"Γάβροι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε μέσα στη Φιλαδέλφεια"

Άκου παικταρά μου.Οι μουγγοί έχουν μιλήσει ήδη και χρόοοοοοοοοοονια.
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"Γάβροι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε μέσα στη Φιλαδέλφεια"

Βέβαια είναι κατι μουγγοί που μίλησαν μετά την επικίνδυνη σωματική βλάβη του καταλανικού ιζήματος. Μιλησε ο Κώστας που σε ... βαρυσήμαντο άρθρο ρυπαρογράφημα διπίστωσε ότι: " ο ΠΑΟΚ έχασε την συμπάθεια των ουδέτερων φιλάθλων"

Κατ' αρχήν κωστάκη στα μέζεα μας η γνώμη των ουδέτερων...

Εν συνεχεία γιατί ρε Κωστάκη, δεν ονομάζεις έναν ουδέτερο, που θεωρεί ότι το κτύπημα από χαρτί τραυματιζει σε επικίνδυνο βαθμό;

Και δεν ας λες ρε ... αντικειμενικέ: ποιος ουδέτερος δέχεται ότι μια ομάδα για να πάρει πρωταθλημα πρεπει να παιξει 24 /30 παιχνίδα εκτός έδρας; Και με τους δυο συνδικεκδικητές χωρίς κόσμο; Και να χασει και 6 βαθμους στα χαρτιά; Και να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ομάδα στα κερδισμενα φαουλ;

Αντε απο δω σιχαμενε...

Και μιλησε και ο αλλος μουγγός ο Σταύρος που μας είπε: " Η ΑΕΚ ειναι ανώτερη από τον ΠΑΟΚ σε όλα", αλλά δεν συμπλήρωσε " αυτήν τη γνώμη έχω εγώ, η πιο μεγάλη ψ@λα"

Και μίλησε και η Σαντορινιά. Γι' αυτόν ένα θα σας πω: όταν ο Κώστας Μανωλάς με ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ τάκλιν προξένησε ρήξη χιαστων στον ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ, η Σαντορινια που μετέδιδε το παιχνίδι, έχοντας προσκυνησει ως νομιμόφρων ΑΕΚτσής ΑΡΔ την Ε.Ο, είπε το περίφημο: "είναι ντροπή για ένα παίκτη σαν τον ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ να προφασιζεται τραυματισμό για να κάνει καθυστέρηση" (ΜΑΝ.UD- EO 3-0). Mετά απ' αυτό τι να της πεις της ξεφτιλισμένης;

Αλλά οι μουγγοί έχουν μιλήσει εδώ και χρόνια μ' αυτά που έχουν δει. Τι έχουν δεί; Αυτά εδώ!

Οι μουγγοί έχουν μιλήσει εδω και χρόνια μ' αυτά που έχουν γίνει. Τι έχει γίνει; Διάβασε εδώ:

".....Γράφει η εφημερίδα «Θεσσαλονίκη»: «Η ασφάλεια Σερρών ανακοινώνει ότι ο Ρήγας είχε κάνει κρούση στον Αντωνιάδη, συμπαίκτη του στην Καβάλα, να «ψήσει» τον Γαλατίδη και τον Σφακιανάκη να έχουν μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ». Στο ραντεβού που κλείστηκε μάλιστα, μετά από συνεννόηση με την αστυνομία, ο Γαλατίδης ειδοποιήθηκε να μην πάει και τη θέση του είχε πάρει ένας αστυνομικός που έμοιαζε στον Γαλατίδη. Και είχε μπει αυτός στο αυτοκίνητο. Και ο αστυνομικός είχε πει στην κατάθεσή του για τους διαλόγους που γίνονταν μέσα στο αυτοκίνητο: «Εκανε πρόταση τόσο σε μένα όσο και στους άλλους ποδοσφαιριστές να μας δώσει 1.700.000 δρχ. και στους τρεις για να έχουμε μειωμένη απόδοση στον αγώνα της Κυριακής».

