"Είμαι ΠΑΟΚ!!!"

Λοιπόν φίλε μου στο έχω ξαναγράψει αλλά μάλλον δεν το έχεις εμπεδώσει, η δεν το έχεις πιστέψει: πρέπει να νιώθεις , να αισθάνεσαι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ εφ' όσον με "τύχη αγαθή" στην ζωή αυτή λες 
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"Είμαι ΠΑΟΚ!!!"

τη φράση "είμαι ΠΑΟΚ". Δεν υπάρχει πιο όμορφο, πιο ωραίο, πιο συναρπαστικό, πιο φιλοσοφημένο, πιο πνευματώδες, πιο εξαιρετικό συναίσθημα, από το να ταυτίζεις τον εαυτό σου, την ύπαρξή σου, το "είναι σου", με τον ΠΑΟΚ.

Κι' αυτό δεν σε το λέω, έτσι για να περνάει η ώρα, η για να ισχυροποιηθεί το οπαδικό σου φρόνημα, αλλά γιατί το μέγεθος ΠΑΟΚ είναι το ΜΟΝΟ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ιδεολογικό και φιλοσοφικό μέγεθος του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στην μεταπολεμική ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα ιδεολογικό μέγεθος που δεν βασίζεται ούτε τροφοδοτείται από την θεωρητική και φανταστική επαναστατικότητα ενάντια σε νομιζόμενους εχθρούς, καθώς και από την δήθεν προσήλωση σε "βωμούς και εστίες" και την υποκριτική αντίληψη περί ... πατρίδος.

Ένα φιλοσοφικό μέγεθος , που δεν αναλίσκεται σε θεωρητικά φληναφήματα περί "συμβιώσεως με τον συνάνθρωπο", ούτε σε ανύπαρκτες κατασκευές "υγιούς άμιλλας και ανταγωνισμού, όπως μας τους έδωσαν οι πρόγονοί μας"

Ο ΠΑΟΚ είναι το ΜΟΝΟ και ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ιδεολογικοφιλοσοφικό μέγεθος, που μέσα από τον αθλητισμό, σου δίνει ζωντανά και χωρίς περιστροφές "στο πιάτο" ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟ τον καρκίνο της πωλητικής, κοινωνικής, ιδεολογικής και αθλητικής ζωής στην χώρα που έχει πρωτεύουσα την Αθήνα.

Θα με πεις και γιατί είμαι τυχερός γι' αυτό;

Είσαι φίλε μου τυχερός γι' αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν σε λέει ψέματα ούτε σε χαϊδεύει τ' αυτιά ούτε σε παρουσιάζει ωραιοποιημένες καταστάσεις.

Ο ΠΑΟΚ, μέσα από τον αγώνα του ενάντια στον καρκίνο και τις συνέπειες που υφίσταται, σε λέει: "εδώ είσαι ΕΣΥ , εδώ και το θηρίο". Και σε προσκαλεί και σε φωνάζει:

έχεις την αντιληπτική ικανότητα να το κατανοήσεις;

έχεις την δύναμη να το δεις ίσια στα μάτια;

έχεις την διάθεση να το πολεμήσεις ανεξαρτήτως συνεπειών;

έχεις τη φρόνηση να το αποκηρύξεις σε κάθε μορφή της ζωής σου; και τέλος

έχεις την ΠΙΣΤΗ να βάλεις τον ΠΑΟΚ πάνω από καθετί στη ζωή σου;

Θα με πεις πάνω και από την ΠΑΤΡΙΔΑ; Ναι φίλε μου σ' αυτήν την ΚΡΙΣΙΜΗ καμπή της νεώτερης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιστορίας, να βάλεις τον ΠΑΟΚ πάνω από την "πατρίδα", γιατί αυτήν την στιγμή φίλε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ .

