Για ΠΟΛΕΜΟ πρόκειται ...

Εβδομάδα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων αυτή που μας πέρασε και ΔΥΣΤΥΧΩΣ για άλλη μια χρονιά ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ελληνική συμμετοχή στο champions league.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Για ΠΟΛΕΜΟ πρόκειται ...

Και πως να έχουμε δηλαδή; Όταν υπήρχε η δυνατότητα απ' ευθείας προκρίσεων την έπαιρνε εργολαβία η ΕΟ και όταν κατάλαβε η ΕΟ ότι το πρω(Κ)τάθλημα δεν έδινε απ' ευθείας εισιτήριο, η ΕΟ ο Μισέλ και η ευρωπαϊκή μαφία...εφηύραν την πρόκριση μέσω των "πρωταθλητών".

Κι έτσι ο "δευτεραθλητής" ΠΑΟΚ για να περάσει στους ομίλους έπρεπε:

-να δώσει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (6 στον αριθμό) που έχει δώσει ποτέ ομάδα που προέρχεται στο αθηναϊκό πρωκτάθλημα

- να δώσει τους περισσότερους αγώνες με 2 αντιπάλους που ήταν μέσα στην (βάσει βαθμολογίας) 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (ΠΟΤΕ αθηναϊκή ομάδα δεν έπαιξε προκριματικά με ομάδα από το top-20 .Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για την Ρέιντζερς οταν ΑΤΥΧΩΣ αποκλείσθηκε από την αλήτικη ένωση κλεφτοκοτάδων)

-να δώσει αγώνες και με ομάδα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡΤΕΡΗΣ χώρας και με απίστευτο μπατζετ και εμπειρίες από τον θεσμό και με παίκτη που μοσχοπούλησε σε πολύ δυναμικό πρωτάθλημα)

-να έχει στην τσίτα (για σχεδόν 2 μήνες) τα νεύρα την αντίληψη την ενεργητικότητα, το πάθος, την σκέψη, τα πάντα, δηλαδή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ γιατί το ΛΑΘΟΣ κοστίζει και ΚΟΣΤΙΣΕ

-να δέχεται ΕΜΦΑΝΩΣ ΥΠΟΥΛΟ ΠΟΛΕΜΟ από την εγχώρια δημοσιοκαφρία για το μέγεθος των αποκλειομένων αντιπάλων με "απόψεις" του στυλ "ποια Βασιλεία", "ο διαιτητής σφύριζε περισσότερα φάουλ για τον ΠΑΟΚ", "ύποπτη η αποβολή", "τυχερός στην Λισσαβόνα" και άλλες σχετικές μ@λ@κίες, λογικά προϊόντα από μ@λ@κισμένες σκέψεις, μ@λ@κισμένων ανθρωποειδών.

-να έχει το άγχος του "φαβορί" όταν με περισσή τέχνη οι κονκισταδόρες της κατευθυνόμενης ενημέρωσης το διαλαλούσαν στους ανυποψίαστους τηλεθεατές

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο εκφωνητής στο Σπαρτάκ-ΠΑΟΚ που όταν έγινε η αποβολή εκστόμισε την βαρύγδουπη δήλωση: "τώρα ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να μην προκριθεί"

Κι έτσι εσύ αφελώς, θεώρησες την Σπαρτάκ να μοιάζει με παιχνιδάκι στα ... πόδια του "ανίκητου" ΠΑΟΚ. Μια ομάδα που είχε τεχνικά χαρακτηριστικά να παίξει και με 9.