Στις 25 Απριλίου, το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Σερρών βγάζει απόφαση. Γράφει το ρεπορτάζ: «Μετά από ολονύκτια διαδικασία εξέδωκε σήμερα στις 8 το πρωί την απόφασή του με την οποία καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών τον καθένα. Τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γωργ. Ρήγα και τον γενικό αρχηγό της ΑΕΚ, βιομήχανο, Ιωαν. Χρυσοβιτσιάνο. Επίσης το δικαστήριο με πρόεδρο την κ. Ολγα Αναστασιάδου και συνέδρους τους κ.κ. Ιωαν. Παπαϊωάννου και Γεωρ. Κούκουλη επέβαλε στον καθένα ποινή 100.000 δραχμών. Οι καταδικασθέντες των οποίων η ποινή μετετράπη προς 400 δραχμές την ημέρα έκαναν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι..."

Οι μουγγοί μίλησαν και είπαν και ωραία πράγματα . Πότε;" Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 1992-93 και η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται με την Παναχαϊκή στο Στάδιο Καραϊσκάκη λόγω τιμωρίας. Σε περίπτωση «στραβοπατήματος» της «Ένωσης» το «τριφύλλι» λογικά θα κατακτούσε τον τίtλο και θα έκανε τον γύρο του θριάμβου στο Φαληρικό Στάδιο. Στο Στάδιο Καραϊσκάκη περίπου 15.000 χιλιάδες «πράσινοι» είναι κολλημένοι στα ραδιοφωνάκια τους και περιμένουν το...θαύμα. Στον αντίποδα η εικόνα και τα συνθήματα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. Συγκεκριμένα το παρον έδωσαν 150 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί , τους οποίους και προέτρεπαν οι «κιτρινόμαυροι» με το «Γαύροι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε μέσα στα Φιλαδέλφεια...». Τελικό σκορ 3-1 υπέρ της ΑΕΚ......"

Λοιπόν ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ και προσκυνημένο ραγιαδάκι από μένα δε θ' ακούσεις ούτε παράπονα ούτε κλάματα ούτε "ισορροπισμούς"

Ευχαριστώ την οικογένεια ΣΑΒΒΙΔΗ που έχουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ "αρχή δια" την ΕΠΙΒΟΛΗ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και των ΑΞΙΩΝ σ' αυτην την χώρα, που με τις ενέργειές τους έχουν φέρει το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Αυτά που κάποτε ήταν "συνωμοσιολογία" πλέον είναι ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ και ΕΝΑΡΓΕΣΤΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Λοιπόν  δεν θα μου ταράξεις ουτε την ΛΟΓΙΚΗ ούτε τη ΓΝΩΣΗ ουτε την ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Γιατί όταν ζητάς μια ομάδα :

να παίξει 24/30 χωρίς τον κόσμο της δηλαδή εκτός έδρας

να χάσει 6 βαθμούς στα χαρτιά

να είναι ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ομάδα στα κερδισμένα φάουλ

να παίζει με ΔΟΛΙΟ τρόπο χωρίς κόσμο τα παιχνίδια με τους κύριους ανταγωνιστές της

να πρέπε να κάνει 23/23 συνεχομενες νίκες για να έχει ελπίδα να βγει ... δευτερη,

ν' αντέχει ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ επίθεση από τους εξωνημένους ΑΡΔ για "βοήθεια από την διατησία"

ν' ανταπεξέλθει ως οργανισμός όλη την πουλημένη παραφιλολογία για "χαλιφάτο"

και αφού τα "εκπληρώσει" όλα αυτά, "να πάρει πρωτάθλημα ", τότε ένα θα σου πω: " δεν πας να ... ν'ασπρίσεις;".

Και έχω κι εσένα φίλε συνοπαδέ που αρχίζεις και τσιμπάς: γιατί δεν είχε δίχτυ, να προστατευθει η ομάδα

Ρε φίλε σοβαρα τώρα; Χαρτί πετάχθηκε ρε φίλε, ακόμη και στημένο να ήταν, χαρτί πετάχθηκε. Και άντε να δεχθω ότι είχε δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΕΟ.

Φιλε μου η περιπτωση αυτή είναι σαν την γυναίκα που ο λαός λέει ότι όσες προφυλαξεις και να πάρεις για να μην πηδηχτεί "και στο μπουκαλι να την κλείσεις , θα πηδηχτει με τον φελλό". Τι ψαχνεις τωρα. Ήθελαν να κάνουν ζημιά, θα εύρισκαν τον τρόπο ό,τι και να έκανες

Και μου λες για τους δικηγόρους...

Θα σου πω, χωρίς να σου πω ποιος είναι, τις περγαμηνες ενός από τους δικηγόρους!

