"Αντικειμενικό" κόμπλεξ ...

Διαβάζεις την είδηση και σε πιάνει θλίψη: "οι αρμόδιοι της ΟΥΕΦΑ έχουν ανησυχήσει για το άνοιγμα της ψαλίδας στο ποδόσφαιρο και προσπαθούν να βάλουν φρένο σ' αυτή την κατάσταση"
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
"Αντικειμενικό" κόμπλεξ ...

Και έρχεσαι στο ραγιαδιστάν και συνειδητοποιείς ότι όχι μόνο δεν υπάρχει ανησυχία για το άνοιγμα της ψαλίδας αλλά υπάρχει ανησυχία για το γεγονός ότι η ψαλίδα μένει στάσιμη και δεν μεγαλώνει κι άλλο, για το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες εκτός από το δίκωλο, που διεκδικούν, απαιτούν, συναγωνίζονται, για το γεγονός ότι το δίκωλο δεν είναι στα καλύτερα του. Ραγιάδες, ψοφοδείς , ανθρωπάκια που για μια τυροπιττα πουλανε την μανα , "εισαι φτηνος πολυ φτηνός , για λιγα ψίχουλα μπορω να γίνω δούλος καθενός", όπως τραγουδά και ο ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ.

Όλο το κόμπλεξ το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ, το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ σύμπλεγμα κατωτερότητος και δουλικότητος, το βρίσκεις στην α(θ)λήτικη δημοσιοκαφρια και σε μεγάλο μέρος των αθηναίων οπαδών.

Και δεν μιλάω για το "κομπλεξ" που μπορεί να έχει ένας Αρειανός η Ηρακλειδεύς απέναντι στον ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι ανεκτό ίσως και "αναμενόμενο". Μιλάω για το κόμπλεξ των winners αθηναίων, των "μεγάλων ομάδων", των πεντάστερων και των εξάσφαιρων, των 40 πρωΚταθλημάτων, που γι' αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι μακεδονομάχος, looser, "δεν υπάρχει κάτω από τα Τέμπη", αιώνιος τριτοτέταρτος, παραπονιάρης και άλλες συναφείς π@π@ριές.

Και όμως αυτόν τον ΠΑΟΚ τον ... ανυπόληπτο και τον μη υπολογίσμο, έχουν βαλθεί να τον εκτροχιάσουν από την τροχιά του ντάμπλ. Δεν τους νοιάζει η ΤΟΥΜΠΑ γιατί είναι "υπερπαίκτες" ο Γαλανοπουλος και ο Πεφτουνης, αλλά κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί η ΤΟΥΜΠΑ.

Και έρχεται ο "εθνικόφρων" Γιωργάκης να μας πει ότι η Λαμία δεν είναι Αγρίνιο ή Ιωάννινα. Ότι στην Λαμία θα δούμε "αν θα φραγεί ο δρόμος στον ΠΑΟΚ".

Γιατί ρε Γιωργάκο να μπει φραγμός; Εσένα τον "εθνικόφρονα" για ποιο λόγο σε ενδιαφέρει να μπει φραγμός στον ΠΑΟΚ; Και γιατι να μπει φραγμός; Πώς αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚδηλαδή; Ως τι; Ως "ξένη" ομάδα;

Πραγματικά Γιωργάκη είσαι εμετικός, όπως και ο άλλος ο ... αντικειμενικός ο Βασιλάκης που ανησυχεί για τις διαιτησίες!
Βασιλάκη για την διαιτησία με την Δυναμό Κιέβου δεν ανησύχησες; Πόσα φάουλ πήρε η Δυναμό και πόσα εσύ; Αν παίξει ο διαιτητής στην ΤΟΥΜΠΑ, έτσι όπως έπαιξε προχθές στο ΟΑΚΑ ξέρεις πόσα θ' αρπάξεις; Ξεγυρισμένη τριάρα στο νερό!

Και να σας πω κάτι Γιωργάκη και Βασιλάκη για να μαθαίνετε. ΑΕΡΑΣ θα περάσει ο ΠΑΟΚ από την Λαμία. Ό,τι εμπόδιο και να βάλετε ο ΠΑΟΚ θα το περνάει και ξέρετε γιατί Γιατί ο προορισμός του ΠΑΟΚ είναι αυτός: να ξεπερνά τα εμπόδια που θα του βάζετε εσεις.

Γιατί προορισμός δικός σας είναι αυτός: να βαζετε εμπόδια, εμπόδια στην πρόοδο, φραγμό στην ποδοσφαρικη ομορφιά, κωλύματα στον ανταγωνισμό, διώξεις στον αυθεντικό ενθουσιασμό, αναποδιές στις ΑΛΗΘΙΝΕΣ διακρίσεις.

Γιατί μια ζωή είστε ραγιάδες με dna δουλικότητος, γιατί ποτέ δεν αγαπήσατε την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, μόνο τους κοτσαμπάσηδες και τ' αφεντικά λατρέψατε.

Γιατί ως ασπάλακες σας αρέσει το σκοτάδι των κανόνων των συμμοριών των σπηλαίων και φοβάστε το ΦΩΣ της άμιλλας και του ανταγωνισμού, γιατί ως ερπετά δεν κοιτάξατε ποτέ ψηλά, γιατί δεν έχετε δεί ΠΟΤΕ πως ο ΑΕΤΟΣ σπάει το ράμφος του κτυπώντας το βραχια για να συνεχίσει να τρέφεται και να ζει.

Και ξέρεις κάτι εσύ με το πειρατικό; Έγινες μάγκας γιατι ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ρεχάγκελ, πέταξε στα άχρηστα τον "παικταρά" Γεωργάτο και δεν πήρε ούτε έναν παίκτη (πλήν ΒΕΝΕΤΙΔΗ) από την συμμορία σου. Κι έτσι ενώ εσύ πήγες για διακοπές και για να κράξεις, γύρισες "εθνικόφρων star".

Καθίστε αναπαυτικά και θα δείτε τι ωραία θα περάσει ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ από τη Λαμία!!!

Διαβάστε ακόμη...