκουσα μετά μεγάλης προσοχής την συνέντευξη τύπου της Τρίτης και θα σου πω ευθέως και χωρίς περιστροφές ότι με απογοήτευσες.

Σου ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι δεν με ενδιέφερε ο οικονομικός απολογισμός. Σ' ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ στα οικονομικά θέματα, χωρίς να σε γνωρίζω προσωπικά, ΓΝΩΡΙΖΩ όμως ότι είσαι ΕΝΤΙΜΟΣ και δεν θα επέτρεπες λαθροχειρίες στα χρήματα του ΠΑΟΚτση που από το υστέρημα του στηρίζει οικονομικά την ιδέα του ΠΑΟΚ.

Για να μην μακρηγορώ θα σου πω την άποψή μου για τα οικονομικά επιγραμματικά:

«Όταν το δάχτυλο έδειχνε την ευρωπαϊκή καταξίωση ο μαλάκας κοίταγε το πόρισμα»

Προσωπικά ξεχωρίζω δύο στιγμές από την συνέντευξη, που ενώ μοιάζουν άσχετες μεταξύ τους, για μένα ταυτίζονται.

Η πρώτη: «Εδώ δεν ήμασταν όλοι μαζί πριν από 4 χρόνια πού πήγε τόση κάβλα; Γιατί τόσο δηλητήριο ρε πούστη μου;»

Η δεύτερη: (απαντώντας σε ερώτηση για μετακινήσεις οπαδών και διαιτησία) «θέλουμε ισονομία τίποτε άλλο», «η διαιτησία μας πάει καλά είδαμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τρελαθήκαμε (εννοείς με Παναιτωλικό)», και σπεύδεις, χωρίς να οχληθείς, να συμπληρώσεις «βέβαια δεν έχω δει άλλες διαιτησίες».

Αγαπητέ πρόεδρε,

Είναι απλά, για μένα τουλάχιστον τα, πράγματα. Φεύγει η κάβλα, γιατί με ΔΟΛΟ, ΣΧΕΔΙΟ και ΜΕΘΟΔΟ την... φεύγουν. Πέφτει δηλητήριο με ΔΟΛΟ, ΣΧΕΔΙΟ και ΜΕΘΟΔΟ σε τέτοιο σημείο ώστε, να δίνεις συνέντευξη τύπου 4 ώρες και μετά να σου λένε ότι άφησες .....κενά. Θ' αναρωτηθείς ποιοι τα κάνουν αυτά... Τα κάνουν αυτοί για τους οποίους ζητάς ισονομία, αυτοί για τους οποίους τρελαίνεσαι για τις υπέρ τους διαιτησίες αλλά ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ, αυτοί για τους οποίους ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΣΑΙ μήπως και για τους άλλους ισχύουν οι ίδιες διαιτησίες, αυτοί που λένε τι μαλάκας είσαι όταν τους λες «είμαι ικανοποιημένος από τις διαιτησίες».

Αγαπητέ πρόεδρε,

Θεωρώ ότι είσαι ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ άνθρωπος, δεν σου αρέσουν οι ίντριγκες και τα παρασκήνια, έχεις γνωρίσει την απόλυτη καταξίωση σαν ποδοσφαιριστής όμως από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ πρέπει να συνειδητοποιήσεις ένα και μόνο πράγμα: είσαι έτοιμος για πόλεμο; Nαι ή όχι;

Και ξεκινώ Πρόεδρε τα ερωτήματα μου, αυτά που ο τεράστιος μαλακός (το όμικρον με άλφα), δημοσιογράφος δεν είχε την επάρκεια να σου κάνει.