"....Πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1975). Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο, Ποινική Δικονομία και Εγκληματολογία στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Würzburg. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Würzburg (Doctor Juris Utriusque) (1981).

Ακαδημαϊκή Εξέλιξη:

Επιστημονικός Συνεργάτης στην έδρα του Συγκριτικού, Αλλοδαπού Αστικού και Εμπορικού Δικαίου του Πανεπιστημίου του Würzburg (1979-1981). Ερευνητής στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Δικονομικών Μελετών (ΙΔΜΕ) (από το 1985). Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο (από το 1986). Επίκουρος Καθηγητής του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδί­κευση στο Ουσιαστικό Ποινικό Δίκαιο (1987). Αναπληρωτής Καθηγητής του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με ειδίκευση στο Ουσιαστικό και Δικονομικό Ποινικό Δίκαιο (1993). Τα­κτικός Καθηγητής του ιδίου A.E.I. (2000).

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το πρόβλημα του ούτω καλουμένου "Γενικού Δόλου", Ποιν. Χρον. ΚΗ', σελ. 768 επ.
Τινά περί της "ελευθέρας εν τη αιτία πράξεως", ΝοΒ 1980, σ. 154 επ.
"Die actio illicita in causa". Ein Beitrag zu den Voraussetzungen und Grenzen der strafrechtichen Zurechnung einer Handlungserfolgs sowie zur Problematik der provozierten Notwehr, Würzburg 1982.
"Γενικός δόλος" και αιτιώδης συνάφεια, ΝοΒ 1984, σ. 556 επ.
Το "εκ του αποτελέσματος έγκλημα" του άρθρ. 311 ΠΚ και μερικά προβλήμα­τα αιτιότητας, Ελληνική Δικαιοσύνη 1984, σ. 556.
Η διάκριση ανάμεσα στην προσβολή κάποιου έννομου αγαθού με αμέλεια και στο μη γνήσιο έγκλημα παραλείψεως, Ελληνική Δικαιοσύνη 1984, σ. 802.
Γονική μέριμνα και αρπαγή ανηλίκου, Ελληνική Δικαιοσύνη 1984, σ. 1138.
Ο σκοπός παράνομης ιδιοποίησης στο έγκλημα της κλοπής (άρθρ. 372 ΠΚ), Ελ­ληνική Δικαιοσύνη 1985, σ. 586.
Οι εκτιμητικές κρίσεις των μαρτύρων, Ποιν. Χρον. ΛΕ', σ. 849 επ.
Σκέψεις και παρατηρήσεις στο έγκλημα της πλαστογραφίας, Μνήμη Ν. Χωραφά, Η. Γάφου, Κ. Γαρδίκα, τομ. Α', 1986, σ. 265 επ.
Βιβλιοκρισία της διατριβής του Hansjorg Utz, Δίκη 17, σ. 329 επ. Σχόλιο στο Βουλ/μα 5208/1985, Ποιν. Χρον. ΛΣΤ', σ. 611, 612.
Υπάρχει βάρος αποδείξεως στην ποινική δίκη; Ποιν. Χρον. ΛΣΤ', σ. 542.
Καθήκον μαρτυρίας και επαγγελματικό απόρρητο στην Ποινική Δίκη, Α' τεύχος, 1987 (μονογραφία).
Το φορολογικό απόρρητο, Ποιν. Χρον. ΛΘ', σ. 3 επ.
Εγκλήματα των μυημένων και πληροφορημένων από το εσωτερικό μιας επιχεί­ρησης, Ελλ. Δ/νη, 1992, σ. 263 επ.
Καθήκον μαρτυρίας και επαγγελματικό απόρρητο στην ποινική δίκη, τευχ. Β', 1991 (μονογραφία).
Η θέση του συνηγόρου υπερασπίσεως στην ποινική δίκη, 1992 (μονογραφία).
Ποινική Δίκη και μέσα μαζικής ενημέρωσης, Μνήμη Ν. Φωτάκη, 1997.
