Φωτιά στο λιμάνι …

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: εφ' όσον ο Εισαγγελεύς του Piraeus έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για τον ξυλοδαρμό παικτών του Πλατανιά από 4-4-2017 αλλά η εντολή, κάποιοι φρόντισαν, να κάνει...... Πάσχα,
Αρκαδοπόντιος Αρκαδοπόντιος
Φωτιά στο λιμάνι …

τότε είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι, λογικά, πρέπει να έχει διατάξει και προκαταρκτική και για τα συμβάντα της Μ. Πέμπτης .

Mε φαίνεται αδιανόητο να διέταξε έρευνα για μικρότερης δημοσιότητος περιστατικά και όχι για πολύ πιο ευρύτερης Άρα οι κάμερες θ' ανοίξουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.

Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ζήτημα είναι το «τι θα δείξουν οι κάμερες». Θέλω να πιστεύω ότι το «τμήμα αθλητικής βίας» της Ερυθρόλευκης Λιμανίσιας Αστυνομίας , κατά τον διαρεύσαντα χρόνο που προφανώς ΕΙΧΕ το υλικό στα χέρια της το έχει αξιοποιήσει , εκτός «».

Γιατί το διαρεύσαν διάστημα μοιάζει σαν κάποιος να προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Εδώ εκτιμώ οι καλές υπηρεσίες του ΓΕΡΟΝΤΙΔΗ είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ και ΧΡΗΣΙΜΕΣ.

Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να χοντρύνει το ζήτημα μπορεί αφ' ενός να ζητήσει εξηγήσεις για την «καθυστέρηση» και αφ' ετέρου να ζητήσει τον διορισμό τεχνικού συμβούλου για την αξιολόγηση του οπτικοακουστικού υλικού και το κατά πόσον αυτό είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

Επίσης, κατά την άποψή μας, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με τίποτα να επικυρωθεί η βαθμολογία έστω και να χρειασθεί να φτάσουμε και ενώπιον δυσμενών συνεπειών από την μη επικύρωσή της.

Χρειάζεται τα πράγματα να φτάσουν πέρα από τα άκρα και να τεθεί «φωτιά στο λιμάνι»

Πάντως επειδή δεν είμεθα χαϊβάνια, την προηγούμενη φορά που η Ε.Ο αντιμετώπισε ανάλογα «προβλήματα» με προπονητές παίκτες και απώλεια «πρωκταθλήματος» ήταν όταν ο Κόμμοδος την αγόρασε από την προηγούμενη αυτοκρατορία της μίζας, της οποίας ο αυτοκράτωρ «ουδέποτε κατηγορήθηκε για οτιδήποτε»

Νομίζω είμεθα σε καλό δρόμο.

Την Κυριακή η φιέστα για την κατάκτηση του ονείρου: του ΠΑΟΚ της Ευρώπης του ΠΑΟΚ του κόσμου!!!

Διαβάστε ακόμη...