Οι Τούρκοι θα σ' ευγνωμονούν ...

Και να μέσα στο σκοτάδι και την παρακμή της πωλητικής στην χώρα με πρωτεύουσα την Αθήνα, ξεπετάχθηκε η Ραχήλ Μακρή, αυτή η φωτεινή προσωπικότητα, η οποία με μεστές σκέψεις και με συνέπεια προς τις αρχές
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Οι Τούρκοι θα σ' ευγνωμονούν ...

και βάσεις με τις οποίες διεξάγεται η πωλητική στην ίδια χώρα, εξέφερε "άποψη".

Και επειδή η "άποψη" αυτή στηριζόταν σ' αυτές τις βάσεις βρίθει , εν γνώσει ,ψεμμάτων, πλήρους ασχετοσύνης της πραγματικότητος και φυσικά σε πλήρη αναντιστοιχία με την βαρύτητα και ορθότητα των λέξεων και των νοημάτων που οφείλει να εκφέρει ένα πωλητικό υποκείμενο.

Παμε να δουμε λοιπόν λέξη προς λέξη τι ακριβως αναδύεται από το συγεκκριμενο ρυπαρογραφημα:

" Τον θυμάστε τον Τσαβούσογλου. Αυτόν που μας είπε ότι τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος. Τον θυμάστε και τον άλλον τον μεγαλοεπενδυτή κολλητό των συριζανελ που μπήκε με το όπλο στο γήπεδο και βρήκαν οι οπαδοί του που προσκυνάνε αντί θεό και πατρίδα, ομάδα και έβριζαν και έλεγαν καλά έκανε και για άλλον ιδιοκτήτη ομάδας με την οποίος δεν έπαιζαν στον τελικό; Θυμάστε που οι αστυνομικοί με εντολή του Τόσκα δεν τον συνέλαβαν όπως προβλέπει ο νόμος για τους κοινούς θνητούς; Θυμάστε ότι την κοπάνησε στο εξωτερικό και τον έψαχναν; Βρέθηκε αγκαλιά με τον Τούρκο..."

Κατ' αρχήν αγαπητή Ραχήλ το ότι τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος το απέδειξε και το αποδεικνύει στην πράξη όλη η φάρα και οι ΕΟ των πωλητικών από τις οποίες έχεις περάσει και σ' έχουν περάσει , για υπεύθυνο πωλητικό πρόσωπο.

Κατ' αρχήν αγαπητή Ραχήλ το ότι τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος το απέδειξε και το αποδεικνύει στην πράξη όλη η φάρα και οι ΕΟ των πωλητικών από τις οποίες έχεις περάσει και σ' έχουν περάσει , για υπεύθυνο πωλητικό πρόσωπο.

Μπορεί δηλαδή ν' ανέβει ΕΛΛΗΝ πολίτης στα Ίμια;;; Αν έχεις άντερα απάντησε ΝΑΙ

Εν συνεχεία αγαπητή Ραχήλ μπορείς να μας πεις και να μας εξηγήσεις πως μπορεί κάποιος να συλληφθεί από φωτογραφία;;;

Γιατί βέβαια επειδή είσαι άσχετη και επικίνδυνα λαϊκίστρια το αυτόφωρο ενεργοποιείται όταν κάποιος γίνεται ΑΜΕΣΑ αντιληπτός ότι τελεί μια παράνομη πράξη και όχι από φωτογραφία!

Και ποιος ήταν αυτός αγαπητή Ραχήλ που την κοπάνησε στο εξωτερικό και τον έψαχναν; γιατί εγώ ξέρω κάποιον που ήταν στο εξωτερικό και έχασε το διαβατήριο αλλά αυτόν δεν τον πιάνεις στο στόμα σου γιατί "δεν κάνει" και "δεν σε παίρνει" ...

Και ποιοι είναι οι οπαδοί που δεν πιστεύουν σε "θεό και πατρίδα", γιατί εγώ γνωρίζω αρκετούς οπαδούς που αποκαλούν την Μακεδονία, Βουλγαρία, τους Μακεδόνες Βούλγαρους, τους οπαδούς των ομάδων της Θεσσαλονίκης σλαβοπίθηκους και νοτιοσκοπιανούς.

Δεν τους έχεις ακούσει Ραχήλ;;; Αυτοί οι οπαδοί πιστεύουν σε "θεό και πατρίδα";;;;;;;;;

" Να δείτε που τα χαϊβάνια τσιπροκαμμενοι του έδωσαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπιρ παρά, κανάλια και εφημερίδες και την βιομηχανία καπνού που ήθελε τούρκος αλλά δεν ήθελαν να του την δώσουν και θα ζητήσει ιθαγένεια στην Τουρκία, θα αγοράσει και την γαλατά σαράι να κάνει ότι κι εδώ δηλαδή δουλίτσες και οι Τούρκοι θα πάρουν το λιμανάκι και όλη την Θεσσαλονίκη και θα δούμε μετά όλα τα χαϊβάνια που με βρίζανε ποιος θα γελάσει τελευταίος που όταν έβγαλα τα σχέδια για το λιμάνι και τις μούφα εταιρείες του κυρίου στην Κύπρο απειλούσα τα ; Αιντε τώρα απολαύστε τον και περαστικά..."