Παρατηρήσεις στις διατάξεις του Σχ. ΚΠΑ για τα αποδεικτικά μέσα, Ποιν. Χρον. ΜΕ', σ. 1079 επ.
Καθήκον αληθείας, επαγγελματικό απόρρητο και ιδιωτικές έρευνες του συνη­γόρου, Ποιν. Χρον. ΜΖ', σ. 609 επ.
Τραπεζικό απόρρητο και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριό­τητες, τιμητικός τόμος για τον Γ.Α. Μαγκάκη, Αθήνα 1999.
Έρευνες και κατασχέσεις σε δικηγορικά γραφεία, Ποιν. Χρον. ΜΕ΄, σ. 865 επ.
Ερμηνευτικά ζητήματα της αποδεικτικής διαδικασίας στην ποινική δίκη και σχετικές μεταρρυθμιστικές προτάσεις, Δ 27, 1996, σ. 702 επ.
Έννοια και λειτουργία του εγγράφου στο ουσιαστικό και δικονομικό ποινικό δίκαιο, Φεβρουάριος 2000 (μονογραφία).
Το έγγραφο ως αποδεικτικό μέσο στην ποινική δίκη, τιμητικός τόμος για Δ. Σπινέλλη, Αθήνα, 2001.
Συνέπειες από τη διευρυμένη έννοια του εγγράφου (άρθρ. 13 στοιχ. γ΄ ΠΚ) στις μαγνητο-βιντεοταινίες και τους ψηφιακούς δίσκους (CD), Ποινικός Λόγος, 2001, σ. 1661 επ.
Παρατηρήσεις στην Τριμ. Πλημμ. Πειρ. 1698/2001, Ποινικός Λόγος 2001, σ. 1148.
Καταπολέμηση της Διαφθοράς των Κρατικών Λειτουργών και Υπαλλήλων (Πρακτικά Διεθνούς Συνεδρίου). Παρουσίαση, Ποινικός Λόγος, 2001, σ. 1613.
Παρατηρήσεις στην Τριμ. Πλημμ. Ηρακλ. 60/1999, Ποιν. Χρον. ΝΑ΄ (2001) σ. 1107.
Ν. 2928/2001 «Τροποποίηση των διατάξεων του ΠΚ και του ΚΠΔ και άλλες διατάξεις»,΄Εκθεση Επιστημ. Υπηρ. της Βουλής, Ποιν. Χρον. ΝΑ΄(2001) σ. 1013 επ.
Ο θεσμός της υφ' όρον απολύσεως,Ποιν. Χρον. ΝΒ΄ (2002), σ. 769 επ.
Ν. 3064/2002 «Καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων» ΄Εκθεση Επιστημ. Υπηρ. της Βουλής, Ποιν. Χρον. ΝΒ΄ (2002), σ. 951 επ.
Βιβλιοκρισία, Ε.Συμεωνίδου-Καστανίδου, Εγκλήματα κατά της ζωής, Ποινικός Λόγος, 2002, σ.887.
Η ποινική αντιμετώπιση των μεταμοσχεύσεων, Ποιν. Χρον. ΝΓ΄ (2003) σ.481 επ.
Ν. 3160/2003 «Επιτάχυνση της ποινικής διαδικασίας και άλλες διατάξεις», ΄Εκθεση Επιστημ. Υπηρ. της Βουλής, Ποινικός Λόγος, 2003, σ. 880 επ.
Επίκαιροι προβληματισμοί σχετικά με τον θεσμό της πολιτικής αγωγής στην ποινική δίκη, τιμητικός τόμος για Ν. Ανδρουλάκη, Αθήνα 2003.
Η ποινική αντιμετώπιση των μεταμοσχεύσεων, Τιμητικός Τόμος Π. Καργάδου, 2004 σ. 375 επ.
Η θέση του ψυχίατρου-πραγματογνώμονα στην ποινική δίκη, Τιμητικός Τόμος Ι. Μανωλεδάκη 2007 σ. 859 επ.
Ζητήματα της διατάραξης των πνευματικών λειτουργιών ή της συνείδησης και νομική αξιολόγησής τους, Τιμητικός Τόμος Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη, Ποιν. Χρον. ΝΗ΄ (2008) σ. 193 επ.
Το ιατρικό απόρρητο, Τιμητικός Τόμος Κ. Κεραμέως, 2009 σ. 850 επ......"

Αν αυτές οι περγαμηνές δεν αρκούν για ν' αντιμετωπισθεί η σκουλικορίκη και το "κτύπημα από χαρτί", τότε δεν αξιζει ν' ασχολείσαι με τίποτε!

Όσο για την απόφαση δεν θα σου πω πολλά.