Ανεξέλεγχτες συμμορίες λυμαίνονται αυτόν τον ευλογημένο τόπο, εγκληματικές οργανώσεις σουλατσάρουν ελεύθερα και εγκληματούν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ, κάθε δευτερόλεπτο, σε βάρος όλων των εννοιών και των στοιχείων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, προδότες και εγκάθετοι θέλουν να πάρουν την εξουσία, για να πουλήσουν την πατρίδα όπου την έχουν τάξει, κομιτατζήδες της πωλητικής και "οικονομικής" ζωής λεηλατούν κάθε ικμάδα του ιδρώτα σου, αδίστακτοι κοτσαμπάσηδες έχουν καταλύσει κάθε έννοια δικαίου και έχουν μετατρέψει την ΠΑΤΡΙΔΑ σε "πολιτειακώς ασύντακτη χώρα".

Και αυτήν ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μόνο ο ΠΑΟΚ σε την θυμίζει, στην κάνει γνωστή, σε κινητοποιεί την διάθεση για ΔΡΑΣΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ βάλλεται και κυνηγιέται.

Γιατί διεκδικώντας, θίγει συμφέροντα, ξυπνά συνειδήσεις, κινητοποιεί το μυαλό, ενεργοποιεί την πανάρχαια ανθρώπινη σπίθα που δημιουργεί την πρόοδο: την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο φίλε μου που οι συμμορίες των Αθηνών με τα εντεταλμένα όργανά τους, δεν σε αφήνουν, όχι να κατακτήσεις το πρωτάθλημα , αλλά να το ΔΙΚΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.

Αυτό δεν θέλουν: να υπάρχει, μέσω του αθλητισμού, η έννοια της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ, να υφίσταται η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ των πρω(Κ)τείων, όπως αυτά ικανοποιούν τα δίποδα της Β' Αθηνών.

Τα έχουν βάλει σε "τάξη", με τον ΠΑΟΚ "τριτοτέταρτο" και θέλουν την ΥΠΟΤΑΓΗ σου σ' αυτήν την ... κατάταξη, την ΑΠΟΔΟΧΗ σου σ' αυτήν την σειρά.

Δεν σε κάνει εντύπωση που ενώ θεωρούν τον ΠΑΟΚ ένα ... μικρό μέγεθος, έναν looser ανταγωνιστή, έναν άνευ σημασίας αντίπαλο, εν τούτοις μεταχειρίζονται ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟΥ , προκειμένου να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από την τροχιά ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ των τίτλων;

Φίλε μου έχεις ταυτισθεί, όχι με την μεγαλύτερη ομάδα (αυτό είναι βέβαιο), αλλά με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ -ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ μέγεθος στον πλανήτη.

Κι όταν ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί πρωταθλητής, δεν θα σηκώσει απλά μια κούπα μετά από 33 χρόνια, αλλά θα ενεργοποιήσει μια ακτίνα φωτός, ότι μετά πό 33 χρόνια επικρατήσεως του σκότους των σπηλαίων και της νοοτροπίας του ραγιαδισμού, κάτι έχει αλλάξει σ' αυτήν την δύσμοιρη πατρίδα.

Και με κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις ότι: δεν έχει καμμία σημασία τι λένε τα δίποδα των Αθηνών για τις διακρίσεις σου (προσωπικά αν ακούσω κάτι θετικό απ' αυτούς για τον ΠΑΟΚ, ειλικρινά θ' ανησυχήσω) "οι κομιτατζήδες"  στο μόνο που είναι ικανοί, είναι να λερώνουν κάθε ΠΑΝΑΞΙΑ νίκη των "επαρχιωτών" (όταν η ΛΑΡΙΣΑ πήρε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ το πρωταθλημα οι κιτρινόμαυροι κονκισταδόρες το ... λέρωσαν με τα ούρα του ΤΣΙΓΚΟΦ).