Και όταν ο ΜΑΤΟΣ έκανε τις γνωστές καθυστερήσεις προς το τέλος για να πάρει χρόνο ο ίδιος εκφωνητής είπε:"εν τάξει τώρα ο ΜΑΤΟΣ θα κάνει κανένα δίλεπτο να σηκωθεί"

Κι εσύ βιάζεσαι ρε Αλεξάκο να δεις ποδόσφαιρο; Μήπως πλήρωσες εισιτήριο και θέλεις θέαμα;

'Εχει δίκαιο ο κύριος Σάββας , που ο Θεός να τον δίνει χρόνια, για να μας δίνει το παράδειγμα σε μας και τα παιδιά μας για το "πως δεν πρέπει να καταντάει ο άνθρωπος"

Η ΕΟ και η αλήτικη ένωση κλεφτοκοτάδων να δίνουν βαθμούς στο αθηναϊκό ποδοσφαιρικό μόρφωμα. Και ... ξέχασε επίτηδες ή από λάθος τον ΠΑΟΚ . Καλά έκανε και τον ξέχασε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ καμμια σχέση μ' αυτούς

ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ αγωνιζόμαστε στην ίδια διοργάνωση μ' αυτούς. Αν μας δινόταν η δυνατότητα θα την είχαμε κάνει από χρόνια. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ τη ίδια αντίληψη μ' αυτούς , δεν έχουμε την ίδια αθλητική φιλοσοφία, δεν έχουμε την ίδια φιλοσοφία ζωής μ' αυτούς, ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, καλό θα εναι να βρεθεί ένας τρόπος να έχει ο καθένας τον δρόμο του.

Όλα αυτά τα επισημοποίησε η η εμφάνιση της μικτής μανατζαραίων που φέρεται με τον τίτλο "εθνικής ελλάδος". Να βλέπεις αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα που λέγεται Φορτούνης να συμπεριφέρεται σαν τον ... ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ. Ποιος;; Αυτός που ούτε σε δικηγορικό δεν πρέπει να παίζει (δεν το λέω τυχαία το έχει πει προπονητής) Να βλεπεις τον ... σημαδεμένο από τις πορτοκαλάδες που οι τοξίνες δεν απορροφώνται απο τον οργανισμο και κάνουν πάρτυ στο πρόσωπο, να αγωνίζεται με υφος ... Πελέ και να θεωρείται "απαραίτητος"

Και "κτύπησε" και εδώ ο γνωστός ... εκφωνητής. Φώναζε στο παιχνίδι με την Ουγγαρία αναφερόμενος στον περιπατητή Φορτούνη: "δεν τους βλέπει" . Τι και ποιους να δει ρε όργιο; Έχεις αντιληφθεί ότι παίζεις στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητος; Ένα βήμα πάνω από το Γιβραλτάρ είσαι. Τι να ακριβώς να ... δει; Αυτό έλειπε.Να μην μπορεί ν' αντιμετωπίσει παίκτες από την Εσθονία και την Λετονία ...

Κατάλαβες τώρα πως φτιάχνονται οι φήμες και τα κασέ; Με δυο ντρίμπλες σε Εσθονούς

Και ξεκίνησε το πρωκτάθλημα. Δεν θα πω τι έχουμε δει γιατί έχουν ειπωθεί όλα.

Αυτό όμως που κατά την γνώμη μου είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως υπάρχει μια ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ που ελέγχει διαιτητές, παράγοντες, δημοσιοκάφρους, Μαζικά Μέσα Αποβλακώσεως, θεσμικά όργανα, ποδοσφαιριστές και υπόκοσμο και ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την πώληση της "τεχνογνωσίας της" σ' όποιον "ενδιαφέρεται", έναντι βεβαίως "αδράς αμοιβής". Δεν είναι τυχαίο ότι βλέπουμε την ΙΔΙΑ αγωνιστική διαιτητική παρουσία και ... δικαιοσύνη σε ΕΟ και κίτρινους κλεφτοκοτάδες. Και αυτό που πληρώνει ο ΠΑΟΚ και ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ είναι πως ενώ έχουν "προσκληθεί" ν' αγοράσουν το ....προϊόν , ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ και υφίστανται τις συνέπειες. Μία εκ των προφανών είναι το εξόφθαλμο ΣΤΗΣΙΜΟ της "κληρώσεως" πρωκταθλήματος και κυπέλλου ακόμη και οι ώρες ενάρξεως των αγώνων (αλήθεια, η ΠΑΕ είναι ευχαριστημένη για την ισονομία των ωρών των αγώνων ή δεν έχει σημασία;)

Και γι' αυτό πάει από σήμερα σε αύριο το VAR. Γιατί θα χαθεί ΜΕΓΑΛΟ και ΚΡΙΣΙΜΟ μέρος της πραμάτειας

Στα πλαίσια αυτά φτάνουμε στο ΠΑΟΚ-Τσέλσι που με το 0-1 δεν άφησε μεγάλο περιθώριο "να τσαλακωθεί η ψυχολογία" του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τους κλεφτοκοτάδες.