Γιατί πρόεδρε ζητάς ισονομία;

Αν δεν κάνω λάθος, πρώτα απαγόρευσαν σε σένα να πας στην Τρίπολη και μετά ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ στο συμπολίτη του Εθνικού Πειραιώς να πάει. Για ποια ισονομία μιλάς πρόεδρε; Ζητιάνος είσαι; Μικρό παιδάκι είσαι και κλαψουρίζεις ότι σε αδίκησαν; Και μετά παρακαλάς να πας στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και στο επιτρέπουν τελευταία στιγμή με ένα στυλάκι «θα σου κάνω την χάρη μικρέ, αλλά να είσαι φρόνιμος»

Ξέρεις ποια είναι η ισονομία πρόεδρε; Από την στιγμή που απαγόρευσαν στον ΠΑΟΚ την μετακίνηση, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να την απαγορεύσουν και στον άλλο. Όταν το κάνουν έτσι όπως έγινε, σημαίνει ότι ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.

Θα μου πεις σου ασκώ σκληρή κριτική χωρίς προτάσεις.

Να σου πω και την πρόταση.

Εφ'όσον σου απαγορεύουν την μετακίνηση, εκδίδεις ΑΜΕΣΩΣ ανακοίνωση και λες, ότι αφού εμποδίζεται ο ΠΑΟΚ να μετακινηθεί ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι το ίδιο ΙΣΧΥΕΙ και για το ενδεχόμενο μετακίνησης των οπαδών του ΠΟΚ. Αν συμβεί κάτι αντίθετο, η ΠΑΕ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ότι στον επόμενο αγώνα ακόμη κι αν απαγορεύσει η αστυνομία την μετακίνηση, θα οργανώσει εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ στην (τάδε) πόλη.

Την ΙΣΟΝΟΜΙΑ, πρόεδρε, την ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ, δεν την επαιτείς

Γιατί λες ότι η διαιτησία σε παίζει καλά;

Δεν έχεις αντιληφθεί ότι σε παίζει βρώμικα; Ειδικά στην ΤΟΥΜΠΑ; Δεν έχεις αντιληφθεί ότι στην ΤΟΥΜΠΑ στέλνουν τον διαιτητή να κάνει τον σκληρό και να πάρει πόντους γιατί «ανταπεξήλθε σε δύσκολη έδρα;».

Είδες τον Βοσκάκη με τι πυγμή έδωσε κίτρινη στον Αθανασιάδη; Θα το έκανε ο ραγιάς αλλού αυτό; Δεν ξέρεις ότι αν ο ακατανόμαστος δεν έπαιρνε τους χαριστικούς βαθμούς θα είχες διαφορά 3 πόντων;

Η διαιτησία σ' ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο από το πώς παίζει εσένα αλλά και από το πώς αντιμετωπίζει εσένα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σου.

Φαντάσου να κάνεις μια σκυταλοδρομία κι εσύ να κάνεις σωστή αλλαγή ενώ ο διπλανός σου αντικανονική και ο κριτής να μην τη δώσει και να τερματίσεις δεύτερος. Εκεί τι θα πείς; Ότι ο κριτής για την δική μου αλλαγή, δεν με αδίκησε;

Γιατί δεν κατήγγειλες το 0-4 σε Κέρκυρα και Λειβαδιά; Το ξέρεις ότι εσύ θα φτύσεις αίμα για να πάρεις τα διπλά;

Ο Παράσχος είπε ότι κατέβασε σύνθεση σε αγώνα πρωταθλήματος που δεν κατεβάζει ούτε σε προπόνηση, χωρίς να υφίσταται ανάγκη. Ξέρεις πως λέγεται αυτό; ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Εσύ δεν πας για πρωτάθλημα;

Γιατί πρόεδρε επιφυλάχθηκες μήπως και «άλλοι», έχουν ευνοϊκές διαιτησίες; Ξέρεις πρόεδρε πως το ερμηνεύω εγώ; Ότι έχει γίνει διανομή ρόλων. Οι «δύο» πρωταγωνιστούν και ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί και έχει πάρει «ίσες» αποστάσεις. Ο ΠΑΟΚ πάντα από τον ρόλο του θεατή βλέπει τον ακατανόμαστο να ευνοείται και «τρελαίνεται», όχι γιατί μένει πίσω στη βαθμολογία αλλά για να κάνει γενικώς κριτική περί της διαιτησίας και πάντα έχει την επιφύλαξη μήπως και ο άλλος έχει τέτοιες διαιτησίες. Κι αν έχει, τότε θα κάτσουμε μοιρολατρικά και θα πούμε «έτσι έχουν τα πράγματα»; «τι να κάνουμε;»