Τα δίποδα με κιτρινόμαυρο χρώμα είναι τόσο άνοα, που αδυνατούν ν' αντιληφθούν ότι καταδίκη του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει κάτι θετικό γι αυτούς αλλά ότι το θηρίο "παίρνει το πρωκτάθλημα" (δεν πήραν τυχαία αναβολή στην έφεσή τους) δεν έχει σημασία τι λέει η ΛΟΓΙΚΗ, το ΔΙΚΑΙΟ, και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά τι επιβάλλουν με τρομοκρατία με εκβιασμούς οι συμμορίες του ποδοσφαίρου και των ΑΡΔ (όλο το σκηνικό με τον γαυρετόπουλο πριν τον αγώνα ήταν συνθηματικό).

Οι συμμορίες εκμεταλεύονται το ποδόσφαιρο ΚΑΙ γαι την πωλητική (το κυνήγι του ΠΑΟΚ κάνει "κακό" στην κυβέρνηση στην Βόρεια Ελλάδα) οι εγκληματικές οργανώσεις είναι πάνω από κώματα και ιδεολογίες (ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι με όσα διαδραματίζονται εσύ φίλε μου που είσαι από την πλευρά της αντιπολιτεύσεως, θεωρείς ότι η σημερινή ηγεσία της δρά με γνώμονα το συμφέρον της παρατάξεως που υποστηρίζεις).

Φίλε μου η ΕΥΛΟΓΙΑ του να "είσαι ΠΑΟΚ" σημαίνει κατά βάση αγώνας, πίεση, δάκρυα, οργή, ένταση, επαναστατικότητα, αμφισβήτηση, συνέπειες, απώλειες, ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Αυτή είναι η "κούπα" που προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

Θα με πείς ότι την κούπα του πρωταθλητού δεν θα την σηκώσω, δεν θα την χαρώ;

Φίλε μου θα την χαρείς, όχι όμως μόνο όπως το γέλιο της δίποδης αγελάδας, αλλά με ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ .

Όταν νιώσεις αυτό το συναίσθημα τότε θα καταλάβεις!

Υ.Γ (1) Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στο νούμερο που άσκησε δίωξη για "επικίνδυνη σωματική βλάβη" για ... κτύπημα που προήλθε από ... χαρτί.

(2) Η συμπληρωματική έκθεση, έτσι όπως έγινε, είναι μία ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΑΚΥΡΗ ΠΡΑΞΗ, που δεν πρέπει να ληφθεί υπ' οψιν. Τα βασικοτερα σφάλματά της είναι ότι έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί οι διάδικοι ότι θα ζητηθεί και για ποιους λόγους θα ζητηθεί, καθώς και ότι η συμπληρωματική έκθεση θα έπερεπε να τεθεί υπ΄οψιν των διαδίκων για να την υπογράψουν, ενδεχομένως, με "επιφύλαξη δικαιωμάτων" (όπως είχε υπογραφεί και το Φ.Α της Κυριακής). Η "συμπληρωματική ", δείχνει ότι την Κυριακή το βράδυ ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε πάρει τον αγώνα με 3-0

(3) Θέλω επίσης να συγχαρώ τα επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητος που έχουν ορκισθεί στον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και στην ΘΕΜΙΔΑ, για τις απίστευτες μ@λ@κίες που διέγνωσαν και είχαν το απύθμενο θράσος να καταγράψουν. Αν έχουν ευθιξία επιστημονική και επαγγελματική θα πρέπει να παραδώσουν τα διπλώματά τους. Η "ζάλη" και η "αυχεναλγία" ΠΟΤΕ δεν σημειώνονται ως "διαπιστώσεις". Απλά καταγράφονται ως "επικαλούμενα" ή "αναφερόμενα" συμπτώματα.

(4) Κατ' αρχήν αγαπητό πουλημένο τομάρι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν ΜΕΓΑΣ δεν ήταν ... σκέτος. Και μετά τη ... δίωξη δεν θα μιλήσεις έτσι;

(5) Τέλος κ. ΣΑΒΒΙΔΗ καιρός είναι να "πατήσεις το κουμπί".

Διαβάστε ακόμη...