Και πήραν το όπλο τους οι ....αντικειμενικοί

"Ετσι θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ αν πέρναγε στο ch. league";

Δεν με λες αγαπητέ αντικειμενικέ: Αυτό το ερώτημα το έθεσες όταν η ΕΟ δεχόταν 7 από ΓΙΟΥΒΕ, 4άρες από UNITED, ανατροπές από MOΛΝΤΕ και ΛΥΩΝ και ΠΑΡΙ;

Σχολίασες ποτέ τον τρόπο παιχνιδιού της ΕΟ με την ΜΠΑΓΕΡΝ στο 0-3; Έπαιζε επιθετικά η ΕΟ και δεν το είδαμε;

Σχολίασες την παρουσία των κλεφτοκοτάδων με τον ΑΓΙΑΞ; Μια επικράτηση πιο κάτω και από το ρελαντί;

Αλλά πέταξες το "δηλητήριό σου" : "ο Χιμενεθ έβαλε φορ στο Σαν-Σιρο"

Και τσιμπάει ο καλοπροαίρετος ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Ρε ...αντικειμενικέ: συγκρίνεις την περυσινή και φετινή ΜΙΛΑΝ με την ΤΣΕΛΣΙ;

Έλεος δηλαδή. Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ και με την περυσινή ΜΙΛΑΝ και με την φετινή με 2 ΦΟΡ θα έπαιζε όχι με ένα

Για ποια ΜΙΛΑΝ ακριβώς μιλάς; Που έβαλε 1 γκολ στην ομάδα του Λουξεμβούργου;

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Και το ωραίο με τον ...αντικειμενικό είναι ή ότι είναι άσχετος ποδοσφαιρικά ή είναι ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ

Κι έτσι φίλε συνοπαδέ είδες και εστίασες στο ΑΡΝΗΤΙΚΟ της εμφανίσεως του ΠΑΟΚ αλλά ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ γιατί κανείς δεν στα είπε, τα ΘΕΤΙΚΑ. Υπάρχουν θετικά; ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ

ΠΡΩΤΟΝ: Ο ΣΑΡΙ έχει δει τον ΠΑΟΚ και τον ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ όσο δεν πάει. Όταν κατάλαβε ότι ο ΠΑΟΚ κατεβάζει "λεωφορείο" χαφ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, εκεί δηλαδή που είναι η ισχύς της ΤΣΕΛΣΙ, κατάλαβε ότι πάει για "αγχωτικό βράδυ". Έριξε στον αγώνα Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ και έπαιξε από το πρώτο λεπτό ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ που μπορούσε. ΑΥΤΟ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ κατάλαβε "τι τον περίμενε" αν η ΤΣΕΛΣΙ παίξει σε πρώτη ταχύτητα και πήγε όχι ν' αμυνθεί αλλά να "κλέψει το ματς", περιμένοντας από το πρες που εφάρμοσε να κλέψει μπάλες και αναμένοντας να είναι στο παιχνίδι μέχρι το 70', οπότε και ανοιγόταν. Όπως και έγινε δηλαδή.