Τι να κάνεις; Όταν έγινε αυτό με τον Κύρκο είτε μόνος είτε με συμμάχους έπρεπε – και μπορείς ακόμη- να θέσεις ζήτημα «κύρους του πρωταθλήματος»

Δηλαδή σε μια χώρα μπουρδέλο και σε ένα πρωτάθλημα μπουρδέλο εσύ θα κάνεις τον νομοταγή;

Γιατί πρόεδρε δεν έθεσες το ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ θέμα ότι αυτό το κωλοκράτος τώρα που καίγεται ο Βαρδινογιάννης θεσμοθετεί ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ για την δυνατότητα των ξένων να επενδύσουν, ενώ όταν ενδιαφέρονταν οι Άραβες για τον ΠΑΟΚ και το καλοκαιρι ο Φλωριδης κάνανε τους τιμητές και τους προστάτες της διαφάνειας;

Γιατί πρόεδρε δεν ξεκαθαρίσες ΔΗΜΟΣΙΑ και ΚΟΦΤΑ ότι προτιμάς να δώσεις τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ δωρεάν σ' οποιαδηποτε ξένη ομάδα, από τον τον δώσεις έναντι 50.000.000 στους Αθηναιοπειραιώτες;

Γιατί δεν κατήγγειλες ΔΗΜΟΣΙΑ την Αθηναία λουλου που από τη μία στέλνει «αντρίκεια» συγχαρητηρια και από την άλλη τα ρίχνει σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ παίχτη;

Γιατί πρόεδρε δεν διαολοστέλνεις τους διανοητικά ανάπηρους «γαυροπρωταθλητες του φωτος» που ορέγονται τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ;(δεν τους λέω τυχαία ανάπηρους γιατί μόνο ανάπηρος, όταν ΕΣΥ σήκωνες την ευρωπαϊκή κούπα, θα έγραφε: Ελλάδα, ο θρύλος της Ευρώπης). Και απ' αυτούς ζητάς ισονομία

Λες εσύ αυτές οι χαμούρες να μην βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ τους απειλεί; Λες αυτά τα βδελύγματα να μην αντιλαμβάνονται ότι με την χρεωκοπία που έρχεται, ΟΛΟΙ θα βράζουν στο ίδιο ζουμί; Λες αυτά τα ανθρωποειδή να μην γνωρίζουν ότι μια ρύθμιση χρεών θα εκτινάξει τον ΠΑΟΚ στα ύψη;

Και ρωτάω πρόεδρε: Γιατί δεν κάνεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ρύθμιση χρεών; Ποιόν περιμένεις;; ξέρεις ότι περιμένεις να σε ρυθμίσει μια ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση; Ξέρεις ότι υπολήπτεσαι ανθρώπους που σε 2 μήνες δεν θα έχουν μέρος να κρυφτούν; Ξέρεις ότι τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ άλλαξαν; Ξέρεις ότι αν αυτή τη στιγμη κατεβάσεις τον ΠΑΟΚτσή, με σχέδιο, οργάνωση και ΑΙΤΙΑ στο πεζοδρόμιο, μπορείς να γράψεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ ιστορία;

Επίτρεψέ μου πρόεδρε ν' αναρωτηθώ και 'γω με τη σειρά μου:

Πού είναι η κάβλα του πολέμου με το ΠΟΚ; Πολλή απάθεια ρε πούστη μου

Υ.Γ Αν θέλεις την γνώμη μου, κράτησε ΕΝΑΝΤΙ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ τον ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ (μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς οι οπαδοί, ό,τι μπορούμε) και κτύπησε με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις (προσκηνίου και παρασκηνίου) την Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...