Σοβαρά τώρα αγαπητή Ραχήλ;; το λιμάνι του μπειραιά ειναι σε "ελληνικά χέρια" δηλαδή; Δεν άκουσες δεν διάβασες αγαπητή Ραχήλ ότι οι τσιπροκαμμένοι θέλουν να πάρουν αεροπλάνα και να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα και η Μέρκελ είπε όχι γιατί" αυτό είναι πολυτέλεια για την Ελλάδα"; Αυτό δεν σ' ενόχλησε αγαπητή Ραχήλ; Αυτό δείχνει ότι η αιλλάδα σου κυβερνάται από "έλληνες"";;; Το πρόβλημά σου είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης; Το ότι όλοι οι κάτοικοι της χώρας βομβαρδίζονται καθημερινά από τουρκικά σήριαλς αυτό δεν σ'ενόχλησε αγαπητή Ραχήλ; Το λιμάνι σε μάρανε; Κατήγγειλες ποτέ την κατάληψη των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών από τούρκους παραγωγούς;; Όχι βέβαια γιατί εκεί ζητιανεύουμε δημοσιότητα!

Και πάμε στην κορυφή, των κορυφών της ασυναρτησίας και της ασχετοσύνης

" Την ώρα που οι Τούρκοι αναχαίτισαν ελληνικό αεροσκάφος και θρηνούμε πιλότο μας, ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ, επισκέφτηκε την Τουρκία. Άντε Γιοσυφάκια στην σειρά και δώρο την Μακεδονία, αλλά θα έχετε ομάδα με χρήμα τουρκικό».

Αγαπητη Ραχήλ , οι Τούρκοι σ' ευγνωμονούν για την περιγραφή του γεγονότος της πτώσεως του mirage.Kαι ξέρεις γιατί;; γιατι αν "οι τουρκοι αναχαίτισαν ελληνικό αεροσκάφος", σημαίνει πως ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ και ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ότι το ελληνικό αεροσκάφος επέδειξε παραβατική συμπεριφορά σε σχέση με τον τουρκικό εναέριο χώρο και γι' αυτό αναχαιτίσθηκε.

Αυτό που είπες αγαπητη Ραχήλ , σημαίνει δυο πράγματα: ή είσαι άσχετη ή είσαι επικίνδυνη!

Σε κάθε περίπτωση το ΕΛΛΗΝΙΚΟ αεροσκάφος αναχαίτισε τους Τουρκους , γιατί αυτοί είχαν παραβατική συμεπριφορά.

Και φυσικά η "τοποθέτηση" αυτή συνοδεύται με το ανάλογο ψέμα, δεδομένου ότι ο κ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ είχε επαφές στην Τουρκία την ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ του συμβάντος και όχι μετά το συμβάν.

Και βέβαια επειδή οι έννοιες "πατρίδα" και "Θεός" ειναι άγνωστες, αποσιωπήθηκε και ο σκοπός των επαφών και το αποτέλεσμά τους.

" ...Συνάντηση με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε χθες στην Άγκυρα ο Ιβάν Σαββίδης, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα διεξαγωγής ορθόδοξων λειτουργιών σε συμβολικά μνημεία της χριστιανικής κληρονομιάς, τα οποία βρίσκονται σήμερα στην περιοχή της Τραπεζούντας στην Τουρκία.

Ο Ιβάν Σαββίδης, συντονιστής του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) της Περιφέρειας των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ και ο κ. Τσαβούσογλου, συζήτησαν για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά.

Η παράδοση της τέλεσης της ετήσιας Θείας Λειτουργίας στο ναό την Ημέρα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που επαναφέρθηκε τον Αύγουστο του 2010, διεκόπη λόγω πραγματοποίησης αναστυλωτικών εργασιών. Το 2018, εκτός από τους συνηθισμένους προσκυνητές, σχεδιάζεται να επισκεφθεί τη Μονή και μία πολυάριθμη αντιπροσωπεία ελληνικής νεολαίας από διάφορες χώρες του κόσμου.

Επιπλέον, στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα της πιθανής ετήσιας τέλεσης Ορθόδοξης Λειτουργίας στο ναό της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα, την ημέρα εορτής του ναού. Ο ναός, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου, δεν θα γίνει τζαμί και επαναλειτουργεί ως Μουσείο.

Επίσης, συζητήθηκε και η πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη για τη διοργάνωση στην Τραπεζούντα διεθνούς πολιτιστικού φεστιβάλ νεολαίας, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ένα από τα εργαλεία δημόσιας διπλωματίας για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού λαού...."

Θέλω να πιστεύω αγαπητή Ραχήλ , ότι τυγχάνει της εγκρίσεώς σου , να γίνονται λειτουργίες σε ορθόδοξους ναούς στην Τουρκία, γιατί αν δεν εγκρίνεις τέτοιες ενέργειες, πάλι οι Τούρκοι θα σ' ευγνωμονούν και προφανώς θα μοιάζεις σ' εκείνους τους "κακούς οπαδούς που δεν πιστεύουν σε πατρίδα και Θεό"

Και στο γράφω αυτό γιατι σ' έχω παρακολουθήσει πως σου αρέσουν κάποια άσματα, γαι τα οποία είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις ούτε την ιστορία τους, ούτε το τι λένε, ούτε το πως χορεύονται.

Απλά συμμετέχεις γιατί προφανώς σε αρέσει να είσαι κοντά: "στον λαό", στο χορό και στα ..κλαρίνα

Διαβάστε ακόμη...