ΤΡΙΤΟΝ: Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ και η ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ της ΤΣΕΛΣΙ φάνηκε , πέραν της ατομικής τεχνικής των παικτών στον τρόπο με τον οποίο ΑΠΕΦΥΓΕ το ΠΡΕΣΣΙΝΓΚ όχι μόνο στην πρώτη αλλά και στην δεύτερη και τρίτη πάσα. Με τη μια η μπάλα , γρήγορες επαφές και εναλλαγές και κάθετα, έφτανε με ευκολία στην περιοχή. ΑΝ ο ΠΑΟΚ αμυνόταν σε ζώνη, θα δεχόταν ακόμη μεγαλύτερη πίεση αλλά λιγότερες ευκαιρίες και καθόλου αντεπίθεση.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Η λογική του ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ τον τιμά, τιμά τον ΠΑΟΚ γιατί με καθρέφτη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ονόματα βλέπεις τις αδυναμίες σου . Αν λοιπόν είχε αντίδοτο στο σπάσιμο του πρέσινγκ, ναι μεν η ΤΣΕΛΣΙ δεν θα πέρναγε εύκολα, αλλά αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιζε σε άλλη διοργάνωση και δεν θα αντιμετώπιζε την ΤΣΕΛΣΙ στο europa

ΠΕΜΠΤΟΝ: Όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με την ΜΠΕΝΦΙΚΑ και συνέχιζε να πρεσάρει και έχασε την ευκαιρία ο ΛΗΜΝΙΟΣ ν' απογειώσει τον ΠΑΟΚ και το κασέ του , μερικοί ... αντικειμενικοί έκαναν "κριτική" γιατί ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πρεσάρει και καλό θα ήταν "ν' αμυνθεί". Και κανείς δεν επεσήμανε ότι το 1-2 ήταν από ένα κόρνερ και το διπλό λάθος του ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ. Μέχρι τότε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ η ΜΠΕΝΦΙΚΑ στο γήπεδο. Τώρα λοιπόν που ο ΠΑΟΚ έπαιξε αμυντικά, η ... κριτική είναι ανάποδη. Υπάρχει λόγος γι' αυτό, θα στον πω παρακάτω.

ΕΚΤΟΝ: Τα επιχειρήματα του πρωκτού ότι η ΤΣΕΛΣΙ "θα έπρεπε" να προηγείται με 3,4-0 δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Το ΓΕΓΟΝΟΣ είναι πως ο ΠΑΟΚ ήταν μέχρι το 94 στην διεκδίκηση αποτελέσματος . Και είχε φάση για πέναλτι που σε βάρος του τέτοια έχουν καταλογισθεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Έτσι λοιπόν αγαπητέ ...αντικειμενικέ λες το 0% της ποδοσφαιρικής αλήθειας και αυτό φαίνεται ότι από τα έξι παιχνίδια του ch.league, ΜΟΝΟ τα δυο θα έδινε ο ΠΑΟΚ με ομάδες επιπέδου ΤΣΕΛΣΙ. Τα υπόλοιπα που μπορεί να έδιναν και δεύτερη θέση με ομάδες επιπέδου ΑΓΙΑΞ (που στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ ο ΠΑΟΚ δεν έχει χασει και την ΤΟΥΜΠΑ έχασε με ίδιο πέναλτι σαν αυτό που ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ με ΤΣΕΛΣΙ δεν σ' ενδιαφέρουν; Ήδη ο ΠΑΟΚ στην Λισαβόνα "με τύχη" έχει πάρει και πόντο.

Υπάρχει λόγος που γίνονται ΟΛΑ ΑΥΤΑ και βάλε το καλά στο μυαλό σου αγαπητέ συνοπαδέ

Ο ΠΑΟΚ αμφισβητεί και διεκδικεί τα πρωτεία στο ποδόσφαιρο.

Αυτή η διεκδίκηση ΕΝΟΧΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ , ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ, ώστε να μην υλοποιηθεί ποτέ

Γιατί; Γιατί περνάει ΣΕ ΜΑΖΙΚΟ επίιπεδο το μήνυμα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ η περίπτωση και η πιθανότητα, όποιος προσπαθεί να πετύχει, τελικά, να ΝΙΚΗΣΕΙ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ των ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ (ποδοσφαιρικών, επιχειρηματικών και πωλητικών) ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Και ο "πολύς κόσμος" της Β Αθηνών που "εκλέγει" τ' ανδρείκελα της εξουσίας που υπηρετούν ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ επιχειρηματικά συμφέροντα, πρέπει να συνεχίσει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και ΑΚΩΛΥΤΑ να μασάει το σανό της "ποδοσφαιρικής υπεροχής" για να ψηφίζει αυτούς που χορταίνουν από το αίμα και τον ιδρώτα του.