Η σκουλικορικη έχει κάνει απίστευτες παρανομίες στην διαδικασία διώξεως που άσκησε και στην αιτιολογία της αποφάσεως που στην ουσία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ, αλλά το κυριότερο "φωτογραφίζει" τον γαβρετοπουλο ως το κύριο αίτιο της "μη τελέσεως".

ΓΙΑΤΊ; Γιατί ο τρικαλινός και στο ΦΑ και στην απάντηση στην ένσταση (συμπληρωματικό) ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ν' αναγράψει ότι ο ιατρός του αγώνα είπε ότι μπορούσε το καταλανικό κατακάθι να συνεχίσει ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ και ΔΟΛΙΑ παραλείπει να αναφέρει γιατι ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ υπ'όψιν του τη γνωμάτευση του ιατρού και δεν διεταξε τη συνέχιση του αγώνα, αλλά άφησε τους θεατρίνους να φύγουν.

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ και ΔΟΛΙΑ επισημαίνει το "λάθος" στην δήλωση των προσώπων, ενώ η υποχρέωση του ήταν να ζητήσει τις διαπιστεύσεις αυτών που δηλώθηκαν. Δηλαδή πώς ήξερε ότι ήταν "λάθος" η δήλωση και ο Κόντης δεν ήταν πράγματι ο προπονητής; Μίλησε με τους μπειραιώτες; ΅Επιτρέπεται αυτό; (όλως τυχαίως ζήτημα αλλάγής Κόντη- Οσκαρ τέθηκε και στον επαναληπτικό του κυπέλλου, αλλά φαίνεται ότι εκεί ο Δημητράκης συνθηκολόγησε και απέφυγε το στήσιμο)

Kαι μέσα σ' όλα έχουμε και την αιχμαλωσία των ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ από τους Τούρκους. Αλλά δεν έχει καμμία σημασία πλέον δίποδα των ΑΘΗΝΩΝ. Μόνο Π.Α.Ο.Κ ρε!

Ως σύγχρονος ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ, ό,τι και να μου αποκόψετε, γνήσιοι απόγονοι των Περσών, θα είμαι ΕΔΩ και θα σας πολεμώ και θα σας αντιπαλεύω και θα σας ξεσκεπάζω.

Και δεν σας λέω τυχαία απόγονους των Περσών γιατί πουλήσατε την τύχη των δύο παιδιών στους άλλους, απλά και μόνο για να δημιουργήσετε πρόβλημα και ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. Σ' αυτήν ποντάρτε σε ΟΟΟΟΟΛΑ τα επίπεδα. Γιατί αν η "οικογένεια" δεν πάρει την εξουσία, δεν θα έχετε τρύπα να κρυφτείτε. (Ρε ΚΩΣΤΑΚΗ, αρκετά καλά έχεις κάνει. Πέταξέ τους στα τάρταρα. Αφού έχεις και την δυναμική και την μέθοδο να το κάνεις και έχεις και την αιτία: λερώνουν με τον πιο αισχρό τρόπο την ιστορία μιάς παρατάξεως).

Μόνο Π.Α.Ο.Κ ρε!

Δεν μ' ενδιαφέρουν οι συνέπειες, γιατί τις ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ. Τον πόλεμό σας τον ΓΝΩΡΙΖΩ, τον ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ , ξέρω να τον ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ, ξέρω και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: " Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους ΝΙΚΑΣ".

Υ.Γ (1) Ρε Δημητράκη ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τις επαφές σου και τις συμφωνίες σου και το αποτέλεσμα "κρίσιμων αγώνων " που ΘΑ δώσει το συνονοθύλευμά σου. Κι έχεις έτοιμο το παραμύθι για την απώλεια του ενός τίτλου

(2) Δεν θα προξενούσε καμμία εντύπωση αν κάποιος υπηρέτης της Θέμιδος (συμβολαιογράφος, η κάποιος υπάλληλος υποθηκοφυλακείου η συνήγορος) ... αντιμετώπιζε "πρόβλημα" .

(3) Η οικογένεια του κ. Διαιτητού, την εβδομάδα πριν τον αγώνα ήταν καλά στην υγεία της , σωματική και ψυχική;

(4) Αν ακουσθούν οι συνομιλίες του κ. Διαιτητού αλλά και των "αυθόρμητων οπαδών", θα λυθεί η απορία γιατι δηλώθηκε ο Κόντης για προπονητής.

Διαβάστε ακόμη...