Στο πρόσωπο λοιπόν του ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚτση ο μεν ραγιάς του κατεστημένου αντιλαμβάνεται ότι έρχεται ο "κακός ο λύκος" που θα τους στερήσει το φαΐ του και την αποχαύνωσή του, τον άρτο και τα θεάματα, ο δε επιχειρηματίας του κατεστημένου βλέπει αυτόν που θα πάρει μεγάλο κομμάτι από την επιχειρηματική πίτα του. Πέραν δηλαδή των ΥΠΕΡΑΝΤΛΑΤΙΚΩΝ συμφερόντων που διακυβεύονται και δεν είναι της παρούσης ν' αναλυθούν

Κι έτσι θα πρέπει να "μάθεις" ότι δεν μπορείς, ότι είσαι ... μικρός, ότι υπάρχουν ..καλύτεροι σου και αυτοί είναι στο κέντρο, ότι είσαι μίζερος κομπλεξικός, ότι δεν έχεις παράγοντες ότι φταίνε τα τουρνικέ οι γυμναστές, τα κυλικεία, ο προπονητής, οι παίκτες, τα πάντα όλα.

Τι κάνεις λοιπόν;

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που έχεις ΔΕΘΕΙ με μια ομάδα που δεν σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο και αθλητισμό , αλλά μέσω του αθλητισμού ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ άλλες ΑΡΕΤΕΣ όπως ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, και ΕΠΙΜΟΝΗ

Να ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου γνώμη γράφοντας στ' @ρχιδι@ σου οοοοοοοοοοοοοολες τις ρυπαρές "αντικειμενικές απόψεις" και να απαιτείς από τον ΠΑΟΚ και τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ να συνεχίσουμε να ΠΟΛΕΜΑΜΕ (γιατί περί πολέμου πρόκειται) μέχρι ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΩΣ, μέχρι ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ

Καμία ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, καμία ΕΚΠΤΩΣΗ , κανένας ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ, με κανέναν και πουθενά ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, εμπράκτως, ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Υ.Γ (1) Η ΤΣΕΛΣΙ θα πάρει το europa και το πρωτάθλημα. Και θυμηθείτε το εξής: αλίμονο στην ομάδα που θα επιχειρήσει να την πρεσάρει,με προπονητή τον ΣΑΡΙ. Ειδικά αν κάποια στιγμή αυτή ειναι η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

(2) Το παιδικό τμήμα του προσκυνημένου στην Τουρκία επιχειρηματία, μέχρι τις εκλογές θα παίρνει απλόχερα τα αγωνιστικά δώρα, για να είναι ικανοποιημένοι οι ψηφοφόροι της Β Αθηνών. Μετά κατά πάσα πιθανότητα θα πέσει αυτοβούλως . Είναι πολλά τα σχεδόν 70.000.000 οφειλές. Εκτός εάν...

(3) Το κ@λοπαίδι έχει πρόβλημα από μέσα. Ο κληρονομικός ιδιοκτήτης το είπε καθαρά: "στηρίζω ΜΟΝΟΝ εάν εφαρμόσουμε πολιτικές για τους οικονομικά ασθενέστερους". Γι΄αυτό και ο Κόμμοδος με τις εφημερίδες του, του κάνει πόλεμο. Θα έχει μεγάλο γέλιο η φάση έτσι και δεν βγει το κ@λοπαίδι, που μάλλον έτσι φαίνεται.

(4) Το παιδί από την Αρκαδία που "δεν βλέπει καλά", ενώ δεν δηλώνει σαφές επάγγελμα, κυκλοφορεί με mercedes αξίας 40.000 euro

Διαβάστε ακόμη...